TORSDAG

Dra mig baklänges så trött jag är i min stackars kropp, ännu ett styrkepass på friskvårds med laget. Ni vet när man knappt har orken att hålla upp armarna när man ska schamponera in håret, då är det illa. 

Sitter just nu och kollar på det nya programmet ninja warrior och jag blir typ svettig av att bara kolla på det.

Imorgon går jag på ledighelg för första gången sedan september, det känns magiskt!!!!!!





D-VITAMIN

Älskar att solen har börjat titta fram på dagarna. Så idag innan jobbet blev det en långpromenad med Emelie och barnen. 




Har just landat i soffan med lite te som ska fixa min hals hade jag tänkt (proppad med ingefära) 




MÅNDAG

Hela helgen har bestått av jobb, har varit så sjukt trött så det blev inte mycket gjort efter jag slutade. Vaknade idag med halsont, så jag undrar om det är en förkylning som ligger och pyr..

I afton har jag försökt träna bort det onda i halsen, så vi lär väl märka imorgon om det blivit sämre eller bättre.


Imorgon får jag i alla fall sovmorgon, då jag jobbar kväll. 


PLUGGDAG

Såhär var det längesen en söndag såg ut för mig. Hade skjutit lite plugg framför mig för att bara njuta av helg så fick ta tag i det idag. Bland annat prata in ett tal på engelska som skulle skickas in. Kändes sjukt konstigt att höra sin egen röst på inspelningen! Har iaf suttit med diverse böcker, datorn och flera koppar kaffe större delen av dagen. Tillslut insåg jag att hjärnan inte tog in något mer så då fick jag snällt ge mig:)

Nu är det dags att sova så jag har ork för en ny skolvecka imorgon. Ska försöka klämma in en del träning i veckan också, står tyvärr rätt stilla med det nu☺️


MYSHELG

Även denna helg har gått i mysets tecken. Igår blev det tacos till middag hos Ida och sen mys med lite öl framför tvn och idag rätt liknande, med kinamat till middag och mys med massa gott fast hemma hos Matilda & hennes katter. Nyaste tillskottet var ju bland det sötaste man sett 😍

Annars ikväll så hann vi med hårfärgning, ansiktsmasker, bakning och filmtittande. Perfekt lördagskväll!




22.33

Något jag märkt nu när jag faktiskt gör något på dagarna är hur jäkla snabbt veckorna går! Redan torsdag imorgon:) 

Idag efter skolan åkte jag till pappa och käkade middag och sen for jag, han och bror och bowlade. Sjukt kul! Gick inte superbra för mig men lever fortfarande på att jag vann mot båda dom förra gången:)

Sen har jag för några veckor sen sålt stora zebratavlan som hängt i hallen så där har det varit tomt ett tag ovanför byråerna. Men för någon dag sen så kom mamma & Janne med ett armeringsjärn till mig så nu är det lite mer personligt i min hall!


ONSDAG

Ännu en ledig dag, har inte gjort mycket alls. Varit och handlat, betalat räkningar, lagat mat och nu ser jag en film. Sen ikväll är det äntligen dags för fotbollsträning, längesen jag kunde vara med på någon sån.

Tulpaner❤️

Imorgon väntar en rolig dag, börjar med att jobba 7-14 sen ska jag och Jessica och träna. Efter det har vi kurs med jobbet där vi ska laga mat och lära oss mer om kött!

TISDAG

Spenderat hela min lediga dag hos familjen Hedlund/Stiglund, hade lovat att fixa lax till middag. Så detta blev resultatet

Sen busa jag såklart med detta busfrö 


Godnatt!

VILKEN HÄRLIG MÅNDAG

Började dagen med att jobba, men slutade redan klockan 14 så då åkte jag och Anna till stan där vi shoppade och käkade middag, innan vi begav oss mot gymmet. Där väntade ett core och spinningpass, känns grymt bra nu efter!!!

Nu ska jag fika sen njuta av att jag är ledig imorgon efter 7 dagars arbete.




01.18

Ikväll har jag & Pernilla bara tagit det lugnt. Vi började med att se hockeyn som idag blev storvinst med hela 7-2, sen drog vi och köpte kinamat och parkerade oss återigen framför tvn och såg först The Equalizer och sen gårdagens avsnitt av Fångarna på fortet, hur skönt som helst att spendera denna lördagkväll i varsin soffa och knappt röra på sig:) 
 
Nu har pinglan dragit hem så för mig är det dags att krypa till kojs, puss på er!
 
 

PAIN

Ännu en lugn helg och det känns så skönt för även imorgon väntar arbete. Dock lider jag av den värsta träningsvärken i mitt liv, hoppas den försvinner under natten för att jag vet att det kommer en ny till veckan! 


