SNART HELG

Full fart hela dagen, jobbat 10-18 och det har varit HEEELT sjukt mycket folk hela dagen. Sen började träningen 18.20, har varit lite förkyld så hade först inte tänkt träna ,men jag gjorde det och det känns jävligt bra såhär efter. 

Nu håller jag på tvätta lite och laddar inför morgondagen och resten av helgen. Har en känsla av att den kommer bli magisk. 

Imorgon efter jobbet väntar fotbollscup i bollhallen, lördagen kommer också att spenderas i bollhallen med matcher. Efter den är vi några tjejer från laget som ska på friskvårdskompaniets medlemsfest på verandan. 




SNART ÅTERFÖRENADE

Idag vid lunchtid plockade Emelies föräldrar upp mig för att åka mot Stockholm. I Umeå plockade vi även upp E och nu har vi för ett tag sedan passerat höga kusten-bron. Deras främsta plan i huvudstaden är att hälsa på Emelies systers nyfödda lilla tös och förutom det så är det att vi ska hälsa på våran tredje part Jannie och bo hos henne i helgen❤️ vi har räknat ut att det är drygt två(!!!!!) år sedan vi alla tre träffades. Alldeles för dåligt men bor man i 3 olika städer så är det inte tvärgjort. Så det är extra efterlängtat!



Som ni ser har vi även en vit lurvboll med oss här i bilen!

EN BRA TISDAG

Vi hade tänkt kicka igång tisdagen med hotellfrukost men när det väl kom till kritan (när klockan var halv 8) så valde vi att ta sovmorgon istället då vi inte hade lektion förrän kl 12! Vi fick resultatet på matteprovet och det gick över förväntan för både mig och Ida, så himla sköönt:) nu inser man faktiskt att övning ger färdighet!

Efter lektionen drog vi och tränade med Sandra och nu har jag passat på att ta ett bad hemma hos mammafamiljen. Om jag hade badkar hemma så skulle jag aldrig göra annat än att bada.

BRA START PÅ VECKAN

Grymt skön måndag, började med korvgrillning på moröbacke och avslutade kvällen med core/spinning







Sen blev jag ju också tvungen att kladda med lite färg




MÅNDAG

I lördags blev det återigen fest. Först såg vi hockeyn och käkade tacos hos mig, sen blev det förfest och utgång på verandan som hade "nyöppning" på nedervåningen. Lyckad kväll!

Nu är det bara några skoldagar och sen drar jag till Stockholm, som jag längtar!!

Jag har världens bästa vänner💗

LILLASYSTER

Jag älskar dig!


ONSDAG

Idag skulle jag egentligen vara ledig men tog på mig ett extrapass, 7-16 sen hem och laga mat isinne. Det slutade med 17 matlådor med 5 olika rätter.

Och nu har jag just kommit hem från fotbollsträning, så full fart hela dagen.





Det blir inte lugnare imorgon, då blir det jobb 7-15, sen blir det kalas för Felicia som fyller 3år. Träning 18.15 sen avslutas kvällen med hockey!



Nuuuuu ska jag sova! Måste även hälsa lycka till, till Nathalie och Ida som har prov imorgon ❤️

MÅNDAG

Som Nathalie skrev tidigare hade vi en sjukt trevlig kväll i lördags, dock var jag vaken mer än ett dygn så det fick man sota för igår haha.. Hade även match igår men det gick över förväntan, vi vann och jag överlevde!

Hann även med en middag hos Nina som var hemma i Skellefteå över helgen.


Idag har jag jobbat, sen lagade jag och Stina middag, åkte på core/spinningpass och avslutade kvällen med SKRIDSKOR. Hur kul som helst, att man inte gör det oftare.




Nu ska jag se en film för imorgon jobbar jag kväll, så har sovmorgon!!!


VALENTINE'S DAY

Kunde inte ha spenderat kärleksdagen på ett bättre sätt än jag gjorde! Jag & tjejerna hade bokat bord på Allstar så vi käkade, drack gott och såg hockeyn där innan vi gick över till bion och såg Fifty shades. Den var så jäkla bra:) 

Vem behöver pojkvän när man får spendera alla hjärtans dag med några av ens absolut bästa vänner? Vi firade att vi hade varandra, vänskap är ju en sorts kärlek det med ❤️

Efter bion blev det utgång, det var mycket folk ute och vi hade en supertrevlig kväll! Blev väldigt sent med efterfest även denna gång och jag har fått sota för det idag, vill jag lova..



EN LITE ROLIGARE ONSDAG

Ojojoj vilken lång dag!! Klockan 06.30 skulle jag hämta upp Stina och Jennie för att åka mot Kåge, där Carro och Ebba väntade med en större bil som skulle ta oss mot Haparanda. Vi var där innan IKEA öppnade så vi åkte över till Finland och gjorde ett besök på alko.

Vi har även hunnit med en tripp till Luleå, varvat Spotify och sjungit ikapp med våra vackra stämmor.

Det var typ ingen av oss som skulle ha något speciellt från IKEA, men det slutade med att vi knappt fick in allt i bilen (Jennie fyndade världens största lampa tillråga på allt) När vi väl kom hem fick vi först köra en vända till stan för att dumpa lite grejer, eftersom allt inte skulle rymmas i min bil, sen tillbaka till Kåge för fotbollsträning. Och nu har jag äntligen landat i soffan och ska snart göra sängen ett besök, så man orkar upp och jobba imorgon.

Som vanligt suger jag på att ta bilder..




Godnatt.

SIA GÖR DET IGEN




WORK HARD, STUDY HARD

Vet inte vad som har hänt men på något sätt så har Pernilla gått om mig i att vara mer aktiv här. Cred till dig kompis!!

