SEMESTER

Vill bara passa på att tacka alla inblandade för en magisk stadsfest. Lite ångest över att det är ett år till nästa!




Som alltid dålig på ta bilder, men vet att Nathalie är bättre!

Har även tapetserat om i köket (eller pappa har gjort det) så nu väntar jag bara på att han ska bygga ett nytt bord åt mig innan jag är helt nöjd, om man nu någonsin blir det!




MIDSOMMAR 14

Eftersom i princip alla vi känner var utspridda på olika fester och i olika stugor igår så struntade jag och Emelie i allt som har med midsommartraditioner att göra. När folk var fina och hade klänning och blomkransar så körde vi 5 lager tröjor och bakåtvända kepsar. Solen kom fram några fåtal gånger men annars var det ju svinkallt. Vi var i pappa och Carinas stuga dit även Carinas 2 döttrar och deras pojkvänner var (som jag inte hade träffat på drygt 8 månader!!). Vi körde massvis med lekar, åt och drack gott och satt i det mysiga partytältet och hade det bra! 






Idag är det årliga midsommartravet och planen är/var att "vi" ska festa. Men med tanke på mitt magsår och att jag inte alltid är så snäll med min mage så blir det ju aldrig bättre. När jag sen vet att det är stadsfesten till veckan kan jag med gott samvete ta en lugn kväll ikväll medan dom andra roar sig (är i vanliga fall så rädd att missa något kul). Så jag drar nog till mammas stuga och myser :)


DU ÄR SÅ FÖRBANNAT BRA!



FREDAGENS POOLPARTY

Vad som först var regnväder i fredags ändrades, till vår glädje, till sol inför poolpartyt. Blev mycket lyckat med grillat och massa god mat, lite lekar (ingen fulländad femkamp dock) och massa bad såklart! Städningen dagen efter är ju en annan femma:)

Tack än en gång för en toppenkväll!











Resten av bilderna är inte för allmänt bruk, om vi säger så. Haha...

DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT

Jisses vad jag är duktig på spendera pengar ibland. Har på senaste köpt en hel del kläder, biljett till stadsfesten, käkat ute, hängt lite för mycket på Espresso house och sen en massa nödvändigheter och även massa onödigt. Måste nästan sätta köpstopp på mig själv, åtminstone när det gäller kläder. Bara senaste dagarna har jag köpt en bikini, en hood, fyra linnen, två par shorts, ett par byxor, en klänning och en blus. Ja, ni hör ju:)

Utöver det har jag pungat ut över 1000 kr för läkarbesök. Är numera stammis på vårdcentralen och har lämnat otaliga prover på mindre än 2 månader och än är det inte klart. Min kropp är ur fas och jag har varit sjukskriven ett tag nu och är det på obestämd tid. Orkar inte gå in på det mer än så men det har varit och är rätt tufft. Det verkar ju aldrig ta slut, det är olika infektioner, magsår, stress, ångest m.m. Jag är så less att ni kan inte ana. Så kanske det här ovan kallas för "tröstshopping"? Jag vet inte, men tur att jag har världens bästa familj och vänner som håller mig på benen och även fina kollegor!

Har iallafall en rolig helg att se framemot, mer om det sen:)



SKOLAVSLUTNING

Min älskade lillasyster gick ut sjuan idag. Hur galet är det?! Hon började ju nyss skolan.. Vi firade med fika på Lilla Marie:) hon drar till Stockholm ikväll med föräldrar + en kompis och ska se One direction imorgon, snacka om någon som är lycklig!





❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ONSDAG







Lite nytt i hemmet.
Älskar mina nya ljusbox!!

Det har hänt så sjukt mycket roliga grejer sedan sist jag skrev men det har jag inte tid att skriva om nu. För i afton är det grillfest med jobbet och jag måste hoppa in i duschen nu! Puss

8 JUNI

Idag har jag, Sarah och killarna hängt i falkan, käkat räkmacka på båtmuseet, spelat volleyboll och nu avslutar vi en underbar dag med filmmys. Ibland är livet rätt gött alltså!





YESTERDAY








STUGFEST

Igår var det stugfest och Elias hade med hjälp av Boman & Ralle styrt upp det så himla bra! Bästa kvällen på länge:) Cateringmat från thairestaurang, partytält, lekar, bad i havet och kvällens roligaste grej - "fylletröjan". Den som vinglade till, spillde eller helt enkelt var mest på lyset fick gå runt i denna gula tröja tills det var dags för någon ny att få den, haha. Ibland fick man den även utan speciellt bra anledning. Vi var även 6 st som sov över där och har haft bästa bakishänget någonsin idag. Elias har byggt en solbrygga nere vid havet där vi har legat i strålande sol och fått pizza levererat. Guld!

Tack för en grym kväll och bakisdag!

















3 JUNI

Vilken underbar dag! Jag och mamma la oss i solen i stugan och senare kom även Sarah dit för att steka och bada. En sväng på stan där jag köpte ett par shorts, ett linne och en sjukt godluktande body mist. Efter det slängde vi ihop århundradets sallad till middag och efter det mötte vi upp några grabbar och Erica för volleyboll, älskar att det är sol och älskar att hitta på sånna här roliga saker!!



YRAN 2014

En mycket bra helg är över. Jag & Sarah rullade mot Umeå vid 10.30 i fredags och när vi kom fram började helgen påriktigt. Fest runtom i hela staden och alla man träffade på var på kanonbra humör! Vädret kunde ha varit bättre (ösregn både fredag & lördag) men annars var det brännbollsmatcher, utgång på olika uteserveringar, husfest, taxiresa på 1 kilometer kl 5 på natten, polisanmälan, cykelolycka osv osv. Vi har hunnit med mycket på kort tid:)

Som vanligt får bilderna tala för resten!














RSS 2.0