VILKEN UNDERBAR DAG

Idag efter jobbet åkte jag och kollade upp mitt knä. Det var typ en menisk som låg fel.. Så jag hoppas att det ska bli bra nu, han sa att jag skulle känna förändring snabbt.

Fick grillat till middag hos mamma, Linus tog första doppet i poolen för i år, helt sjukt varmt ute även ikväll. Sen åkte jag och mamma och köpte lite plantor, som nu fått ta plats på balkongen. 





SÖNDAG - MORSDAG

Då hade snart denna vecka nått sitt slut. En väldigt lugn helg för min del, igår jobbade jag 12-20 sen åkte jag bara hem och såg en film. Helt underbart att vakna upp utvilad för en gång skull, dock gråtit floder över att jag har behövt spendera denna underbara dag inomhus. Det kommer väl fler hoppas jag.

Imorgon börjar jag som vanligt sjukt tidigt, sen var tanken att jag skulle följa mina kära kolleger till Luleå för att springa vårruset. Dock blir det nog inte så om det inte händer något storartat med mitt knä under natten.

Ska ringa någon om det imorgon, vet bara inte vart jag ska vända mig riktigt..

Så glad att just du är min mamma❤️

FREDAG

Första riktiga hemmapremiären för i år och den spelades givetvis på Ersmarks
IP. Matchen då, jo vi vann med 8-1

Gick ändå helt okej med mitt onda knä i första halvlek, det var värre i andra när man hunnit sitta och bli lite kall. 

Norran var på plats och tog lite smickrande bilder..





Sen måste jag hylla min pappa lite, han har alltså idag varit hos mig och fixat möbler till min balkong. Jag visste ingenting, fick bara en bild när jag var på jobbet. Hade bett honom att göra några bänkar och fort var det gjort. Som att han inte har nog med jobb, med sitt eget altanbygge tex.



HEJ

Men hej! Den försvunna bloggaren är här. 

Det händer väl inte så mycket intressant just nu, jag jobbar, umgås med Sandra (vi är ju så nära siamesiska tvillingar man kan komma, som ni kanske redan vet) eller hänger med familjen.

Ikväll har vi haft "vip-kväll" på jobbet, så det har varit full rulle och hur kul som helst! Sen var det bara hem och packa väskorna för imorgon direkt efter jobbet så bär det av mot Umeå och brännbollsyran!!! Så sjukt laddad💃🏻



TORSDAG

Haft så sjukt ont i mitt högra knä denna vecka, vet inte hur det kommer sig heller. Började känna smärtan efter matchen i söndags, men kan inte minnas att något speciellt hände..


Nu hoppas jag att detta hjälper, har nämligen match imorgon efter jobbet.

Jobbar hela helgen gör jag också, medan mina vänner är i Umeå och roar sig på brännbollsyran. Festa för mig med 🍾💃🏻🎾🍻💕

ONSDAG

Lite shopping från idag




SÖNDAG

Igår efter jobbet blev jag bjuden på mat hemma hos Nina, hyr lyxigt som helst. 

Idag blev det absolut ingen sovmorgon då vi hade match i Malå, det gick som tåget kan man säga. Matchen slutade 17-0 jag har aldrig varit med om något liknande.. Så nu har vi gjort 35 mål på 3 matcher nu, hyfsat bra.




Nu blir det hockey-VM innan det är dags att sova, börjar som vanligt 06:00 imorgon.

FREDAG

Varit ledig idag men ändå varit fullt ös, började med att följa pappa till stugan för att städa ur badtunnan och börja fylla den med vatten. Sen skulle vi byta däck på min bil, men dom var så slitna så det fick bli ett par nya..

Sen tvättade vi bilen, så den blev ren och fin. 

Även hunnit vara en sväng till Emelie och Daniel, dom åker utomlands imorgon så var kul att hinna träffa dom innan. Även om jag är sjukt avundsjuk.

Min lediga helg blev inte så ledig, ska jobba imorgon 7-15, men det gör inte så mycket. 




TORSDAG

Efterlängtat häng med fina brudar ikväll




Ikväll när Sandra slutade mötte jag, Nathalie och Nina upp henne på espresso house för lite fika, kortspel och massa snack.

ONSDAG

En dag från helg, känns underbart. Hade tänkt åka till Sthlm men finns inga flyg hem på söndag, vilket suger. Så jag har sagt att jag kan jobba i helgen om någon blir sjuk.

Ikväll hade vi träning i ersmark på naturgräs, wiho!!


Nu är det dags att göra sig klar för sängen, börjar 06:00 imorgon..

21:59

Veckan har börjat bra, igår efter jobbet så hade vi fotbollsträning, en sjukt rolig sådan. Sen hängde jag med Nina, fick hämta min jacka som kommit med posten.

Idag efter jobbet blev det en fika med Malin och Britta. Vi bestämde i fyllan på klassåterträffen att vi skulle ses i maj och det man bestämmer i fyllan blir ju sällan av men det blev detta, jättetrevligt.


Har inga roliga bilder att bjuda på, så får bli denna från Ibiza. Är så sjukt sugen på en resa just nu. Någon som varit på Sardinien? Lutar åt en resa dit i höst.

TISDAG

Kaos kaos kaos, folk på jobbet är sjuka och det finns ingen som kan jobba typ. 

Är trött hela tiden också, sämst på lägga mig i tid på kvällarna. Så efter jobbet vilade jag lite innan jag lagade middag. Nu har jag råkat shoppa lite, blev rastlös. Så nu är en bikini och en jacka på väg hem till mig.

Blir en kort prommis nu i den härliga luften.



Word☝🏻


LÅNGHELG!

Vilken helg det har varit, 5+

I torsdags åkte jag till Umeå efter jobbet, där Jocke var. Vi bodde på hotell, åt en god middag, spelade bowling med min storebror och hans tjej, sen blev det även en hel del gott att dricka. 




I fredags gick vi på stan och på IKEA, innan vi drog vidare till Skellefteå. Väl där blev vi bjudna på middag hos Emelie och Daniel.




I lördag hade Nina och Lisa sin 25-årsfest, väldigt trevligt det med. Vi lekte en massa lekar och umgicks med härliga människor.


Igår hade vi seriepremiär och den slutade med en 9-1 seger. 

Ikväll blir det träning och inte så mycket annat.

UNDERBARA VÄNNER

Helgen var grym! Jag var ledig lördag, söndag & måndag. I lördags firade vi både Valborg och Elviras födelsedag. Väldigt trevlig kväll med middag, sång, lekar, bästa brudarna & sen utgång. 



Ikväll bjöd jag på kvällsfika för Nina & pillan som ville uppvakta mig med prelle i efterskott.
Först parfym och presentkort på Aqua spa av andra vänner. Sen nu en alldeles egen pojkvän. Hur bra vänner har jag inte som levererar så bra födelsedagspresenter?


👆🏼 min nya kille.

MÄSTARNAS MÄSTARE


Lite godsaker till mästarnas mästare

SÖNDAG






RSS 2.0