LÖRDAG


En liten "efter operations-present" tack❤️ 

SOVMORGON

Idag jobbar jag kväll, vilket jag inte gjort så mycket på senaste tiden. Ganska skönt med en ledig förmiddag, hade ställt väckarn på 10, men vaknade redan 9. Så har börjat dagen med lite städning och en rejäl frukost.


Det var godare än det ser ut 😂 Inser att jag mest bara lägger ut bilder på mat, men mat är ju livet haha..

HAIRCUT

Min helg var inte riktigt lika händelserik. När "alla andra" var ute och röjde i lördags så hade jag myskväll med familjen och jag ångrar inte det beslutet en sekund❤️
Söndag fyllde morfar år och han firade med att bjuda hela gänget på lunchbuffé på Nordanågården. Efter det blev det klippning och drygt 6-7 cm försvann från min skalle. Så nu är håret fräscht igen!


Imorgon börjar jag & pappa dagen med ett träningspass och sen ska vi till farmor och farfar och käka lunch! 

MÅNDAG

Idag efter jobbet blev det en lång härlig promenad med Nina, sedan lagade vi middag. 




Resten av kvällen har vi nött bron, sjukt bra!!

SÖNDAG

Sammanfattar helgen med lite bilder

Jag och Jocke åt lunch på brygg i fredags.

Middag och spel hos mig i fredags.

Igår började vi ta några öl här hos mig innan vi åkte till arenan. Sedan efter matchen gick vi in till stan för att käka middag. Sedan hann vi med både Calles och Verandan, riktigt trevligt!





Idag har vi inte gjort många knop, Nina kom hit så vi gick till Ica och handlade lite till lunchen. Sen har vi typ sett bron hela dagen, en riktigt bra bakis-söndag.

Imorgon är det måndag och en väldigt tidig morgon väntar, ska skjutsa Jocke till flyget och jag börjar jobba 06:00..

KVÄLLEN

Kvällen hos Pillan med tjejerna + Jocke blev toppen! God mat, idol, vin och spel. Hur trevligt som helst😊




TORSDAG

Ni anar inte hur skönt det är att ha gått på helg redan nu, en torsdag när hände det senast??

Efter jobbet blev jag bjuden på tacos hos Emelie och Daniel, såg även hockeyn där. Nu har jag just kommit hem och ska strax iväg till flyget för att hämta upp Jocke. 

Kommer bli en sjukt bra helg, imorgon kommer brudarna hit på middag. På lördag ska vi ett stort gäng på hockeyn, sedan ner på stan för att käka och ta några öl. Och på söndag bara ta det lugnt, inga måsten 👌🏻

Ett ljus jag köpte förra veckan, lätt värt sina 199:-

ONSDAG

Idag efter jobbet bytte min kära bror däck på min bil. Efter det bjöd mamma på middag.





Och kvällen avslutades hos Sandra med Nathalie och Nina. Blev en massa tv-tittande, Sandra klippte topparna på mitt hår och sen spelade vi "lapp i pannan"

Imorgon jobbar jag 7-16 sen går jag på långhelg, sjukt behövligt! 

🙏🏼🙏🏼




TISDAG

Efter att ha chockat min kropp med en ny träningsstart förra veckan med 2 gympass på friskis & svettis så fortsätter vi denna vecka. Idag har jag kört egna övningar hemma och imorgon blir det gym igen. Vill så gärna komma igång så nu hoppas jag det håller i sig.

Tog även en prommis till Sandra tidigare idag i det härliga vädret, var där en stund och gick sen över till pappa & Carina (som bara bor två hus bort från Sandra) för middag & hockey☺️ mys!



HÄR KOMMER MER TIPS!


Har fått hem lite mer nyheter till "min" ekologiska hylla. Bland annat Renée Voltaires nya bok, perfekt för dig som är glutenallergiker 👌🏻

BRA HELG

Det här har varit en kanonhelg! I fredags kom Emelie hem så jag och Sandra spenderade hela dagen och kvällen med henne, välbehövligt ❤️

I lördags började dagen med kalas för prinsessan Joline som fyllt 6 år, där vi blev bjudna på smörgåstårta och massvis med fika! Senare vidare till pappa för att se hockeyn och sen blev det lite vin och utgång för mig, Sandra & Stina. 

Idag har jag mått super, käkade middag hos mamma och sen blev det bio. En av dom bästa filmerna på länge - the Martian! Jäklar så bra😊 





JOBBARHELG

Igår efter jobbet hade vi aw på brygg



Och nu ikväll efter jag stängt på jobbet, har jag och Nina tryckt räkmackor hemma hos mig👌🏻





TORSDAG

Dagen har bestått av mat typ, käkade lunch med Angelica på tatung. Vi har även varit och hämtat hennes nya soffa som vi håller på montera nu.

Nina är också här med oss och jag lagade en god pasta till middag.





BRON

Jag är ju kanske den sista att börja se denna serie men jag är så glad att jag tillslut gjorde det. Så jäkla bra! Tänkte att det inte var något för mig men efter att "alla" snackat så gott om den var jag tvungen att ge den ett försök och jag har redan sett alla avsnitt som går att se. På typ en vecka, heh..

Har ni inte heller sett den så SE DEN!


HÄRLIGA ONSDAG

Vilken härlig dag, solen skiner. Jag har gjort bort mitt möte med säljaren från Renée Voltaire, ätit lunch och dammsugit hela lägenheten.

