FOTBOLLSCUP

Medan mina vänner roat sig har jag spelat fotboll hela kvällen! När det var slut drog vi på Max och sedan avslutade vi kvällen med en film hemma hos Lina. 


Imorgon blir det jobb, skall även försöka klämma in en match på lunchen. Efter jobbet drar jag till Umeå för maskeradfest!! 
Trevlig helg på er!

BOWLING

Idag blev, oväntat nog, den där zebrakappan min! Mer än nöjd över det köpet:)

Ikväll har jag, Jennilla, Ida och Sandra kikat lite på Kenza i Let's dance och sen drog vi och bowlade. Det var inte igår man gjorde det, kul ju! Jag kickade igång det första kastet med en strike och gick därifrån som vinnare, oslipad diamant kanske man skulle kalla mig? Höhö




Hoppas ni alla har en trevlig helg!!

BÄST JUST NU




ZEBRAKAPPA

Har tidigare sett en kappa med zebramönster på H&M's hemsida som jag blev kär i. Den fanns inte i butik men avvaktade ändå med att beställa hem den. Idag när jag gick förbi Vero Moda såg jag denna nyuppackade skönhet. La av den till imorgon för att fundera (why? Det är ju en självklarhet att jag ska ha den). SJUKT SNYGG JUUUU!


SNAAART HELG

Shoppade lite efter jobbet idag 


Nu ska jag städa lite innan jag ska iväg och träna!

HA DET!

JUST IDAG ÄR JAG STARK

JUST IDAG MÅR JAG BRA!


HÄNDELSERIK ONSDAG

Dagens intressanta händelser i punktform:

- Lunch på waynes med Pernilla, Sandra & Ida, mycket trevligt. 

- Ida & Pernilla skulle träna så jag hakade på men tränade inte, vet inte hur fort efter sjukdom man bör/kan? Men när man inte "får" träna, vad gör man då? Jo, man tröstköper nya träningsgrejer.


- Sväng till Solbacken för några ärenden och sen käkade jag & Pillan middag med Janne & Filippa, man tackarrrr.

- En köpp kaffe på waynes och sen bio med Pernilla, Ida & Kaisa. Vi såg "Tillbaka till Bromma", den var rätt annorlunda men sjukt rolig!!


- När jag kom hem har jag haft lite salong med alla mina älsklingar (skor). Rengjort och impregnerat. Efter att ha jobbat på skobutik har jag äntligen fattat att det faktiskt är viktigt sköta om sina skor(!!) Räknade även ut att jag köpt 17 par skor sen jag började i april, fullt normalt.


BRA DAG. Sjukt flitigt fotat av mig också, haha. Nu ska jag sova och imorgon ska jag skriva på papper för nya jobbet, så då får ni äntligen veta vad det är:) Godnatt och puss!

25 FEBRUARI

Sista jag skrev igår var ju att jag skulle spendera pengar idag. Jag & mamma gick först och köpte nya, fina fotoalbum till bilderna vi gick igenom härom veckan. Så det har jag pysslat med halva dagen, klippt, klistrat och skrivit saker, kul ju!

Köpte även en ny skinnjacka och en kofta, mycket nöjd:)

Haha, på bilden där, det var jag i ett nötskal då jag var liten tydligen. "Pruttade" med munnen mot golvet och tyckte det var jättekul. Lite roar små säger man väl? Tur man har slutat med det..

LITTLE BY LITTLE

Känner bara för att skriva av mig lite. Äntligen kan jag nog kalla mig frisk från denna skitförkylning som vägrat ge sig. Är ju det enda jag skrivit om men så blir det när man varit liggandes i ÅTTA DAGAR. Fy. Har under dessa dagar sett en jäkla massa tv och filmer, börjar vara så less. Är så sugen på att träna röven av mig men tar mitt förnuft till fånga och inser att jag inte får träna "för tidigt" efter att ha varit sjuk så pass länge. 

