TJENA

Varit lite frånvarande här ett tag. I fredags blev det surströmming med Jenny och Ida, behöver jag säga hur gott det var?!




I lördags hade ju som sagt Nathalie födelsedagsfest, bästa kvällen på länge. Jag hade så sjukt roligt!!

Söndag blev en lugn dag, var och såg ff:s match med Lisa sen åkte jag till Emelie och Daniel och myste med Felicia!!




Veckan hittills har bestått av jobb, träning och igår var vi på bio! 

Nu är jag ledig i två dagar så då måste jag fixa det där sista inför resan.

Världens tråkigaste inlägg men jag lever iallafall puss

Keep rockin' and keep knockin'



28 APRIL

Har åkt på världens dunderförkylning. Hade det inte varit för att jag var sjuk med magen förra månaden så kan jag ärligt säga att jag skulle ha vart hemma idag. Men krigade mig iväg till morgonmötet och sen jobb. Haffade första lunchtimmen för hade hjärtklappning och snorade hejvilt i kassan, fräscht. Har ont i halsen och man kan höra på långa vägar hur förkyld jag är.. Vet någon som ska hem och vila när hon slutar för dagen!


FÖDELSEDAGSFEST

En bra helg lider mot sitt slut. I fredags var jag på bio med min bror & hans tjej (hallå tredje hjulet, haha). Vi såg Non-stop och den var sevärd! Spännande och bra:)

Igår hade jag födelsedagsfest och vi hade supertrevligt både här och sen när vi gick ut på verandan. Stort tack till ni som ville komma






TACK TJEJER FÖR FINA PRESENTER ♡




LYSSNA BA



24 ÅR & GULDFIRANDE

Denna tisdag har firats av två anledningar. Gårdagens SM-guld(!!!!!) och att jag fyller år idag.

För ja, bästa guldgossarna kammade hem guldet i år igen, där det hör hemma. Dom har aldrig varit bättre så det var en enkel match med 4 raka i finalserien, precis som förra året. Och vi hade återigen en grym guldkväll igår, och firandet lär fortsätta i helgen:) Hur man nu ska orka. Har festat 3 dagar av 5 möjliga.... Men min födelsedag ska ju också firas så det är bara att köra:)

Kl 18 trängdes vi på torget för att hylla killarna och det var lika bra som förra året! Kl 19 skulle jag dock vara hos Rebecca för att laga 3 naglar som lyckats gå av i helgen. Gått för hårt till? Hmm..






HELT JÄVLA UNDERBART

SM-GULD i år igen!!!







SKELLEFTEÅ AIK

Vet knappt vart jag ska börja. Jag är så sjukt sliten. Fest i torsdags, mys i stugan i fredags, fest igår igen och tillbaka till stugan för sol och mys idag. Ligger back med sömnen och lär förmodligen bli guldfirande och ännu mindre sömn imorgon!!!!!!!!!!:)

Igår körde AIK över Färjestad och vann tredje finalmatchen med hela 8-1. Ska inte vara möjligt med en sådan utklassning i en finalmatch men när det är Sveriges bästa lag vi snackar om så går det ju. Snacka om att man återigen är en stolt Skelleftebo!

Förra året var vinsthelgen MAGISKT. Kommer låta klyschigt men det går inte ens beskriva. Bästa helgen någonsin. Det kommer såklart vara magiskt om dom vinner guld nu igen men det kommer aldrig gå att mäta upp det mot förra året. Trist bara att man jobbar på tisdag, som även råkar vara min födelsedag!!



ETT ORD.. MAGISKT!








STUGMYS






ONSDAG

Bra avslut på en skön onsdag. Har bara dusch hemma så passar på att bada ibland hos mamma & company och när ingen av dom var hemma, som ikväll, då slog jag igång Gavin DeGraw på hög volym, tände ljus och la mig i ett varmt bad och fulsjöng.

Imorgon väntar kortdag på jobbet, födelsedagsfika hos Sarah, finalmatch nr 2 och kanske någon öl efteråt. För dom flesta av oss tar ju långhelg nu och det måste såklart firas:)



JUST PRECIS




VINST

Sjukt bra dag!!









FINALMATCH NR 1

Har ganska nyss kommit hem från hockeyn, då jag varit där och sett den med pappa, Carina och min farbror. Mycket trevligt med 3-0 i vinst och ett steg närmare guldet. Ynka 3 vinster kvar tills vi står där igen, på torget och firar!



NAGLAR

I fredags köpte jag ett startkit från depend med gellack, tycker det fungerar riktigt bra och är väldigt smidigt att använda. Nu har jag hunnit köpa på mig lite mer färger också, så jag vill bara prova alla på samma gång haha men det ska ju sitta i 2-3 veckor så jag får glatt vänta, går ju att ta bort tidigare om man känner för det!




