MYS

Taxin kommer om 40 minuter typ, vi har käkat, minglat och sett hockeyn hos Ida!

Sedan väntar verandan och jobb imorgon 07.00 wheeey


PUSS

THAT'S WHAT SHE SAID

Pillan har ju redan sagt att vi hängt hos Ida ikväll och vi kunde inte bestämma om vi skulle se idol eller hockeyn så vi såg båda två, samtidigt. Både bra och dåligt - vinst i hockeyn men Erik åkte ur idol och gick inte vidare till finalen, skräll? Kanske lite. Men svenska folket visste kanske inte bättre?


FREDAG

Ikväll hänger vi hos Ida, sett hockeyn, idol och käkat räkor med massa tillbehör, hur gott som helst!!


HA EN FIN HELG!!


HAR MAN INTE BADKAR HEMMA..

..så får man passa på hos mamma!


ÖNSKAR MIG ETT NYTT IMMUNFÖRSVAR I JULKLAPP

Har haft en rätt tuff vecka. Magen har bråkat och gör det fotfarande. Kramper, ont och illamående men nej, jag är inte preggo. Så kul ska vi inte ha. Eller kul vet jag inte om det hade varit då jag inte ens har pojkvän, höhöh.

Helgen kommer gå i lugnets tecken för att piggna till. Det enda på schemat är sen länge bestämt att jag, pappa & bror ska på hockeyn imorgon då pappa haffade åt sig några biljetter då dom släpptes.

Skulle vara kul att hinna få upp lite mer julpynt också!


OLGA OTUR

Efter träningen hängde jag med Ida och Sandra och vi satt och kollade på klänningar och tror ni inte att klänningjäveln som jag beställde igår nu fanns i xs....Men kändes lite väl att beställa en till så hoppas verkligen den som kommer passar!!! Bara jag som har sådan otur!
 
 Dags att sova för imorgon väntar en dag på jobbet, kom och köp lite gött!!!

TORSDAG

Min andra lediga dag går mot sitt slut! Dagen har jag spenderat med Ida, vi har typ varit på alla inredningsbutiker i Skellefteå, så vi är helt slut nu!!

Om en timme är det dags att dra på träning och efter den blir det nog bara mingel!


Köpte denna idag, så då återstår det bara att hitta en bra plats och något att fylla den med!!


PUSS


ATT GÖRA MATLÅDOR EFTER MIDNATT

Klockan är efter midnatt och jag har precis panikgjort några matlådor. Eftersom halva stan äntligen verkar ha förstått att vi har utförsäljning så kommer det inte finnas någon tid att springa iväg och köpa någon mat under lunchrasten. Och eftersom det skulle gå fort att laga så blev det något så simpelt som köttbullar och makaroner, får duga!

Nu är det ett sånt här jobbigt läge då jag mååååste somna snabbt men bara därför kommer det ta evigheter innan jag väl lyckas somna. Godnatt alla fina!




KLÄNNING

Jag klickade just hem en klänning, igår så fanns den inte i någon storlek så hade tänkt beställa den i svart men gjorde inte det. Gick in nyss bara för att kolla och då fanns klänningen i en storlek, dock fel. Skulle behövt en mindre men jag köpte den ändå, så håller mina tummar att jag inte drunknar i den.
 

DETTA HAR JAG SYSSLAT MED IDAG

 

TISDAG

Har just landat i sängen efter en lång dag, började med att jag och Nathalie gjorde ett nytt försök att se beauty and the beast. Denna gång gick det bättre, dock är det uppehåll nu, så vi vet inte hur vi ska överleva riktigt! Sen drog jag och jobbade, efter jobbet åkte jag tillbaka, vi såg ph som Nathalie redan skrivit och sedan kollade vi alla möjliga hemsidor efter kläder och sånt!!

Är ledig i TVÅ dagar nu, känns gött!!! Och påtal om gött så är det inte så länge kvar tills jag åker till Götet nu!!




Dags att sova så man orkar upp imorgon PUSS

SÅHÄR SER VÅRAN KVÄLL UT




Paradise hotell & kvällsfika med min partner in crime. Dé é la gött!

DU OCH JAG PILLAN!




MÅNDAG

Fick lite pisk av min käre vän, så bäst att skriva ett inlägg nu!
 
