HEJ MITT VINTERLAND





LITE JULBAK

Ännu en lugn helg för mig. Skönt för kroppen men lite trist att ha så lite ork och energi. Läkarbesök imorgon och då får vi se om bakterien i magen fortfarande spökar. Längtar bara till att få må bra till 100% både fysiskt och psykiskt, att vara mitt vanliga glada jag. Men det kommer väl!

Har iallafall haft en mysig helg, igen.




(15 i pepparkakorna är för lillan som i december blir byxmyndig. Vad hände där liksom?)

SÖNDAG

Har som Nathalie också haft en lugn helg, dock har min helg mest bestått av jobb men ändå. 

I fredags åt jag och Angelica på wok & roll, sen spelade vi lite tv-spel. Sen fick vi för oss att följa med Zimant på jobb i Älvsbyn. Så vi var hemma 03.00.. Tur jag började 12 igår.




Igår efter jobbet hängde jag med Emelie, Daniel och Angelica. Vi såg så mycket bättre och fotbollen. 

Jobbade stängning även ikväll, så inte gjort många knop efter jobbet. Imorgon börjar jag före fan..06.00. Men jag har i alla fall helgen att se fram emot, åker till Stockholm på torsdag!

MIN HELG

Jag kände att en lugn och mysig helg i stugan med familjen var på sin plats. Dels för att jag fixade ryggen (det behövdes, jäklar vad fel det fanns) i fredags och brukar känna mig överkörd ett tag efter det och dels för att kroppen säger stopp till diverse håll igång-aktiviteter på helgerna. Så går det när man inte kan göra vettiga beslut och lyssna på sig själv.

Helgen blev iaf precis så - lugn och mysig. Varmt bad, god mat, bra filmer, öppen spis och familjen❤️


ONSDAG

Bjudit Nina och Stina på middag idag och snart ska vi iväg och träna fotboll.



Provade något nytt, sötpotatisburgare. Var faktiskt riktigt gott, ett tips!

TISDAG

Har inväntat Pernillas inlägg om helgen. 
Som vi har fixat och trixat för att överraskningen skulle lyckas! Att veta 2 veckor innan att Jocke inte alls skulle till London, medan Pillan pratat endel om det, har varit svårt. Men det gick bra och allt blev precis som vi hoppats på 😊 och hennes 25årsfest på lördagen blev också toppen!!

Dagarna efter helgen har jag hjälpt brorsan att flytta. 2 dagar med bära lådor, möbler och allt möjligt (nedför 3 trappor och sen uppför 3 trappor, klart alla ska bo längst upp) har satt spår i kroppen. Tack och lov är allt flyttat nu! 


👆🏼 så såg jag ut när jag började få ont i ryggen och hoppades på att någon skulle ge mig massage. Gick sådär.

JAG HAR VÄRLDENS FINASTE VÄNNER

I fredags var jag ju bjuden på middag hos Emelie och Daniel, det jag inte visste var att även Nina, Sandra och Nathalie var där och överraskade mig. 

Fick först en present sen skulle jag sätta mig i soffan med en ögonbindel (hade smått panik) då får jag en puss, Jocke var också där. Hade hade bara ljugit om att han skulle till London och jobba haha man känner sig verkligen blåst!

Så tusen tack igen, jag blev verkligen hur glad som helst. Känns som att hela stan har vetat om det utom jag haha.

I lördags hade jag ju planerat en egen fest, så det blev Jocke och brudarna haha.




Igår började futsal-serien och jag måste säga att det gick sjukt bra med tanke på  att vi bara tränat två gånger haha. Vi vann båda matcherna, 6-0 och 3-2.

Började 06:00 idag och skjutsade Jocke till flyget innan det, lagomt pigga. Så jag unnade mig en pn idag efter jobbet. 

Åter igen, tusen tack till mina fina vänner💕

FREDAG

Fredag idag och jag är ledig! Jag och pappa ska snart och köpa lite grejer till mig som födelsedagspresent. Eftersom jag knappt önskat mig något är det bättre att jag får välja själv något som jag vill ha! Dom grejer jag kunde komma på att jag önskade mig har jag redan fått, men det finns ju alltid grejer man vill ha haha.

Sen ikväll är jag bortbjuden på middag hos Emelie och Daniel, då får man alltid god mat.

Inte är det ofta att alla naglar är lika långa, en lät väl säkert gå av idag.

Nu har jag ordbajsat klart, ha en trevlig helg.

FINA FINA MÄNNISKOR!!!

Ja igår fyllde jag 25 år, helt sjukt.. Tjugofemjävlaår. Hade en sjukt bra dag och tusen tack till alla som grattade och firade mig!💕

Här har vi kalasets finaste gäst😘

Imorgon klockan 16 går jag på helg, skulle egentligen besöka huvudstaden i helgen men Jocke ska till London och jobba. Så vi kör en tjejfest hos mig istället, kommer bli jättetrevligt att träffa alla fina brudar på samma gång.

Nu är klockan över elva och man har ju börjat bli till åren, så det är väl dags att vika in årorna så man orkar upp imorgonbitti.

PERNILLA 25 🎈

Idag är det ingen vanlig dag för det är finaste Pernillas 25årsdag!!!! Stort grattis, hoppas du får världens bästa födelsedag! Sagt det förut och säger det igen - alla borde ha en vän som du❤️








GRATTIS ÄLSKADE PAPPA

Grattis återigen på födelsedagen & tack för allt du gör för mig ❤️


Pappan dricker kaffe & dottern dricker öl.... 😂

MÅNDAG

Känns som det är måndag hela tiden typ, idag efter jobbet har jag och Nina lagat middag och bakat. 




Nu ska vi bara njuta resten av kvällen och det gör man bäst med Bron haha.

RSS 2.0