Ikväll smäller det, första finalmatchen!

14 APRIL

Idag har jag inte jobbat på vanliga stället utan har varit kundvärd på ett av dom andra kontoren. Ska även vara det resten av veckan! Kul med ännu mer nytt som ska rymmas i hårddisken;)

När jag kom hem fick det bli en nap, fortfarande lite sliten efter helgen. Efter det var jag duktig och gjorde lax och romsås till middag och även matlåda till imorgon, klapp på axeln! Måste göra mer matlådor, blir ruinerad av att köpa lunch på stan varje dag juu..


UMEÅ

Just nu rullar vi hemåt mot Skellefteå igen, efter 2 härliga dagar i Umeå. Emelies födelsedagsfest igår blev så himla lyckad. Tror det var ca 30 pers som var hemma hos Emelie och hennes fina roomie Elin där det blev beerpong och annat kul och allihopa drog sen vidare på Lokal. Efter det blev det efterfest och sista glaset dracks upp vid halv 5 imorse, vilket både jag & Emelie fick sota för imorse. Fyfan vilken morgon. Men kan nästan säga "det var det värt". Sjukt glad att jag fick med mig Pernilla och har insett att det inte alls kommer dröja länge innan jag drar tillbaka dit:) 

Bilderna får säga resten!








FRIDAY EVENING

Mycket bra kväll med bror och hans nya tjej (som jag nämnde tidigare att jag skulle umgås med). Jag fick ju då "äran" att träffa henne först i familjen!
Blev den typiska fredagsmaten tacos, en massa prat, fruktsallad och lite sällskapsspel. Vi hade väldigt trevligt så det var en fredagkväll helt i min smak:)

Nu måste jag sova då jag & pillan åker mot Umeå rätt tidigt imorgon för vi hade tänkt hinna med en sväng på stan innan förberedelser inför festen drar igång!


FREDAG

Bra dag! Fredag, sol och en helg att se framemot. Ska strax till min bror och käka middag och umgås med han och hans nya tjej som jag aldrig har träffat! Blir spännande men kul såklart:)

Och imorgon drar jag & Pernilla till Umeå för Emelie har födelsedagsfest! Är lite övertaggad så det kan nästan sluta hur som helst, i vanlig ordning;)


Ha en underbar helg!!

LITEN BLIR STOR

Såhär ser det ut när ens tio år yngre lillasyster håller på växa om storasyster. Några ynka centimetrar kvar. Storasyster är inte lika nöjd över det som lillasyster, om jag säger så! Snart blir jag kortast i familjen.... Vad hände där liksom?:)

Love you långben!

EN BRA TORSDAG

Idag på lunchen skulle jag bara springa och köpa mat. Men jag som är så duktig på att spendera pengar hittade lite annat "i farten" också. Vita jeans, en ärmlös blus och ett halsband fick det bli:)

Käkade middag hos mamma & company och passade sen på att haka på till maxi så kylen fick lite innehåll, alltid lika kul att slippa ha en tom kyl!


DENNA BORDE MAN KOLLA PÅ VARJE MORGON




ONSDAG

5 av 7, snaaaart helg! Har just landat i soffan efter att ha stängt på jobbet. Borde typ gå att sova nu för att vara pigg imorgon men det brukar dra ut på tiden! 

Idag innan jobbet var jag och fixade ett nytt pass eftersom mitt gamla gått ut, så nu är jag redo att åka!


Resultatet efter jag var hos frissan i fredags!

NAILS

Såhär blev dom! Mycket nöjd, precis som jag skrev igår så ville jag ha ljusrosa. Nu blev dom hyfsat långa så i början, innan jag vant mig, lär jag vara rätt handikappad. Bara nu att skriva på telefonen är halvsvårt:) Stort tack till duktiga Rebecca, mycket trevligt att sitta där och snacka lite skit, få bli ompysslad och dricka cappuccino, 5 av 5!


00.45

4 av 7 dagar är nu arbetade, längtar så till helgen!! Efter jobbet blev det en sväng på stan med mamma, köpte lite grejer till resan. Käkade middag hos mamma innan jag drog på fotbollsträning. Efter den så åkte jag till Jennilla för att se hockeyn och betala resan! Inte så länge kvar nuuuuu!!




Och mäktigt med en SM-final IGEN!