I fredags så var vi några tjejer hemma hos mig, lagade middag, såg idol och spelade lite spel. Riktigt trevligt och maten blev sjukt god, vi gjorde hemmagjord pizza med olika salamisorter och 3 olika ostar, smalt och bra!
 
I lördags jobbade jag först 7-16 sen blev det ju som Nathalie skrev, fest hemma hos henne. Tack alla för en trevlig kväll!
 
Igår blev det en riktigt lugn dag, jag och pappa var en sväng på solbacken sen åt jag middag där. Det blev pizza, kan ju säga att det var inte jättebra mat att äta innan min träning men det gick! Efter träningen hängde jag med ungen (min lillebror) vi såg solsidan och käkade fruktsallad!
 
....OCH så var det måndag igen, har jobbat och hängt med min käre vän Nathalie, vi såg lite PH sen skulle vi se Beauty and the beast men det laggade sönder så vi gör ett nytt försök imorgon!
 
GODNATT!!
 
 

GÅRKVÄLLEN

Igår hade vi mycket trevligt. Som mest var vi 13 personer i min etta och det var minst sagt fullsatt. Lite lekar, bra musik, trevligt sällskap och god dricka. Vad mer behövs? Kvällen slutade som vanligt på verandan där 2 av "oss" inte tog sig in, hård förfest alltså? Tydligen.

Blev även efterfest för några av oss, var ju inte igår man var på en sådan. Trött och sliten traskade jag ner till mammafamiljen för middag idag och när jag kom hem var det bara att ta sig i kragen och städa bort och diska alla vinglas. Nu måste jag försöka sova för att orka mig upp imorgon. Ännu en vecka med utförsäljning - glöm inte att komma in innan allt "av värde" är slut!


SATURDAY NIGHT

Filmen igår var, precis som jag trott och hört, riktigt jäkla kung! Så om ni funderar på att se den så tveka inte en sekund till.


Nu inväntar jag att massa tjejer ska ramla in hos mig så vi kan börja festen, vi blir väl cirkus 7 tjejer här till att börja med sen får vi se hur det blir, om fler ska komma eller inte. Ha en underbar lördagkväll vänner och gör inget som jag inte skulle ha gjort! PUSS

CATCHING FIRE

Efter en skön jobbdag (mycket folk, fredagsstämning osv) så gick jag hem till mamma när jag stängt butiken. Hon ska nämligen bjuda oss barn på bio ikväll och vi ska se tvåan av Hunger Games - Catching fire. Och jag som älskade ettan är astaggad på nummer två nu.
Har en helg att se framemot, bio ikväll och fest imorgon, kan inte klaga!!




TÄNK VAD SÅ LITE KAN GÖRA SÅ MYCKET♡♡♡



Blev så himla glad av denna komplimang när den bara kom från ingenstans tidigare ikväll. Fina Tina!

TORSDAG




GODNATT

Idag har jag jobbat kväll, så innan jobbet var jag och mamma på solbacken och shoppade lite grejer. Hittade en stor adventsstjärna till mitt vardagsrumsfönster, som jag hoppas passar. Lite sjukt så är det ju snart första advent, tiden går så sinnesjukt snabbt. 
 
Imorgon väntar jobb som vanligt (typ det enda jag skriver om) så jag missar träningen och delar av hockeyn. Men cash is king....
 
Använder typ aldrig min dator men ikväll gör jag det så det finns lite bilder att bjuda på heheeee
 
GODNATT
 
 

21 NOVEMBER

Igår var jag inte riktigt på hugget, trött, lätt irriterad, ont i kroppen (listan kan göras lång) men idag när jag sovit några fler timmar än förra natten så är det genast bättre igen, skönt!

Dagarna här på Din Sko går undan snabbare än kvickt, det swischar bara till så är stängningsdagen här. Vad som händer efter det för mig är ännu oklart, har lite jobb januari & februari på ett annat ställe men sen har jag ingen aning. Blir att slänga ut CV:n och vips lustigt kanske det går åt rätt håll även för mig, vem vet?

HA EN FIN ONSDAG ALLESAMMANS!