GODNATT

REPEAT



FREDAGKVÄLL PÅ ARENAN

Idag när vi träffades för en fika på Espresso house så bokade jag, Pernilla, Matilda och hennes bror helt plötsligt biljetter till kvällens hockeymatch. Den visade sig bli händelserik med massa kassa domarbeslut, för att inte tala om riktigt obehaglig med en Frölunda-spelare som blev liggandes på isen efter en rejäl smäll mot huvudet och fick bäras ut på bår av ambulanspersonal. Tack och lov så gick det gick ju bra ändå, fick man veta senare! Matchen slutade tyvärr med förlust för oss men vi tar nya tag imorgon mot Brynäs:)


VS

Världens bästa mamma skämmer bort mig (och jag älskar det). Idag överraskade hon mig med parfym, lotion och duschkräm från Victoria's Secret. Luktar magiskt så om ni ser mig gå och lukta på mig själv hädanefter så vet ni varför ☺️


DARRIGA BEN

Idag efter jobbet åkte jag direkt till friskvårdskompaniet, där träning med fotbollslaget väntade. Vi körde tabata och jag är så jävla slut i min kropp just nu, men det är skönt! 

Imorgon är det fredag, det känns grymt även om jag har tagit på mig extrajobb i helgen. Slutar redan klockan 14 och då ska vi brudar träffas och dricka kaffe, känns som en bra start på en lugn helg.

Lite återhämtning efter träningen

KONTRASTER

Mitt liv är aningens annorlunda nu än vad det var bara för ett par veckor sen. Fullt upp med skola och uppgifter och mindre tid till nöjen och vänner. Därför försöker jag hitta luckor, som igår (som Pernilla skrev) på hann vi luncha och ses en stund på min långa rast. Tidigare kunde jag vara med folk till seeent på kvällarna och sova länge dagen efter, nu är jag glad om jag håller mig vaken till efter 22. Kontraster, minst sagt!

Längtar bara tills jag kommit in i rutinerna fullt ut, då det känns mindre jobbigt att kliva upp vid 7. Nu är jag mer död än levande den tiden på morgonen:)

Men det känns iallafall kul att vara igång med skolan, även om man är allt annat än van så hjärnan går verkligen på högvarv. Snart helg, då blir det häng med världens bästa vänner & idag bokade vi singlar biljetter till "50 shades of grey" på alla hjärtans dag, kan inte bli bättre!!


ONSDAG

Började dagen med att hämta Nathalie på skolan för att käka lunch, sen visade jag henne programmet radiostyrd som vi satt och asgarvade till. Tills det var dags att skjutsa tillbaka henne till skolan och för mig att börja jobba. Vill du skratta högt och mycket kan jag verkligen rekomendera det programmet!

Nu har jag just kommit hem från jobbet och snart ramlar lönen in på kontot och jag tror jag ska fira det med lite nätshopping. 




SLUTKÖRD

Ojojoj.. Årets första konditionspass är avklarat, mitt face ser ut som om jag har legat några timmar på Thailands stränder utan solskyddsfaktor. Man tror ju att man har samma ork som i slutet av säsongen, vilket man snabbt blir påmind om att man inte har. Men det känns grymt skönt såhär efteråt, vi körde även lite core så jag lär ju känna av detta imorgon. 


En dusch och lite käk på det här!
 

JUST PRECIS!!




12 JANUARI

Fastän jag nästan alltid är drabbad av diverse sjukdomar pga mitt dåliga immunförsvar så krigar jag på. 3 stora förkylningsblåsor i munnen som gör det plågsamt att äta (eller ens röra munnen som i att prata typ). Känns skönt att skolan är igång men jag skulle behöva mer energi och ork! Helt slut av denna förkylning som tack och lov är på bättringsvägen. Och då är tanken att jag ska försöka få skola och träning till ett vardagligt schema. Förhoppningsvis samla på mig lite mer energi också av att träna:) 


MÅNDAG

Nu har jag gjort bort allt som står på schemat idag, har städat och renbäddat så jag längtar redan tills jag ska lägga mig ikväll.






Ikväll ska vi boka hotell till Londonresan, inte länge kvar nu!!!

HELGEN ÄR ÖVER

Äntligen är helgen över, inte ofta man känner så. Men har stängt hela helgen och imorgon väntar en dag ledigt!

Tredje dagen jag glömmer parmaskinkan på jobbet, helt sjukt.. Så fick bli lite annat kvällsfika istället.

 
Nu ska jag se en film sen imorgon ska jag njuta och sen städa.