Kom på att jag glömt visa slutresultatet av mitt lilla projekt. 

En lite mysig detalj i hallen.

Ikväll ska jag och Jessica fortsätta vårt jobb på det vi spånat på i några veckor. Så hon ska bjuda mig på middag och vi ska göra klart en presentation av våra idéer.

Ha en trevlig dag kära läsare!



TISDAG

Dagen har bestått av jobb i vanlig ordning. Efter middagen tog jag och Nina en lång promenad, riktigt härligt med frisk luft. Man får fan inte mycket av den varan just nu..

Just nu ligger vi i min soffa och väntar på att våra chokladbollar som vi nyss bakat ska bli lite kalla👌🏻


Ledig imorgon men har ett möte med en säljare, så vet inte om man kan kalla det att man är ledig?! Sovmorgon får jag i alla fall.

VILKET JÄVLA LAG MAN HAR!!!!












23.56

Du hörde rätt Pillan, fredag it is! Min fredagkväll har bestått av familjemys och det har varit lika bra som vanligt. Vi är ju lite "familjen annorlunda", dom konstigaste sakerna kan hända och vad som helst kan sägas. Ett stort plus car även middagen, plankstek!!!! Matkoma 2.0.

Sen har vi spelat lapp i pannan, sett kvällens idolavsnitt och sen haft lite egen konsert med diverse instrument. Katastrofalt dåligt men otroligt roligt efter något glas vin!

Som sagt.... 😂

HÖRDE JAG FREDAG?!

Äntligen fredag!!!!!

Knappt hunnit vara hemma något idag, direkt jag slutade jobbet så åkte jag och hämtade Nina. Vi åkte och köpte massa grejer inför morgondagen. Då det vankas lagfest👏🏻

Sen har jag, Nina och Stina varit och fixat i ordning på Ninas jobb där vi kommer vara imorgon kväll.




Imorgon klocka 12.30 drar det igång med tävlingar i gympan, i Kåge. En hel dag med världens bästa lag.

Och snart ska jag åka till flyget för att hämta Jocke, kommer bli en grym helg!



8 OKTOBER

Jamen hej! Skräll att jag, Nathalie, kikar in här. Pernilla sköter ju detta så bra att jag borde raderas från bloggnamnet 🙈

Jag har inte så himla mycket att blogga om, mina dagar ser ju mest ut så att jag hänger med Sandra. Vi var mest troligt siamesiska tvillingar i vårat förra liv, för nu är vi så nära det man bara kan bli.
Ikväll hade vi två och pappa turen att få gratisbiljetter till dagens match, nästan fullsatt och riktigt bra stämning! Kul match också, lite nervöst i slutet men det skötte killarna utmärkt.


Det var väl typ det. De e en dag imorrn å.

KVÄLLSFIKA

Att bo granne med en av sina bästa kompisar har sina fördelar.


Ikväll åt vi kvällsfika tillsammans.

Nu ligger jag i sängen, bara tvåååå arbetsdagar kvar nu sen är det helg👏🏻

ONSDAG

Sjukt mycket att göra idag på jobbet, ändå känner jag mig piggare idag än igår! En riktigt härlig känsla haha..

Ett tips från jobbet, fett värt och gott!⬆️

Idag efter jobbet påbörjade jag ett nytt projekt, bild kommer när det är klart 👌🏻




BITTER

Är inte så taggad på livet just nu, kylan har slagit till.. Ni vet frysa hela dagarna, skrapa rutorna på bilen på morgonen osv!

Trött är jag hela tiden också, men att börja 6 eller 7 varje morgon nio dagar i rad är kanske inte optimalt! I afton när jag kom hem tog jag mig en tupplur på 1,5h. 

Men på fredag klockan 16 stämplar jag ut för en ledig helg, längtar ihjäl mig! 

Nu ska jag sluta gnälla, det kunde ju trots allt varit värre haha




TIPS



En sjukt god dricka, ska nog blanda en drink med den i helgen!

En ekologisk, lättkolsyrad dricka från Renée Voltaire 👌🏻

FREDAG


Lite nytt i sovrummet.

FREDAG

Äntligen helg känner vissa, så känner inte jag. Jobbar hela helgen lång.. Men idag efter jobbet så här umgåtts med några från laget, vi har ätit middag, spelat spel och snackat en massa skit, 5+





Vi har även druckit alkoholfria drinkar haha, nästa helg har vi lagfest och då kommer det drickas allt annat än alkoholfritt!

Trevlig helg på er!

TORSDAG

Idag har jag och Nathalie varit på stan (läs: -suttit på espresso house) 

Sandra hann även spela lite kort med oss på sin rast. 

Blev lite shopping också, två toppar och en kam haha.

Nu sitter jag och kollar i mina nya kokböcker som jag köpte i tisdags! 




Tänkte lägga mig i tid ikväll, nu väntar arbete åtta dagar i rad..

Hopps alla haft en trevlig dag!

ONSDAG

Idag hade vi inventering på jobbet, vill lova att man var helt slut i huvudet av allt räknande..


Ikväll har jag umgåtts med Nathalie och Sandra, vi såg hockeyn, spelade kort och såg ph. Imorgon har jag en helt ledig dag utan planer, det händer inte allt för ofta! Ska försöka mig på en sovmorgon.

Godnatt

RSS 2.0