MINDRE KUL VECKA

Fastän det bara är måndag så längtar jag redan tills veckan är slut. Har två prov i skolan och för att krydda till det lite extra så ska jag skriva högskoleprovet på lördag. Sen ska jag klämma in en arbetsintervju på fredag också, tjoho. Belöningen för allt detta kommer på lördag eftermiddag med första semifinalmatchen och förhoppningsvis en eller tre öl (pappa, vet att du läser detta, bunkra upp).

Vill bara lägga mig i fosterställning och gråta för att det är så mycket på en och samma gång men vad skulle det ge? Inte ett positivt resultat på proven iallafall. Så, har suttit flera timmar och pluggat och snart får jag gå och lägga mig, vilket jag verkligen behöver för hjärnan är överbelastad och kroppen är trött efter ett hemma-träningspass. 

Hoppas ni har en roligare vecka än mig, puss!


HEJ FRÅN LONDON

Bjuder på lite bilder från London bara










Nu ska jag fortsätta njuta av livemusiken och den kalla ölen, hoppas ni har det fint där hemma! ❤️

STUGMYS

En lugn helg i stugan med familjen var precis vad jag behövde.



GRILLPREMIÄR

Idag slutade jag redan klockan 14, så då handlade jag en massa gott, sen kom några brudar från laget hit och vi grillade för första gången i år. Det var magiskt gott!!!


Imorgon väntar jobb sen hockeymys på moröbacke!

Trevlig helg på er! 

THE WEEKEND

I fredags åkte jag till Umeå med mamma och mina syskon för en shoppingdag. Ingen kom hem tomhänt om jag säger så (möjligtvis plånböckerna, höhöh). Hann även träffa Emelie en snabbis som kom in till stan för att luncha med oss!

Sen på kvällen blev det den största spontanaren någonsin. Jag, Pernilla & Sandra var alla hos våra föräldrar och käkade middag och sen fick vi för oss att dricka vin och gå ut på Allstar. Det var trevligt men kanske inte det smartaste valet vi gjort då vi även igår, lördag, skulle festa. Sandra fyllde nämligen år och Matilda fyllde år förra helgen så dom hade en gemensam födelsedagsfest. Fattade inte hur jag skulle få i mig vin överhuvudtaget för jag var så bakis men det gick! Mycket trevlig kväll:)

Nu är jag mer sliten än någonsin (man är ju inte 18 längre), har käkat pizza, druckit tio liter cola och sett Big Hero 6 med lillasyster, perfekt bakishäng!



ONSDAG

Idag var min lediga dag denna vecka, den har jag spenderat genom att träna med Stina på dagen. Åkte hem och städade lite, tog en nap sen åkte jag på fotbollsträning. Haha haaar så lite att skriva om!


Godnatt

MÅNDAG

Då var det måndag igen, har en riktigt trevlig helg med massa fotboll som sen avslutades med fest.




Nu har jag just tryckt i mig en väldigt sen middag efter att ha tränat core och spinning. Hade grymt tur idag också, när jag parkerade utanför gymmet glömde jag helt bort att betala... Stina tänkte inte heller på det haha, kom på det när vi satt och cyklade men när vi kom ut så hade jag då ingen böter!!



BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Trots att jag redan haft två feta förkylningar så åkte jag på en tredje precis innan vi åkte mot Stockholm. Var riktigt seg och hängig men jag kämpade på ändå. Var så himla nödvändigt för oss alla tre att få umgås en hel helg tillsammans ❤️ 

I torsdags kom vi fram till Jannie vid midnatt och låg vakna och pratade till efter 3 nångång. Fredagen spenderades på stan, sen hade vi tacosmiddag och myskväll då vi kollade på hockeyn och sen film. I lördags när dom andra drog på stan så låg jag kvar och sov, var riktigt hängig och orkade knappt ställa mig. Men var piggare mot kvällen så vi såg hockeyn, käkade och drack vin,  sen drog vi ut på en mysig bar där vi blev kvar resten av kvällen. 

Sen har vi ju även myst med Emelies två veckor gamla systerdotter. Bland det sötaste jag sett!







RSS 2.0