FRÅN PRINGLESRÖR TILL SPAGHETTIBURK



När jag skulle göra spaghetti till dagens middag så insåg jag hur tråkigt det var att bara ha spaghettin i påsen man köper den i. Efter ett tag fick jag idén av att simpelt göra mig en egen spaghettiburk så tog bara ett pringlesrör och lite presentpapper och voilà! Jag som är så långt ifrån kreativ när det gäller sånt. Vore kul om det blev ändring på det!

TISDAG

Började sju imorse och jag kunde verkligen inte somna inatt, klockan två var jag fortfarande vaken, riktigt störande. Men hade en kort dag så när jag slutade klockan 14.00 så drog jag hem och sov lite innan mamma ringde och sa att maten var klar, så jag åkte dit blev mätt i magen och fick en matlåda till imorgon, värsta värt!
 
Vad har jag mer gjort idag då, jo jag har börjat fundera vad jag ska önska mig i julklapp vilket inte är helt lätt. Sen kom pappa hit och hämtade en sprayfärg jag köpt, som jag ska spraya diverse prylar med. Eller jag... -han ringde och erbjöd sig att göra det! Vi har även varit och kikat på lite färg till mitt vardagsrum, nu är jag less på min svarta vägg!!! Så på söndag har jag planerat att påbörja detta projekt.
 
Skulle inte tacka nej till en liten solsemester nu!!
 
Nu -TAGGA FOTBOLL
 

UTFÖRSÄLJNING


Ja, det är sant att butiken ska stänga. Dom flesta av er vet säkert om det redan då jag skrivit det på instagram. Så passa på att komma in och fynda. ALLT är nedsatt och vi har bl.a. bord med skor som kostar 49, 99 och 199 kr! Själv har jag tänkt köpa hela fem par för det är ju sant att man aldrig kan ha för många skor!

Det var in ett par idag, tjejen hittade ett par skor (sista paret i den storleken) och ville lägga undan den till imorgon. Senare kommer killen in, utan tjejen, och köper skon men säger att om tjejen kommer in igen, så ska jag säga att den är slut för att han köpte den som "överraskning". Sagt och gjort, tack för att jag fick göra din flickvän jävligt förbannad och hoppas hon blir glad över överraskningen! Haha.

LOOK OF TODAY





IMPULSTRIPP TILL PITEÅ

Vi drog först till Kåge till "5 rum" då Pernilla plötsligt föreslår att eftersom vi ju faktiskt inte har något bättre för oss kan vi lika gärna dra en sväng till Piteå. Ja, varför inte? Så nu sitter vi i bilen och är snart framme.

Min kära vän kan ibland ha lite hett temperament i trafiken, tycker det är jobbigt då folk kör för sakta osv och dagens kommentar blev "sådär ny bil och ingen jävla gaspedal?!


SLEEPOVER

Vad som hände i helgen har ju vapendragaren min redan nämnt och det är ju inte så kul om jag ska skriva en novell om samma sak, hehe. 

Båda vi är lediga idag så då hade vi seriemaraton igår/inatt. Har börjat på en ny serie, orange is the new black. Det är en sån där serie man bara vill se mer av och därför blev det aningen för sent. När vi väl gick och la oss blev det istället för sömn massa deeptalk om allt i livet. Hur vi ska spendera denna lediga dag är ännu oklart men nånting ska vi väl hitta på, en sväng till solbacken kanske?


SÖNDAG

Igår efter jobbet blev det spel och mingelkväll med brudarna, hur nice som helst! Vi spelade lapp i panna med skellefteåbor och tjejmiddag sen en massa tjat på det, måste göras oftare kom vi fram till!

Idag är man och sliter på jobbet igen, slutar kl20 och då blir det serier med Nathalie!

HOPPAS ALLA HAFT EN BRA HELG!

FREDAGSMYS

Sjukdag nummer två. Har inte gjort mycket annat än att ligga i soffan eller sängen. Trots att jag sovit massor är jag helt slut... Har spenderat fredagkvällen hos mammafamiljen med god mat, idol och en massa skratt. Som vanligt med fina familjen alltså❤️ Det gjorde mitt mående snäppet bättre!

Imorgon ska jag, mamma och lillasyster ge oss ut på lite julklappsjakt och sen väntar kalas med pappasläkten för min kusin som fyllt 17. Hoppas även hinna se hockeyn och vad som händer sen återstår att se. Ryktas om mys med några härliga brudar så jag hoppas att ryktet stämmer och att jag mår ännu bättre imorgon!




