TISDAG

Idag efter jobbet åkte jag och Nina och handlade mat. Vi har lagat "lite" matlådor, jävligt skönt att göra det tillsammans.








MÅNDAG

Då var det måndag igen, jag har faktiskt redan slutat för idag. Jobbade 6-13, skulle besikta bilen 13.10 och den gick igenom🙏🏻

Nu är jag tillbaka på jobbet för att spåna på lite mer idéer med Jessica.

Helgen då, fredag åt vi middag på allstar. Sen efter matchen var slut gick vi till brygg för lite drinkar.


Lördag hängde jag och Jocke med Stiglund/Hedlunds-familjen hela dagen typ. Åt sjukt god mat och såg hockeyn.





Och igår spelade vi vår sista fotbollsmatch för säsongen, blev vinst med 5-1. Sen spelade vi Bingolotto med Daniel #hejviär80år 


Och nej vi vann inte ett skit...

ÄNTLIGEN




ONSDAG

Jobbat i vanlig ordning, varit sjukt mycket att göra idag på jobbet så timmarna räcker nästan inte till.

Efter jobbet åt jag middag med Emelie och barnen och nu ligger jag lite sjukt redan i sängen. Heeelt slut, blir det aldrig helg? Men klockan 14:00 på fredag går jag på ledighelg, kommer bli en fantastisk sådan.

Jocke kommer hit och på fredag ska vi äta middag och se hockeyn på allstar med brudarna, lördag ska vi äta middag hos Emelie och Daniel. Även då ska vi se hockeyn, är ju så spännande matcher i helgen. Söndag har jag egen match, den sista för säsongen..




UMEÅTRIPP

Pernilla ba levererar inlägg efter inlägg, you go girl👊🏼

Idag har jag varit till Umeå med Sandra. Vi handlade först med oss frukost från espresso house och satt på bussen redan 07.50. Först sjukhusbesök med behandling för henne och sen givetvis en sväng på stan. Jag handlade bara på dom två viktigaste butikerna som vi inte har här - Lagerhaus & HM home 😍 inte jätteroliga saker att visa dock, duschdraperi, en spegel på fot och en glaskub som jag ska ha smycken i. Väldigt lite sömn inatt så jag ligger redan i sängen.

Roligare än så blir det inte. Puss och godnatt!




MÅNDAG

Då var det måndag igen...

Helgen har sprungit förbi, trots att jag jobbat! Igår blev det ett kort pass för jag hade match också, vinst med 11-0. Det satt riktigt skönt!

Idag efter jobbet kom min snälla pappa hit och satt fast mitt skåp i väggen så nu är allt klart, utom två lampor som ska in och lysa upp mina kära glas.


Riktigt nöjd blev jag!!! 

FREDAG

Idag efter jobbet blev det en onyttig middag i form av pizza med Nina. Vi har sedan byggt möbler, hennes nya soffa kom idag så vi har skruvat ihop den. Sen gav vi oss på mitt vitrinskåp, började inte så bra när en av skruvarna var sne. Tur man har snällaste pappan som kom hit med en ny och tur att han hade en likadan hemma.

Dock har vi inte satt dit dörrarna och hyllplanen ännu, pappa måste hjälpa mig att borra fast det i väggen så det inte tippar. Återkommer med bild när det är klart!




Nu ska vi fortsätta titta på idol och smälla i oss lite karra. Trevlig helg!

TORSDAG

Igår var jag ju som sagt på IKEA, shit vad grejer brudarna handlade! Har typ träningsvärk idag efter allt bärande. För mig blev det ett nytt vitrinskåp och lite smågrejer bara. Det blev en väldigt lång dag, steg upp vid sex och kom hem efter tolv..

Upp imorse för att jobba klockan sju, så när jag slutade idag blev det en nap. Sen en träning i det härliga regnet (ja jag är ironisk) nu avnjuter jag dom sista minuterna av shl-premiären.




Jag jobbar 10 dagar i sträck nu så det är väl det, det kommer skrivas om här..

TISDAG

Känns som jag jobbat hela dagen, började 07:00 imorse och slutade kl 16:00. Efter det åkte jag och Jessica in till stan för att fixa lite grejer till jobbet och sen åt vi middag och planerade massa grejer på espresso house. 

Var klara där just innan åtta, då åkte jag hem och packade lite grejer. Sover hos Angelica inatt för imorgonbitti ska vi åka på IKEA!




MÅNDAG

Ja hur ska man börja ett blogginlägg? 

Var så längesen sist, men nu är det höst så det borde finnas mer tid över till detta. 

Har haft en fantastisk sommar, trots att vädret inte levererade fullt ut. 


Men tillbaka till nutid, Jocke har varit här hela helgen, vi käkade middag med Emelie och Daniel i fredags. Klockan sprang iväg och vi hade riktigt trevligt, somnade väl typ 04:00

Lördag, blev jag inkallad på match.. Som målvakt, lyckades dock byta i halvtid så fick spela ute i andra. Blev vinst med 8-0

Söndag så hade jag match igen, blev intervjuad innan matchen. Sjukt hemskt och hela matchen filmades.. Vi vann den med 2-0

Jag och Jocke åt sedan middag på Olles innan vi drog till Nathalie, där vi såg film med hon och Sandra! 

En riktigt trevlig helg, tyvärr så går dom lite för snabbt..

Idag har jag jobbat 6-15 åkte hem för att ta en nap, sov dock i två timmar.. Träningen blev inställd, vilket kändes sjukt skönt måste jag erkänna. Köttsoppa till middag och nu soffhäng framför idol och IKEA-katalogen! 


På återseende!

HEJ!

Nä hörrni, såhär kan vi inte hålla på. Nu är det dags att väcka denna blogg till liv igen! Alltid svårt att veta hur man ska "börja om" när man inte bloggat på ett tag men vi tänkte göra ett försök.

Även fast sommaren är över så är det inte slut på roligheterna (tack och lov för det). Lutar åt en tvådagars i helgen för denna gammhagga. Imorgon verkar det bli någon sorts "collegefest" med ölspel (vet verkligen inte vad jag ger mig in på) och på lördag ska vi fira att Jennilla funnits på denna jord i 24 år! 

Ses och hörs 💃🏻


RSS 2.0