00.30

Ikväll var vi ett gäng på 9 pers som tog oss igenom hela minigolfbanan, tog ett tag med så pass många men kul var det! Jag vann inte men gjorde flest hole-in-ones (värt att nämna, hela 6 st). 

Imorgon rullar jag & Sarah mot Umeå och yran! Blir ju hur bra som heeelst:)






YRAN!

Dagen är här!!!  

Jag är äntligen ledig efter allt slit, match idag sen direkt till Umeå och brännbollsyran. Som jag har längtat!

Pappa kom hem från Grekland igår, rätt viiiit!

Ha en underbar helg gott folk ❤️

MORSDAG





TORSDAG

Ikväll har jag hängt på waynes med Emma & Cicci för att "catcha up" och käka middag. Järntrion som krigade på Din Sko in i det sista, vi har varit sämst på att träffas efter att vi slutade jobba ihop så det var kul med en liten återträff och vi kom överens att det skulle bli fler inom kort:) 

Imorgon är det fredag och jag har exakt NOLL spikade planer för helgen än så länge. Lite olika förslag har jag hört/fått och tvekar inte en sekund på att något kul lär dyka upp och bra kommer det säkerligen bli, särskilt då detta underbara väder ska stanna över helgen!



LÅTER BILDERNA TALA FÖR SIG SJÄLVA

Lite av vad som hänt på senaste. Häng på Allstar med nachotallrik & öl med vänner, mys i stugan, träning, nya naglar av Rebban, finaste blombudet (som fick mig till tårar), mys vid älven, grill & kubb i Byske och sommarvärme på det. Ibland kan man inte klaga!













TISDAG

Ute på äventyr igen!





FINASTE LÅTEN PÅ REPEAT






MELLIS




LÄNGTAR TILLBAKA













TUESDAY




NY LAMPA

Har suktat efter en sån här lampa ett tag, en lagom liten som ska stå på mitt barbord. Idag köpte jag denna skönhet på JT's. Var sugen på en kopparfärgad men insåg att hur fin den än är, så skulle den inte passa in hos mig då jag har så mycket silver överallt. Är iallafall mycket nöjd! Måste bara byta glödlampan då den typ bländade halva kvarteret då jag tände den..


Har även varit och tränat med träningsnarkomanerna Sandra & Alexander, kan säga såhär att jag kommer inte kunna gå imorgon. Holy moly! Ska strax till dom och käka middag, dags för mig att briljera med min (pappas) goda tonfiskröra :)

HEMMA

Vi hann inte vara hemma många minuter innan vi satt våra fötter på verandan. Det har varit en helt fantastisk resa, jag åker gärna dit igen!!


Nu ska jag njuta av min egna säng!!!

10 MAJ

Igår blev jag bjuden på middag av Sandra och sen drog vi till Bomans jobb för bad, biljard och mys, helt perfekt fredagkväll!





Idag har jag haft farmor och farfar här på fika för dom ville fira att jag hade fyllt år, lite i efterskott:) sen kom även bror och Jessica så det blev mucho trevligt! Bara hembakat som ni kan se..... Or nah!




Ikväll kommer Turkietbrudarna hem. En vecka har känts som 3 månader typ. Äntligen:)

KVÄLLSPROMMIS


KUL NÄSTAN JÄMT



Nu vill jag att mina Turkiet-tjejer ska komma hem. Hej.

GOODNIGHT SWEETHEART

Nu är det satt i rullning. Igen. Svårt att sova. Igen. Men det går över snart. Igen.


Godnatt.

ENKEL MEN GOD

Frusna mangobitar, vaniljyoghurt och apelsinjuice and it's done! Simpelt men hur gott som helst:)

Ska börja med gröna smoothies tänkte jag, med nyttiga grejer, men tycker det låter så äckligt att blanda ihop massa blad och ägg, haha. Men är ju värt ett försök iaf!




SEMESTER

Vi lever och mår!


Puss på er där hemma!

PICS






3 MAJ

Nu har några av mina favvotjejer åkt mot Turkiet och som jag sagt tidigare så känns det s-k-i-t att vara kvar hemma, att jag inte kunde ta ledigt och följa. Men ska försöka glädjas åt dom ändå, när jag sitter på jobbet och vet att dom ligger på stranden;) Vet att dom kommer ha det hur bra som helst och det handlar ju ändå bara om en vecka och sen är dom hemma igen så nu får jag ju ge mig. Får besöka något solarium i veckan om jag ska kunna visa mig med dom senare!

Jag har haft lite av en "rehabhelg" i stugan och det har varit gudomligt skönt. Har blivit lite för mycket av det goda för fröken Eriksson på senaste och har dessutom inte varit riktigt kry i veckan så det var välbehövligt. Hade bara önskat lite sol men förhoppningsvis blir det fint väder imorgon så vi kan sitta ute innan vi ska hem.

Vi har även fått en ny liten stuggranne som är 9 veckor gammal, säg hej till lilla Siri 😍



VALBORGS HOS FRANSSON

Valborgs blev mycket lyckat med grillfest och mys hemma hos Matildas föräldrar. Långbord med god mat, lite spel, bad för vissa och bästa tänkbara sällskapet. Säger som Erica "vilka vänner jag har!" alltså ❤️





Snodde dom flesta bilderna från Erica, hon var som vanligt flitig på fota:)

RSS 2.0