SOMMARLÄNGTAN

 

FREDAG

Den här dagen har varit längre än vad julafton var när man var liten. Imorse åkte jag och Angelica till Piteå, för att fara till veterinären med hennes hund. Efter vi var klara där så käkade vi lunch sen var det bara att bege sig hem, för mitt kära jobb väntade. Så jag har just landat i soffan efter kvällens arbete, januari brukar ju alltid vara en lugn månad, men så var då inte fallet denna dag. Fullt ös!

Nu ska jag hitta en bra film att se, utan något gott att smaska på. Frivilligt?! NIX, jag glömde min parmaskinka på jobbet..

Ps. Nu räcker det med snö.


Trevlig helg på er!

KNÄPPA TANKAR

Idag var det inga lektioner för någon så riktiga skoldagen kommer imorgon. Kickar igång den med 3 timmars psykologi. Tur att det är något jag är intresserad av och faktiskt vill läsa:)

Hjärnan går på högvarv med planering, saker som ska fixas osv, fastän jag i princip redan fixat allt. Packat alla böcker, block, pennor osv. Vad är problemet? Har suttit och skrivit upp alla lektioner, insett att vissa krockar, stör mig på det och vet inte hur det ska kunna lösas. Tror jag är nervös inför första skoldagen om jag ska vara helt ärlig, med alla dessa konstiga tankar som bara gör mig stressad. Sen är det här med tajming aldrig min starka sida, idag har världens förkylning dykt upp också så jag är superhängig. Får knapra alvedon imorgon, tur att det bara är en skoldag och sen helg så får jag vila upp mig inför nästa vecka då allvaret börjar påriktigt.

Nu måste jag försöka skjuta alla knäppa tankar åt sidan och försöka sova. Ska upp tidigare än jag klivit upp på väldigt länge. Puss och godnatt.


❤️❤️❤️



FÖRSTA FÖR I ÅR

Mina inlägg ekar tomt här på bloggen. Men mitt liv ser ganska likt ut som Nathalies, som sagt har årets upplaga av Sunnanåcupen avgjorts. Visst är det konstigt, man sitter ner HELA dagen (förutom när man själv spelar) och det enda man vill göra när man väl står är att sitta ner?!?? Min rumpa satt klistrad på dom otroooligt sköna plaststolarna även hela denna dag. Inte ens ett besök på toaletten, det är fan sjukt. 


Imorgon börjar verkligheten igen och det känns faktiskt skönt med lite hederlig vardag igen efter alla röda dagar hit och dit.

Sen måste jag ju hälsa God jul och Gott nytt år eftersom jag inte bloggat sedan dess. I julklapp fick jag allt som jag önskade mig så jag är sjukt tacksam och det nya året firade jag på bästa sätt med fina vänner. Kan även meddela att jag inte har några nyårslöften att misslyckas med!

VIKTIGT! Missa inte prickarna över o:et

PUSS

TILLBAKA TILL SKOLBÄNKEN

Igår blev det en heldag på Eddahallen för att kolla på årets upplaga av Sunnanåcupen. Jag, Sandra & Pernilla (som även spelade) var där från 10.00 till drygt 20.45 (!!!!). Vi käkade både frukost och lunch där sen avslutade vi dagen med middag på max, haha. Men det var kul, mycket folk osv.

Idag sov jag länge, måste passa på sista dagen för imorgon börjar allvaret. Jag ska komplettera några gymnasieämnen och vid min sida på åtminstone matten har jag Ida, så det känns bra!! Önskar jag hade varit mer aktiv och engagerad på gymnasiet men det är väl tur att man kan "läsa upp" sina betyg på det här sättet. Blir iallafall matte, engelska, psykologi & kommunikation.

Känns både och inför detta, taggad och redo efter att ha köpt böcker osv men ändå lite ångest över det hela också. Var ju inte igår man satt i skolbänken direkt. Är dock lite skraj för matten, inte min starka sida... Men med lite jävlar anamma ska det nog gå finemang! :)


NEW YEARS EVE

2015 är här. Vårat nyårsfirande blev över all förväntan och vi hade så jäkla kul! Vi var 15 st i en stuga mitt ute i ingenstans (kändes det som). God mat, bra musik, lekar, beerpong, bad, bubbel, fyrverkerier och allt dessa tillsammans med världens härligaste gäng, kunde ju inte bli annat än hur bra som helst!! Så glad att jag har alla dessa människor i mitt liv❤️

Vi startade året med storstädning i den stökiga stugan sen drog jag, Emelie & Sandra hem till mig, tog en nap och sen köpte vi pizza och såg 2 filmer. Perfekt bakisdag.

Idag var det dags att inviga årskortet jag fick i julklapp på Friskis & Svettis. Emelie körde skiten ur mig, kommer inte kunna gå imorgon:)


Fanns fler filmer än bilder från nyårs, men här kommer några bilder iaf:)





2015, jag är redo!! Let's kick it:)


RSS 2.0