Nämnde jag förresten att 4 av 5 i familjen (alla utom Alex) haft denna sjuka nu samtidigt? Måste vara någon form av influensan alltså. Långdraget och går i vågor, man tror ena stunden att man håller på bli frisk och att det går åt rätt håll men så plötsligt blir man betydligt värre än tidigare. Ingen ork som helst i kroppen och bara att t.ex ta en dusch har varit sjukt ansträngande. Vi måste ha sett så patetiska ut där vi legat i soffan och hostat, snytt oss, stönat, stånkat och tyckt synd om oss. Haha..

Lite av orken har man ju fått tillbaka, tack och lov. Tur även att jag denna vecka är "ledig/arbetslös" då jag inte börjar på nya jobbet förrän nästa måndag, skönt att man inte missar något iaf. Så nu blir det att njuta av dessa lediga dagar innan man helt plötsligt sitter med ett heltidsjobb!! Spännande ska det bli, är verkligen skräckblandad förtjusning inför detta:) 

Nä, nu ska jag ge mig med detta onödigt långa inlägg. Imorgon ska jag på stan med mamma en kort sväng, tror inte vi orkar så mycket mer än så. Jag är i stort behov av att spendera lite pengar och har spanat in några godbitar jag ska kika på;) GODNATTPUSS


MÅNDAG

Idag efter jobbet åt jag middag hos mamma sen blev det en sväng på gymmet och mina ben är så sjukt darriga nu, gissar att jag kommer känna det imorgon också!

Köpt lite grejer idag också, imorgon börjar ju bokrean så jag tjuvstartade lite. Läser dock aldrig böcker men får väl se till att ändra på det! Även en lampa fick följa med hem.




Nu blir det kvällsfika och en film, då jag äntligen har lite sovmorgon imorgon! Puss på er!

ALLT BLIR INTE SOM MAN TÄNKT SIG

Vad som skulle bli en helg i Umeå med shopping, fest och träffa dom flesta vi känner som bor där, blev bara en rolig helg för en av oss. Pernilla har åkt dit och jag hade förstås velat vara där, nu när både jag och Pernilla var lediga samma helg och hade planerat det här och sett framemot det.

Meeeen jag har inte blivit frisk. Denna jäkla sjuka håller i sig. Fan vad drygt!! Så jag får helt enkelt försöka tänka att det kommer fler tillfällen. Nu när jag ska börja på det nya jobbet kommer jag jobba måndag-fredag och inga helger:) det känns ju helt ljuvligt! 


LESS

Gaaaalet less på att vara sjuk nu. Har ingen som helst ork, gör ont att både andas och hosta och har även fått ont i öronen. Sen börjar jag få ruggig kompisabstinens, vill hitta på något. Vill jobba, vad som helst. Så sjukt tråkigt att bara vara hemma.

Tråkigt nog (men bra för mig) så är både mamma & Janne också sjuka, med ganska identiska förkylningar som mig. Så jag har tagit mig till dom så jag slipper spendera dessa dagar själv, alltid nånting! Vill bara bli av med all den här skiten nu, har ju äntligen ledig helg och roliga planer som väntar! Kom igen kroppen, work with me:(


WORK HARD

Känns som jag inte gör något annat än att jobba nuförtiden, igår fick vi i alla fall fara på ostkurs. Snacka om ost-koma efter!!


Idag har jag jobbat hela dagen och ikväll har jag varit på möte, även det på jobbet! Men har också hunnit fixa lite hemma, fått upp lite på väggen och fixat klart hyllorna (dock ska jag väl säga att pappa gjorde det mesta) ❤️


Tänkte lägga mig tidigt ikväll för även imorgon ringer väckaren före 06.00, så godnatt!

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD

Nyaste "trenden" har varit att göra något och sen nominera andra till att göra samma sak. Tidigare var det ölhävartävling, idiotiskt jag vet, men även jag hängde på den dumma iden, för att slippa vara skyldig någon en karta öl. Senaste är att bidra med 100 kr till barncancerfonden. Mycket bra initiativ av den som drog igång en sån här fin sak istället! Hittills är det massvis med folk som gjort det och lagt in på instagram. Gör det du med - TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD!


