BEBISMYS

Idag har jag, Ida & Sandra varit hos Carro och myst med henne och deras underbara, fina tre veckor gamla bebis Colin. Hur bebissugen blir man inte? Kunde inte sluta titta på honom. Så fin! Men är en fördel att ha ett förhållande med en eventuell pappa innan man skaffar barn;) Kul att få träffa dom iallafall!

Efter det blev det tacos till middag hos Pernilla och som vanligt ser vi bb & ph tillsammans:)


BOWLING

Igår drog jag, pappa & storebror och bowlade. Jag åkte dit med inställningen att det skulle bli kul men att jag, som vanligt, skulle bli krossad och komma sist. Men jag hade flyt och dom måste haft en otursdag för jag vann!!!!!! Snacka om oväntat. Aldrig haft så mycket poäng i bowling och gick lite sjukt därifrån med 6 strikes i bagaget! 

Dom var lagom glada efteråt när den yngsta och enda tjejen hade vunnit;) Jag kompenserade upp det med att bjuda dom på middag hemma hos mig!




TISDAG

Lite mysigt är det allt att starta dagen med en stor kopp te framför en serie, det är fördelen med att jobba kväll! 


Imorgon är jag ledig och då ska jag handla och baka inför min födelsedag som är på måndag, ha en fin dag!

LAGFEST

Igår hade vi avslutning med fotbollslaget, var hur trevligt som helst och kvällen avslutades på verandan. Tråkig som jag är tog jag inga bilder från lagfesten..

Imorgon är det måndag igen och en vecka kvar tills jag fyller år, känner redan lite stress haha!

Får bli en bild från byske beachparty istället, hoppas ni haft en trevlig helg!

23 OKTOBER

Snön fortsätter vräka ner men tydligen ska det regna imorgon? 100 gånger hellre snö än regn..

Idag har jag varit på Jolines 5årskalas innan det var dags att rulla med pappa mot arenan för att se kvällens hockeymatch. Tyvärr så var det inte en så bra match, förlust med 1-4 och sen hade vi världens jobbigaste surgubbe bakom oss som ständigt skrek olämpliga saker. Men kul med kvalitetstid med pappa❤️


PÅVÄG HEM TILL MIG

Är det något, förutom skor, som jag är duktig på att köpa så är det jackor. Har många av sorten men insåg att jag inte har någon "mellanjacka". Och vad menar jag då? Jo, mina kappor börjar bli för kalla att ha nu och tjocka dunjackan känns för varm att dra på sig redan. Så, en jacka som är mellan dessa värmemässigt. Denna är påväg hem till mig!

En perfekt "mellanjacka" med andra ord;)



VINTERJACKOR

Förra veckan var jag och en kille som heter Simon modeller för en dag. Vi fick hår och smink fixat på salong och sen skulle vi posera med vinterns jackmode för megafonentidningen. Var superkul att få prova på det och idag kom tidningen hem till hushållen här i Skellefteå:)



HEMMALAGAD PIZZA

Middag hos mig med Pernilla, blev hemmagjord pizza idag. Färdigkit med deg och tomatsås, riven ost, rökt skinka, champinjoner & oliver. Till det gjorde vi sweet chili-sås och öste på med babyspenat. Mums 😍



TISDAG

Shit jag bara jobbar och jobbar är nu inne på min 9onde dag, vilket inte är så kul att skriva om här! Skulle egentligen jobba hela denna veckan också men på torsdag har jag unnat mig en dag ledigt!

Nu ska jag klicka hem någon fint tänkte jag, det är jag värd!


HAHAHA

ETT KLICK BARA

Sen kom den här hem till mig. Har länge haft så söta dofter (var en typisk escada-tjej förut) men nu bryter jag av mina andra parfymer med en.. fräsch doft! 👌


SÖNDAG

Igår blev det som sagt kanelbullar och idag bakade vi lussebullar och det var inte en dag för tidigt! Mums😍

Igår hade Erica inflyttningsfest och jag joinade för det nyktra laget (som endast bestod av mig och Sandra). Tråkigt att inte parta loss med dom andra men otroligt skönt att må bra idag! Magen är ur funktion igen (eller fortfarande) och jag ska till VC och ta nya prover igen. Ett magsår tar som sagt längre tid än man kan tänka sig att läka. Om ni bara förstod hur less jag är. Men det finns folk som har det värre.

Idag kom även första snön, som ganska snabbt blev till slask, jag och mamma har varit en sväng till Solbacken och sen har jag typ legat i soffan hela kvällen. That's about it.



BAKNING

Idag har jag & mamma bakat bullar och chokladbollar. Hennes bullar är överlägset dom godaste så har man tur kanske man får med sig någon påse hem:))




LÅNG DAG

Dagen började med att jag, Ida & Sebbe drog till skjutbanan och jag älskar ju sånt som har med spänning att göra så jag var taggad. Lär ha blåmärke på axeln imorgon för AJ, vad ont det gjorde! Sen drog Sebbe så då hookade jag & Ida upp med Matilda & Sandra på stan för en kaffe och lite spring i butiker. Efter det blev det tacos till middag hos mig då även Pernilla anlände. Slutade kvällen med lite spel och bb såklart och då hade även en sista krigare joinat, nämligen Jennilla! Trevlig dag men nu är jag trött så ska när som helst lägga mig och sluta med detta osammanhängande inlägg:)) fredag imorgon, hade!


JULBORD I OKTOBER

Idag bjöd några säljare ner oss till Umeå för att visa lite nyheter och äta årets första JULBORD, lite tidigt men magiskt gott! Vi hann även med en sväng på stan så det blev lite shopping också. 




