TISDAG

Idag innan jobbat strosade jag runt lite på stan, köpte en t-shirt, sockar, örhängen, sen var jag även och hälsade på Nathalie på hennes jobb och fick med mig lite smått och gott därifrån.


SÖNDAG

Idag är det ett år sedan det blev vi, extra jobbigt att bo så långt ifrån varandra idag.

Jag älskar dig Joacim!

Annars idag har vi spelat sista seriematchen idag, så nu är det bara att börja ladda inför kvalet nästa helg.

Fick grillat till middag, satt som en smäck efter en svettig fotbollsmatch.

Nu är det hockey som gäller innan det är dags för sängen.

Sen måste jag bara tacka mamma igen för byxorna som jag fick av henne idag när jag var där på middag, älskar överraskningar!!!💕


TIPS!!

Idag på jobbet slängde jag ihop en ingefärsshot, den blev rivig och supergod! Helt perfekt såhär i förkylningstider, ta en liten shot varje morgon.

Blev tvungen att köpa hem en, för 29,90 blir den din!


TISDAG

Jobbar kväll idag, så jag har ätit frukost framför Nyhetsmorgon, gått en promenad och nu tänkte jag åka iväg och slänga lite återvinning. Sen plocka ihop lite här hemma, skåpet i sovrummet kommer nog lämna min lägenhet under helgen. Vilket resulterar i att jag får skruva ihop mitt skrivbord. Fick även min beställning från lagerhaus igår, allt var bra utom en låda, den var sjukt mycket större än jag trodde. Men jag får vänta och se hur den passar på skrivbordet i alla fall.

Krukan blev i alla fall perfekt!


INFLYTTNINGSFEST

Igår hade jag inflyttningsfest och 7 fantastiska tjejer kom och hade en härlig kväll hos mig. Med sig hade dom jättefina inflyttningspresenter och världens bästa partyhumör. Lite lekar, massa gott att dricka och dom där tjejerna - det kan inte sluta annat än bra!

Lyckligt lottad med så underbara vänner❤️


SÖNDAG

Igår hade Nathalie inflyttningsfest, vi hade hur trevligt som helst. Mådde bättre än jag förtjänade imorse, vilket jag är glad över med tanke på att jag har jobbat 12-20 idag.

Igår efter matchen firade vi seriesegern med den finaste tårtan jag sett.

Träffade ungen igår på brygg haha

Nu ska jag tvätta bort min ansiktsmask, sen typ lägga mig. Väckarn ringer vid 5 imorgon..


FREDAG

Har absolut ingen fredagskänsla idag, kan bero på att jag jobbar till nio ikväll. Men det är härligt med sovmorgon och att kunna äta frukost i lugn och ro. Idag har jag rensat i mitt skafferi, det var behövligt.

Nu har jag just svalt sista tuggan av lunchen och ska börja göra mig redo för jobbet. Trevlig helg på er alla!


SHOPPING

Har just klickat hem lite grejer från lagerhaus. Alltid en härlig känsla. Har tömt ett helt skåp idag, som just nu står där skrivbordet ska stå. Så skönt att göra sig av med skit som man knappt visste att man ägde.

Fick ett sms idag om att min säng är 2 veckor försenad.. Känns sjukt drygt, vill bara få klart allt.

Köpte dessa ljusstakar nu när jag var i Stockholm, gillar dom skarpt.

Nu blir det middag sen väntar fotbollsträning!


ONSDAG

Idag är jag ledig, älskar att vara ledig mitt i veckan, man får så mycket gjort då eftersom ingen annan är ledig haha. Har städat lite nu på förmiddagen och nu ska jag strax äta lunch. Har rester från gårdagens middag som bestod av lövbiff, rotsaker och en svampsås 👌🏼


MAGISK HELG

Hade världens bästa helg med världens bästa kille. Det var så skönt med lite längre ledighet. Vi har inte gjort så där jättemycket men typ, ätit god mat, druckit gott, gått på stan, IKEA och filmkväll. Bara mått med andra ord.

Sen blev det klart i helgen att vi VANN serien, trots att vi var spellediga. Känns sjukt roligt, det trodde jag inte innan säsongen. Vi var med i tidningen idag men mer än halva laget saknades. Men dom som var där blev fina😍 och fick böter (på vår böteslista är bild i tidningen en självklar böter)

Idag efter jobbet åkte jag och spontanköpte ett skrivbord. Det är dock hos pappa ännu, det ryms inte riktigt just nu, men snart så. Han i kassan försökte även sälja på mig en skrivbordsstol, men jag förklarade att jag köpte skrivbordet just för att jag vill ha en speciell stol, som jag inte har någon plats för annars.


SJUKSTUGA

Idag åkte jag hem tidigare från jobbet, som vanligt när det är ledighet i sikte kommer förkylningen som ett brev på posten. Blir så less, men imorgon åker jag hur som helst till Stockholm och stannar där till på måndag. Ska bli underbart med några lediga dagar, inte varit ledig mer än en dag i sträck sedan jag började om efter min semester..


KURS I UMEÅ

Efter en låååång dag i Umeå har jag landat hemma i min säng, med reprisen av idol framför mig. Vi åkte till Umeå imorse vid 7-tiden, för att gå på delikurs. Jag och Jessica stannade kvar efter kursen för att kika lite i butiker efter inspiration, sen blev det en snabbsväng på IKEA.


JOHNNY BULLS


LONG TIME, NO SEE

Det var så längesen jag bloggade att, nu när jag tänkte ge det ett försök, så är hela appen helt omgjord. Fattade knappt vart jag skulle börja!

Nu mot hösten så känns det direkt roligare att komma igång här igen. Skumt ändå, borde vara inför sommarens alla äventyr men då har man varit så mitt uppe i allt kul att man (jag iallafall) inte ens ägnat en liten tanke åt att slänga in ett inlägg här.

Jag har iallafall precis flyttat ut från min etta till en tvåa som jag kommer hyra ett tag framöver. Den är så sjuuuukt fin och jag stormtrivs redan! Man vill ju bara ha massor med nya grejer men jag får tänka till och kanske inte köpa allt nytt på en gång! Även om det redan blivit en hel del nytt 🙈

Nu ska jag iallafall ge det ett ärligt försök.


RSS 2.0