8 APRIL

Skulle prova lägga in en film i förra inlägget för att se hur man gjorde. Där fick det bli en snutt från kvällens intro, så nu vet jag iaf hur det funkar! Har varit på matchen med pappa ikväll och efter en vinst på 7-3 så är Sveriges bästa lag i SM-final i år igen, wiiiee!! :)

Imorgon efter jobbet ska jag fixa naglarna hos Rebecca så ligger just nu och kikar på massa snygga gelénaglar på instagram. Har faktiskt bara haft det en gång och då var jag lite tråkig och körde på vanlig fransk manikyr. Är mest sugen på ett par diskreta, typ ljusrosa eller nudefärgade. Kommer garanterat fastna i nagelträsket nu så får ha lite roligare och färggladare nästa gång! 

Några fina från olika ig-användare.

SVERIGES BÄSTA LAG


EN HELT (O)VANLIG SÖNDAG

Ännu en lugn helg. Både gillar och ogillar det. Börjar vara någorlunda återställd i måendet! Men nästa helg blir det äntligen rajtan tajtan igen, mer om det sen! Inatt har jag lyckats skrapa ihop drygt 5 timmars sömn, illa..

Idag har en hel del hunnits med:
1. Jag & Filippa har varit en sväng på stan. 
2. Jag & mamma har gått broarna runt i soliga, härliga vädret.
3. Jag & Filippa har sett en film.
4. Jag har väntat på att hockeyn ska börja och 5 minuter innan inser jag att den inte visas på vanlig kanal, vilket den brukar göra då det bara är en match idag. Så fick i paniken köpa hem matchen på lillans dator. Viktigt ju, nu ska vi kicka ut Linköping och gå till final:)



19 ÅR

Idag fyller min kära lillebror (ungen) år!❤️



HAPPINESS

Gissa om jag, efter denna vecka, blev överlycklig när min bästa vän helt plötsligt bestämt sig för att komma hem idag! Att få "catcha up" och mysa med henne en fredagkväll var precis vad jag behövde. Finaste vovven fick såklart vara med också ❤️


TRUE STORY



AVUNDSJUK_TJEJ_90

Som ni ser har Pernilla skrivit att det är en resa bokad. För henne och 3 andra av "mina tjejer". Jag var såklart tillfrågad när det började snackas om det men har inte möjlighet pga jobb. Tror ni jag är nådigt avis? Jag kommer ju tuppa av när dom kommer lägga ut/skicka bilder. Och så ska dom till ett så sjukt fint hotell dessutom. Och att dom kommer vara bruna inför sommaren medan jag kommer lysa? Hahah nä fyfan vad avis jag är, en resa nu skulle ju inte alls sitta fel.. Får helt enkelt glädjas för deras skull och se framemot någon resa när hösten närmar sig. För utomlands SKA jag så fort jag har möjlighet, så är det bara:)

Bild från Nice, Frankrike 2011.

EN BÄTTRE ONSDAG

Varit ledig idag men haft två möten på jobbet, sen var min frisör sjuk idag så blir att färga håret på fredag istället! 

Nu är även resan bokad, känns så jävla skönt!


Hittade ingen rolig bild att bjuda på, så vi tar denna från Stockholm i somras!

Ikväll är det match igen! HA DET!

USCH, FY & BLÄ

Lite mer klagomål. Tror inte det finns en enda kroppsdel som inte protesterar nu. Förutom magen så har jag ont i ryggen och huvudet. Har 3 blåsor i munnen (brukar ju höra ihop med dålig mage) och finnar fulla ansiktet (vilket jag väldigt sällan har annars) och så tär det något fruktansvärt på psyket.
Har iallafall varit på VC även idag och fått utskrivet några droppar jag ska ta 3 ggr/dagligen och dom smakar röv. Om illamåendet är över så kommer det tillbaka av denna smak, usch. Varför kan man inte göra goda mediciner så det inte tar emot så fruktansvärt att stoppa i sig det?!


1 APRIL

Sjukt tråkiga inlägg från min sida nu. Men det är även lite väl många motgångar för tillfället. Har ju skrivit om magproblemen och igårkväll kunde jag inte göra så mycket annat än att bryta ihop och gråta av smärtan blandat med att jag är så less att må dåligt och inte ha några krafter. Idag har jag varit på vårdcentralen och tagit blodprover och pratat med en läkare och ska dit imorgon för lite fler prover och undersökningar. Dom tyckte att jag borde ha varit dit redan i början av det här, att magsmärtor är något man ska ta på allvar. Är som både och det där när man vill att dom ska hitta något så man kan käka medicin och bli bättre men samtidigt oroar jag mig för vad det kan vara. 

Vill må bra, vill orka hur mycket som helst, vill jobba, vill träna, vill hänga med mina underbara vänner och framförallt så vill jag vara glad. Men måendet sätter stopp och jag har insett att jag faktiskt måste tänka på att det viktigaste nu är att bli frisk. Försöker tänka positiva tankar men det är för tillfället inte det lättaste..


RSS 2.0