LÖRDAG

Haft en fantastisk dag, gått med mamma på stan, haft match, varit på bio med Nathalie, Sandra och Matilda. När jag kom hem satt jag och lyssnade på massa bra musik med tända ljus och grejer.

Men nu när man ska sova kommer saknaden tillbaka (även om den alltid finns där) haft en fantastisk sommar där jag fått vara med min kärlek i drygt 6 veckor. Fått somna och vakna med varandra. Det är så sjukt jobbigt att vara ifrån den man älskar!

❤️


PERFEKT AVSLUT PÅ KVÄLLEN

En kopp te och ikeakatalogen får avsluta denna onsdag, innan det är dags för lite sömn. Har för övrigt beställt en ny säng som jag längtar efter så sjukt mycket. Ska även tapetsera/måla om en vägg i sovrummet och det är lättare sagt en gjort att välja färg..


ONSDAG

Igår pratade jag och Nathalie om hur längesen det var vi bloggade.. Så jag tänkte kasta in ett litet inlägg.

Igår var jag ledig, så jag spenderade min dag med att rensa bland all skit man har samlat på sig. Bar ner endel grejer till förrådet och det som skulle slängas fick åka på tippen.

Sen åt jag middag med Sandra innan dom andra brudarna kom. Då blev det idolmys och lite kortspel.

Idag jobbar jag kväll, jag har fortsatt mitt städande även idag, fick även veta att mina nya gardiner har kommit, så ska väl åka och köpa dom innan jag börjar.


RSS 2.0