Godnatt

MÅNDAGSMYS


Ikväll trycker vi 💕

SÖNDAGSÅNGEST

Det som skulle vara en mingelkväll igår då vi "skulle ta något glas vin" blev fest. Det hade vi nog förstått ändå för så blir det alltid när man säger att man ska ta det lugnt. Efter mina 6 nyktra veckor tänkte jag att det var dags och fastän jag hade kul så önskar jag nästan att spola tillbaka tiden och välja ett smartare alternativ. För jag har haft ännu en vidrig bakisdag med huvudet ovanför hinken. Det absolut bästa med denna dag var att hoppa ner i badkaret hos mamma och sen bli bjuden på mat.

Så, nu är det minst lika länge till nästa festkväll igen. Inte värt det när magen fortfarande säger emot och jag alltid måste må sämst av alla. Sen när man haft förfest hos sig också och golvet är kladdigare än någonsin och alla flaskor och glas står framme så blir man inte så himla taggad på livet heller. Tack och lov kom Sandra hit och diskade undan medan jag fortfarande låg i sängen och mådde skit, tack ännu en gång för hjälpen❤️


SOLBACKEN

Jag och Sandra har varit en sväng till Solbacken idag, alltid lika kul att åka dit! Förutom ett stopp på waynes och mathandling på maxi så köpte jag en ljusslinga (kopia av happy lights), rosa bandet-rosetten och ett ljusgrått nagellack (SOM jag letat rätt färg!)




Senare kommer Pernilla hit för att äta middag med mig. Det var inte igår vi sågs så det ska bli kul att catcha up❤️

HATAR ATT VÄNTA

Förra måndagen drog jag och Jessica på Telia direkt efter vi slutade och bokade en ny telefon och vi får då bara vänta längre och längre, blir tokig. Det började med att vi skulle få den, den 13/11 nu är det 21/11




SÖNDAG

Idag efter jobbet kom pappa hit och fixade lite grejer sen åt vi middag tillsammans.


Ikväll har jag och Robin sett en film och nu är jag hemma och det är dags att sova, för imorgon väntar ännu mer jobb. Godnatt på er!

WEDDING

Igår gifte sig min kusin Lovisa med hennes Simon. Vi åkte till Luleå för att se den fina vigseln för att sen vidare till Piteå där bröllopsfesten höll hus. Det blev hur lyckat och fint som helst! Mina bidrag till bröllopet var att jag hade, med hjälp av brudparets föräldrar, knåpat ihop bröllopshäftet med diverse sånger, bilder och roliga saker om brudparet. Sen hade jag och pappa (brudens morbror) planerat en lek också, som uppskattades av alla i lokalen :-) utöver det så var det massvis med spex, framträdanden, lekar, filmer osv.

Jag vill genast på fler bröllop och jag vill absolut gifta mig i framtiden, kärlek är vackert!!!!! 💕💍👰









VÄRLDENS FINASTE LILLASYSTER

Jag var 10 år gammal när jag fick en lillasyster och jag har aldrig varit stoltare än när hon kom till världen och jag fick köra runt henne i vagnen. Nu, nästan 14 år senare, kan man bli smått galen för att hon är så besatt av en. Men ändå är jag fortfarande minst lika stolt. Fina syster 💕



LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME

Blev så himla glad! Käkade mysig och supergod fredagsmiddag hos mammafamiljen (som vanligt typ). Sen vips lustigt så drar dom fram en lampa som jag nämnt att jag vill ha!!!! Bästa bästa ❤️

Sen gick vi spontant till kvällsöppet på stan där jag köpte en jacka som jag har varit och klämt på tidigare, värt när dom hade 20% i typ alla stans butiker!


GUDMOR

Idag käkade jag lunch med pappa på rinkside sen for vi runt på lite olika butiker.

Nu i afton har jag blivit bjuden på middag hos familjen Hedlund/Stiglund. 

Och även fått frågan att bli gudmor till denna söta donna

Blev ett självklart JA

Blir en lugn helg som ska spenderas på jobbet, trevlig helg på er!

TORSDAG

Köpte med mig en helgpåse från jobbet och drog till familjen Hedlund/Stiglund för hockeytittande




ONSDAG

Håller med min bloggpartner om två saker - 1. Hur kan det redan vara oktober?!?! Hur fort kommer tiden gå när vi är ännu äldre? Blir typ rädd. 2. Vi ska bli bättre på att blogga!

Idag har jag och Sandra åkt till hennes mormor i boschen och gått en härlig promenad i solen. Sen handlade vi och åkte hem till mig och gjorde tacos. Efter maten kom lillasyster hit för hon hade en önskning att få sova över. Som den bästa systern man är så låter man ju henne göra det!

Mamma hade även köpt en bokstavsmugg från Butik Udda till mig som jag tidigare nämnt att jag vill ha, tack igen! 💕


MAN HINNER MYCKET NÄR MAN ÄR LEDIG

Nu är även spegeln på plats 



Och sängen är renbäddad, nu ska jag laga middag sen kanske baka något om jag orkar.

FÖRSTA OKTOBER

Tänkte ta sovmorgon imorse men så blev ej fallet, vaknade klockan 7 piggare än piggast. Så den här dagen känns så sjukt lång, när solbaken öppna så åkte jag dit och köpte lite nya växter till hemmet. Nu sitter jag och väntar på att gå ner till tvättstugan och hämta den sista tvätten.
 
Har även möblerat om i sovrummet så nu har tvn kommit på plats också, det tar bara liiite tid men jag skyller på att jag jobbar jämt!
 

RSS 2.0