Jag har fullt upp med skolarbete, att plugga heltid innebär att man inte har speciellt mycket fritid. Har man dessutom lärare som älskar att ge en läxor så är det bara att kötta på. På lördag kommer dock "belöningen" för allt slit denna vecka, när jag & mina singeltjejer ska spendera alla hjärtans dag med middag & hockey på Allstar och sen Fifty shades of Grey på bio.




DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN

Måste säga att helgerna går sjukt snabbt även om man jobbar. I lördags efter jobbet åkte jag till Sandra där hon och Matilda var, vi drack några glas sen gick vi ut på calles. 

Igår efter jobbet köpte jag med mig en massa gott hem, som jag avnjöt framför en film.


Idag står middagsdate med Stina och även träning på schemat! 

BARA EN MASSA GNÄLL

Efter en "fram och tillbaka-vecka" med måendet så var ingen gladare än jag att det var fredag och helg igår. Är så jobbigt att missa lektioner och ännu jobbigare att sitta där på lektionerna och må skit. Var ändå helt ok pigg igår men under natten så blev det på något sätt värre igen. Så idag har jag ont i bihålorna, hostar och är tillbaka där jag var för ett par dagar sen, riktigt slö och ständigt trött. Alltså LÅT MIG SLIPPA någon jäkla gång!!!!!

Något positivt är ju solen iallafall, man blir ju gladare i själen! Ikväll var planen att dricka något glas med tjejerna men jag måste nog ta mitt förnuft till fånga och skippa det, så jag inte missar fler lektioner till veckan. Det har jag inte tid med..

Gnällspiken signar ut. Ha en underbar lördag vänner!


TORSDAG

Shit vad snabbt denna vecka gått, snart helg igen. Dock jobbar jag hela men jag är inte bitter. 

Idag efter jobbet åkte jag till moröbacke och hängde med Emelie och barnen, sen blev det träning med fotbollslaget på friskvårds. Sjukt kul men sinnessjukt jobbigt, efter åkte vi några till Lina och käkade gott kvällsfika. 


Godnatt

LEDIGA DAG

Inte lämnat lägenheten på hela dagen, utan istället gjort lite nytta genom att städa och laga mat. Alltid lika skönt när det är gjort.

Nu sitter jag och försöker bli lite allmänbildad framför Jeopardy, innan det är dags att packa fotbollsväskan och dra på fotbollsträning.





TISDAG

Äntligen landat i soffan med kvällsfika framför mig på bordet, jobbat hela dagen sen tränat. Kan säga att jag är helt skakig i mina små tandpetare till armar. Skulle skriva på ett papper efter träningen och det såg ut som jag var 3 år och skrev med höger hand (är vänsterhänt) 

Imorgon är jag ledig, vilket är tur för jag lär lida av träningsvärk!!!


Sorry för världens tråkigaste inlägg men det händer inte så mycket spännande i mitt liv för tillfället! 

MATERIELL LYCKA

Det finns få saker som är så roligt att köpa som skor. Man kan aldrig ha för många!

Dessa Johnny Bulls kom hem till mig idag😍


DAGS IGEN

Som jag nämnde igår så försvann min röst under lördagskvällen/natten. Tar jag i allt vad jag kan, från tårna, så kommer det bara små pip ur käften på mig. Annars måste jag viska och det gör förbaskat ont i halsen. Har alltså knappt pratat på ett dygn och är redan less!! Låter som jag är i målbrottet:)) är väl uppe i en 378 st koppar té under dagen.

Har ju alldeles nyss blivit pigg från förra rejäla förkylningen och nu är snoret och hostan (varsågoda för infon) tillbaka.... Riktigt hängig och eländig. Åh! Var hemma idag men tänkte kriga mig till skolan imorgon då det endast är en lektion. Sen ska jag fara och hämta ut en liten present som jag beställt hem till mig själv 😊 materiell lycka när den är som bäst!


Nu i snökaoset längtar man extra mycket till sommaren och värmen! 

MÅNDAG

Var en kvinna på gymmet som påstod att det var så roligt att skotta. Alltså vänta VAA?! Efter att ha kört ett core/spinningpass var det inte något jag stog och gjorde med ett leende på läpparna. Fick även vika mig och be om hjälp, både mamma och pappa kom och puttade loss bilen, efter att jag kämpat och kämpat. Snön-Pernilla 1-0


Så nu fick bitterfittan skriva av sig lite, puss

SNÖKAOS DELUX

Och enligt prognoserna så är det inte färdigsnöat än heller. Enough already!!!!

Igår blev det impuls att dra på hockeyn då Jennilla fick några gratisbiljetter så jag, hon och Sandra såg den på plats.
Smällde i oss tacotallrik i första periodpausen och öl i andra.
Sen förfest hos mig, utgång på verandan och beerpong på efterfest till alldeles för sent/tidigt på morgonen (mycket dålig grej egentligen känner man såhär i efterhand), men väldigt trevligt! Ingen av oss tjejer hade festat sen nyårs så det var på tiden att vi skakade våra lurviga lite:)

Sen idag iväg på kalas för storebror som fyller år idag och efter det har jag tagit igen flera timmars sömn. Är huuur hes som helst så det ska bli spännande med redovisning på skolan imorgon. Yolo.


DET RÄCKER NU!!!

Hade en jättetrevlig kväll igår, började med att gå på hockey med pappa sen så blev det fest med tjejerna hos Nathalie.

 

Asså helt allvarligt, det här är helt sjukt..

MORMOR

Igår var det 10 år sedan den vidrigaste sjukdomen av alla tog mormor ifrån oss. Älskade mormor, du är så saknad! Idag skulle du även ha fyllt år. Samma dag som Alex.

Så vi var förbi graven igår och grävde oss fram genom all snö fram till din gravsten för att tända ett ljus.


RSS 2.0