FREDAG

Fick byta tid idag så slutade 18.00 istället för 22.10, det tackar man verkligen inte nej till. Är ju en viktig kväll ikväll, ingen kan väl ha missat att Sverige (Zlatan) möter Portugal. 

Jag får snart hämtning av Oscar, jag och mina grabbar ska se matchen hos Robin, till matchen blir det några glas vin och en öl (hade bara en öl hemma, orutti)

PUSS PÅ ER!

MOT SKELL

Sitter nu i bilen påväg hem från Umeå, helt slut efter att ha suttit still en hel dag! Man är inte van att sitta i skolbänken längre.

Och vet ni, idag börjar fotbollen om igen! Så jag är sjukt taggad, missar ju dock lite av hockeyn men det är sånt man får ta!





SJUK

Redan igår kände jag att något var tokigt i kroppen, frös som en galning på jobbet trots att jag hade varma kläder medan en kollega sprang runt i linne. Sov hyfsat dåligt inatt och vaknade med värk överallt, huvudet, halsen och hela kroppen. Är väl "en av alla" som går och blir sjuka den här årstiden och gissar att det är det första men tyvärr inte det sista man drar på sig i vinter.

Är man sjuk så får man mysa till det så gott det går!


TORSDAG

Igår på min lediga dag så stog städning och matlagning på schemat, det blev lax med pressad potatis till lunch och till middagen provade jag en ny pastagratäng. När jag lika skulle och handla så köpte jag med mig sakerna till Emelie så vi lagade middagen där! Vi hann även med att, gå en promenad med Felicia och baka en kladdkaka innan det var dax att åka hem! 

Idag ska jag på kurs i Umeå, hoppas den ger något av värde!





HA EN FIN DAG

13 NOVEMBER

Har varit något galet idag, när man har klickat sig in på våran blogg så har man automatiskt hamnat på någon annans blogg? Mycket märkligt..
 
Har iaf jobbat idag och vi har det vi gör kan jag ju lugnt säga. Eftersom butiken ska stänga så sänker vi priser i sinne (kom in och fynda!) samtidigt som vi ska hinna hjälpa kunder osv. Efter jobbet käkade jag med Janne & Filippa och sen hjälpte den lite större och starkare av dom att sätta upp lite hyllor och tavlor hos mig, för att inte tala om lampan i lilla köksfönstret, mycket nöjd!
 
 
Finns mycket jag skulle vilja/ska göra om så än är jag inte helt nöjd men här har ni en liten inblick om hur det ser ut i min lilla etta :)

GÅ OCH KÖP!!



Årets juleskum var en mycket positiv överraskning, 4,5 av 5 toasts!

TISDAG

Jobb till 17, middag hos pappa & C (håller med pillan om att det är guld att bli bjuden på mat, speciellt när man kommer från jobbet och inte är astaggad på att ställa sig vid spisen) och sen kom Pernilla dit för att se hockeyn med oss. Efter vinsten tog vi oss ut på ännu en kvällsprommis där vi enligt runkeeper traskade runt i nästan 7 km.

Nu har jag försökt få upp värmen med lite varm choklad och ska ta en dusch innan jag somnar sittandes i soffan. SLEEP TIGHT❤️

GAME

Jobbade 7-16 idag och imorgon är det min lediga dag för i veckan, känns grymt skönt! 
 
Just nu sitter jag hos pappa och väntar på käk, alltid lika skönt att bli bjuden på mat. Dock tänkte jag ta tag i matlagandet imorgon och laga en eller annan matlåda! 
 
Matchdag idag, den skall ses med Nathalie hos hennes far.
 

PUSS

00.23

Det blev middag hos mig, beauty and the beast och fotbollsgalan (istället för ensam mamma söker, skräll) där Zlatan rätt oväntat kammade hem guldbollen i år igen. Efter det tog vi en kvällsprommis på nästan 4 km vilket var hur skönt som helst!