SNART 2ÅR

Efter jobbet for jag och firade denna donnan lite i förväg och jag tror hon gillade sin present!




Ligger lite sjukt redan i sängen, ska snart upp igen känns det som. Imorgon har vi kurs med jobbet, så godnatt!

TJEJEN MED VÄRLDENS SÄMSTA IMMUNFÖRSVAR

Helluu. Redan i torsdags började jag ju känna mig lite hängig och tränade ändå (dumt) men har krigat på jobbet hela helgen ändå. Igår, söndag, kändes det inte fair mot kunderna att stå och nysa, snörvla och hosta men försökte dölja det så gott det gick. Idag däremot, är jag med all rätt hemma från jobbet. Gör allt det som jag nämnde här ovan men gånger 10 känns det som. Får snyta mig exakt hela tiden och snittar säkert 10 nysningar per halvtimme. Har fått förkylningsblåsor i munnen och allt är bara skit. En rejäl helvetesförkylning med andra ord. Låt det gå över fort!


WHO'S GONNA STOP ME ON THE ROAD TO SUCCESS?

Kärleksdagen som jag inte sett framemot asmycket (läs tidigare inlägg) blev ju rätt bra trots allt! Börjar med att 5 minuter innan jag började jobba så fick jag besked om att jag fått ett annat jobb (nämnde väl förra veckan att jag skulle på intervju?). Så från och med 3 mars kommer jag inte sälja skor längre, snabba ryck in i något annat:) jag har självklart tyckt att det har varit roligt att jobba i butik men med tanke på hur lite timmar jag kommer få framöver så var det här perfekt tajming!! Mer om vad/vart det är när jag skrivit på papper osv:)

Efter jobbet åkte jag och åt alla hjärtans dag-middag med mammafamiljen och sen såg vi en sjukt bra film; White house down med ingen mindre än världens fräschaste man Channing Tatum. Mycket bra fredagsmys, som vanligt:) firade även nya jobbet med öl, because i'm worth it! Jobb imorgon och sen direkt till Luleå efter jobbet för att fira faster som fyller 50. 


ALLA HJÄRTANS DAG

Den här dagen är ju kanske inte årets bästa för oss som är singlar. Men som en nära vän sa "jag ska njuta av friheten!". Så tänker jag också göra. Ska försöka låta bli instagram under dagen också där det i vanlig ordning kommer vara en sorts tävling om vem som har den mysigaste, mest romantiska kvällen med sin partner och om vem som fått finaste alla hjärtans dag-presenten. Inte alls bitter. Närå, ta det med en nypa salt:) undrar dock om det ligger en tanke bakom att det är jag och Josse som jobbar idag, vi två som är dom enda singlarna på jobbet. Haha! Vi har iallafall köpt geléhjärtan som ska göra oss feta så att vi har ännu mindre chans att fira denna dag med någon nästa år..

Jag köpte iallafall en liten "ensam är stark-present" till mig själv, det tyckte jag att jag var värd.


Ha en bra alla hjärtans dag alla fina! ♡♡♡

13 FEBRUARI

Min lediga torsdag vaknade jag med ont i halsen. Struntade dock i det och krigade mig till gymmet ändå. 25 minuter på löpbandet och jag slutar tydligen aldrig förvåna mig själv! Längesen jag svettades så mycket. Kände dock av att jag inte är helt 100 i kroppen så kändes som jag skulle svimma efteråt.

Senare impulsbjöd jag pappa och Carina på middag, mycket mysigt och uppskattat från dom då det alltid är tvärtom, jag som äter hos dom;)


ONSDAG

Idag har jag varit och spenderat slutet av lönen på lite kläder! På fredag rullar äntligen en ny lön in på kontot.


Nu ska jag en sväng till moröbacke och hälsa på sötungen Felicia och hennes föräldrar!!