Nu är det dags för mig att sova. Gud förbannat att man alltid, hur trött man än är, ska dra ut på tiden och lägga sig för sent, kväll efter kväll. Har öppning hela veckan och för mig som är otroligt morgontrött så gäller det att få tillräckligt med sömn! GODNATT


MÅNDAG

Som P skrev så känns måndagar inte lika jobbiga när vi har ett Beauty and the beast-avsnitt att se framemot. Det första jag gjorde när jag vaknade var att kolla om det hade kommit så direkt efter jag slutat jobbet så ses vi hos mig för att ha lite Vincent-mys. Trodde man hade dessa "kändiscrusher" bara i unga år och visste inte att man kunde vara kär i någon man aldrig har träffat men tydligen! 😍😍 så som alla andra måndagar ser vi detta avsnitt och sedan Ensam mamma söker. Om vi är patetiska singlar? Japp.


FARSDAG

Hade en sjukt rolig kväll igår med laget, vi var hos Stina och sen gick vi ut på verandan, där vi bland annat körde ett tequilarace. Man är inte alltid speciellt smart när man är onykter, men jag har ändå mått oförtjänt bra idag vilket jag är glad över. Det är ju som alla vet farsdag idag så dagen började med fika hos mormor och morfar och sedan middag hos pappa, hur gott som helst! 

Imorgon är det måndag igen, jag hatar måndagar samtidigt som jag längtar efter dom, anledningen till att jag längtar är att beauty and the beast släpps då, så ni vet vad jag och Nathalie gör imorgon kväll! 


Fina unga pappa!

PUSS

50ÅRSFEST

Som jag skrev igår så nalkades 50årsfest. Det blev mycket lyckat med god mat, roliga tävlingar & lekar och en massa annat roligt! En hel del öl också som resulterar i att man är rätt trött och sliten idag, minst sagt.



GRATTIS PÅ FARSDAG!




LÖRDAG

Blev ju som Nathalie sa, en oplanerad utgång igår, så nu sitter jag hos pappa, ser hockeyn och laddar om till lagfesten. Pappa är och köper mat till mig, är grymt hungrig, om man nu kan vara det efter allt vi tryckte i oss igår?! 

Bild från en tidigare lagfest
PUSS


FREDAG

Vilken härlig fredag! Jag & Pernilla har käkat middag och sett idol hos min familj och sen vart vi sugna på öl så så blev det en snabbvisit på Allstar. Nu är det dock dags att avrunda då jag jobbar imorgon. Efter jobbet vankas 50årsfest och vad mer det blir återstår att se! Puss och godnatt



HELG

Snart är lunchrasten slut, sen väntar 4 timmars jobb innan jag får stämpla ut för helgen! Ikväll blir det mys med Nathalie och imorgon väntar lagfest, ska bli sjukt trevligt!! 
 
Önskar er alla en trevlig helg!

LÄR KÄNNA OSS

Go'kväll! Kul som fan att så pass många hittade hit efter att vi släppt bomben om att vi börjat blogga igen, high five! Just för tillfället händer det inte jättemycket i våra liv, vi jobbar, är med varandra och dricker en och annan droppe öl, that's about it. Ni får därför mer än gärna hjälpa oss på traven och tipsa om vad ni vill läsa om, vi är inte dom som är dom så det kan vara vad som helst.
 
Tills vidare tänkte vi att ni kan få läsa om vilka vi är.
 
Vad heter du?
Pernilla Elin Marie Nordqvist.
 
Ögonfärg?
Sist jag kollade var dom bruna.
 
Dina första tankar när du vaknar?
Mat.
 
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna?
Svarta som natten.
 
Är du singel?
Var det där ens en frågjävel?
 
Vem är snyggast?
Vincent i Beauty and the beast!!!!!!!!
 
Vem vet mest om dig?
Det är väl mamma tror jag.
 
Vad vill du ha just nu?
En burgare skulle sitta fint.
 
Rädd för?
Fåglar....
 
Din hårfärg?
Mörkbrunt. 
 
Vad ska du göra i morgon?
Jobba jobba jo-oobba. 
 
Var bor du?
I en tvåa på Getberget.
 
Hur gammal är du?
Fyllde 23 för 4 dagar sen.
 
Vad jobbar du med?
Jobbar i delikatessdisken på Coop forum.
 
Vilket är ditt mest använda ord denna vecka?
Frågade Nathalie och hon svarade "lugna se"
 
Vilken är din pepplåt för tillfället?
Timber med Pitbull & Ke$ha. 
 
Tio saker som gör dig glad?
Nathalie, en riktigt jävla kall öl, familjen, öl igen, fest, hockey, fotboll #kaifislife, ett gäng glada vänner, semester, resa och för att inte glömma att få ta ut min aggression i trafiken.
 
****
 
Vad heter du?
Nathalie Maja Melinda Eriksson
 
Ögonfärg?
Blå.
 
Dina första tankar när du vaknar?
"Jag är ledig så det är okej att sova lite till"
 
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna?
Mina är också svarta. Kalsongerna alltså.
 
Är du singel?
Single and ready to mingle........
 
Vem är snyggast?
Eftersom hon tog Vincent så tar jag väl standardvalet Channing Tatum #hottie 
 
Vem vet mest om dig?
Måste också svara mami här. Hon vet allt och lite till, på gott och ont hehe. Annars är det mina 3 vapendragare, Pernilla, Sandra & Emelie.
 
Vad vill du ha just nu?
En utlandsresa skulle fan inte vara fel alltså.
 
Rädd för?
Vissa hundar. Fötter. Småkryp. 
 
Din hårfärg?
Brunettes do have more fun.
 
Vad ska du göra i morgon?
Ha ännu en skön ledig dag, käka middag med mammafamiljen (standard på fredagar) och bara ta det piano.
 
Var bor du?
I en etta på Norrböle.
 
Hur gammal är du?
23 härliga jordsnurr.
 
Vad jobbar du med?
Jobbar på Din Sko.
 
Vilket är ditt mest använda ord denna vecka?
Måste typ vara "skräll", något jag börjat med?
 
Vilken är din pepplåt för tillfället?
Även här tog hon mitt svar. Timber är ju köng. Men tar väl Seven nation army då.
 
Tio saker som gör dig glad?
Min bloggkollega, våran blogg, måndagar (nej, inte för att helgen är över utan för att ett nytt avsnitt av Beauty and the beast kommer ut) sen typ massa standardsaker som familjen, vänner, öl, sommar, komplimanger, att lyckas med något och att få en *kJaM*
 
 
 
PUSS FRÅN OSS
 
 

LEDIG

Jag som jobbar måndag-fredag näst intill alla veckor inser nu vilken lyx det är att få en ledig dag mitt i veckan. Hade nästan glömt bort hur det var. Sånna dagar får man sova extra länge och sen äta en sen frukost. Man kan till och med unna sig både en kaffekopp och en tékopp (med téet Pernilla la ut bild på, mumma!)





FYND

Köpte denna pall idag på jobbet (fett billigt), har dock ingen aning vart jag ska ha den ännu, men det lär väl lösa sig med tiden.
 
 
Nu tänkte jag se en film eller något, innan det är dags att sova. Imorgon väntar kvällsjobb, sjukt drygt på en torsdag då hela stans befolkning vill fylla upp sin kyl och frys inför helgen. Men samtidigt är det ju torsdag och fredag som det är roligast att jobba, när det händer saker hela tiden och folk är så trevliga för att dom snart få gå på ledighelg. Även jag har ledighelg i helgen, kors i taket!!! (gud vad mycket helg det blev i detta inlägg).
 
Rock ON!

WE'RE GONNA REACH FOR THE TOP

Även fast vi båda två har haft bloggar tidigare, där den ena varit mer aktiv än den andra, så är det sjukt svårt att komma igång med dom första inläggen. Försöker även komma ihåg hur man gjorde med designen och sådär, så jag tror det får se ut som "hej, kom och hjälp mig" tills jag kommit på det igen.
 
Vi är nog näst intill överens om att det här får bli en blogg där man kan lägga in lite vad som helst. Känner man för att lägga in en sån där traditionell blogglista så får man göra det. Känner man för att bara lägga in bilder så gör man det. Osv osv. Sen när man har fått lite mer kött på benen och helst några fler läsare så blir det ju ännu roligare, såklart.
 
Here we go!

CUPCAKE


WHO RUN THE WORLD? WE DO





HEJ!

Sjukt nog har vi startat en bloggjävel såhär efter midnatt en måndagkväll. Vad som kommer att läggas in här är oklart och ni läser på egen risk. Allt från dagens maträtt till dagens gympass (eller näe, våran resa räknas inte).
 
SKÅL OCH VÄLKOMNA!

RSS 2.0