PUSS

NOSTALGI

Idag har jag och mamma haft en nostalgistund, vi har nämligen letat fram massa gamla fotoalbum och suttit i timmar och kollat. Mestadels skrattat och kommit ihåg "åååh minns du det här?!", men även hittat endel känsliga men fina bilder, många på saknade mormor. Riktigt kul har det iallafall varit, vi passade även på att sortera en hel del bilder så får se om vi får tummen ur och göra nya album som vi pratade om. Kanske även göra någon förstoring av något fint foto? Vi får väl se:)

TVÅ NYHETER FRÅN GINA TRICOT




140210

Jag har också jobbat i helgen och i övrigt bara tagit det lugnt, mycket skönt! Myskväll med lillasyster i fredags och mys med hela mammafamiljen lördag. Blivit lite för lugna helger nu (för min smak) men så blir det när man jobbar varje helg och typ är den som blir lättast bakis i världen..

Idag är jag också ledig men det blev ingen "rolig, skön, ledig dag" utan har legat i sängen med den vidrigaste smärtan i mage och rygg. Typ mensvärk x 1000?! Fy, det hoppas jag att jag slipper få någon fler gång. Kunde knappt ligga still för att det gjorde så ont.

När det äntligen avtog lite så slängde jag ihop en tonfisksallad som blev galet god, nått positivt denna måndag iaf:)

Tonfisk, ruccola, feta ost, gurka, avokado, rödlök och Rhode island - score!

MÅNDAG

I helgen har jag jobbat, sen i lördags hade vi Deli-fest, där vi åt och drack gott.




Idag har jag varit ledig så dagen har bestått av städning, os-tittande och sen har jag möblerat om lite. 

Flyttat in byråerna i sovrummet!

Detta linne landade i "postlådan" idag.

Nu ska jag laga middag, blir hemmagjord pytt!

HA EN BRA DAG!



6 FEBRUARI

Totalt urusla har vi varit med bloggandet senaste dagarna. Trots att jag ger Pernilla pikar så lyssnar hon inte, vad ska jag göööra?:)

Något vi däremot har varit duktiga med i veckan har varit träningen. Vi har tränat 4 dagar av 4 möjliga, snacka om motiverande när man märker att man klarar så mycket mer än man tror:)

Idag fick vi även vips lustigt två gratisbiljetter till matchen mot Örebro så efter en sväng till Solbacken och en middag hos min pappa så traskade vi till arenan. Vad som till en början kändes sisådär med domare som inte riktigt var på våran sida och lite latjolajbanspel, så lyckades Sveriges bästa lag vända på steken till en vinst, woop woop! Unnade oss även en eller två öl i sportbaren, det hör väl till?





22.55

Ikväll har vi varit 8 tjejer hemma hos Erica på kalas då hon fyllde år i lördags. God fruktsallad och en massa snack och skratt på det, wööönderful!

Nu ska jag gå och sussa, imorgon ska jag träna med pappa och sen är det dags för arbetsintervju och jag är nervös i vanlig ordning. Mer än så säger jag inte. Hihi. Håll tummarna för mig:)



NEW BAG

Jag är ingen sån tjej som köper en väska för flera tusen. Köper hellre flera billiga så man kan byta. Nyaste tillskottet kommer från H&M och är alldeles lagom storlek!



Tycker det är dags för min bloggpartner penordqvist att slänga in ett inlägg snart?!?! Hoho..ho.....ho *ekar*

1 FEBRUARI

Vi har väl egentligen inte så mycket av värde att dela med oss av nu. Idag har jag varit en sväng på stan, köpt en ny väska samt en present till min bror. Senare mötte jag upp Pernilla & Sandra för middag på Dallas och sen for vi hem till mig. Godis, fångarna på fortet och en gammal goding till film - helt perfekt fredagsmys! 

Imorgon blir det några timmars jobb och sen ska vi fira min storebror som blir hela 26 år gammal, grattis till honom!!


Hoppas ni får en trevlig helg:) Godnatt!

RSS 2.0