MÅNDAG

Idag efter jobbet mingla jag lite med Ida och Jennilla innan jag åkte hem och lagade käk. Sen blev det hockey med lillebror, en trevlig match med bra resultat!


Imorgon blir det jobb och träning, sen hoppas jag att resan bokas!

Skickar också en kram till kära Nathalie och hoppas hon blir frisk snart ❤️
PUSS

FAN. FAN. FAN.

Kan inte förklara med ord hur less jag är på att aldrig vara 100% frisk och pigg. Klockan har precis passerat 04.00 och jag har fortfarande inte lyckats somna, trots att jag var trött när jag la mig. Varför? Magen bråkar, IGEN. Har ont och är konstant illamående. (Nej, jag är inte preggo så den tanken kan ni skjuta undan). Men klart man börjar bli orolig påriktigt då det varit fram och tillbaka ett ganska bra tag nu. Har haft ont, varit illamående, spytt, spenderat många timmar på toan och hela den där grejen, till och från i några veckor nu. Vissa dagar har aptiten varit noll och vissa dagar har jag kunnat äta precis som vanligt. Är det glutenintolerans (som om det inte skulle räcka med laktos)? Magbakterie? Magkatarr????

Får försöka sova ett par ynka timmar nu och kanske, kanske är det bättre när jag vaknar. Har ju en måndag att se framemot med jobb och hockey med pappa. Faaaaan, jag bryter ihop.


HARMONI





Ibland finns det verkligen ingenting bättre än att åka ut till stugan. Lugnet, myset, allt! Det typiska "att bara vara" 

SNAAART HELG!

Hann med att sitta en stund i solen innan dagens jobbpass, nu har jag kämpat mig igenom 6pass och nu är det bara ETT kvar innan jag får gå på ledighelg! Bokade även en tid hos frissan idag, så det blir att färga håret på onsdag. 


Hoppas helgen bjuder på lika fint väder som idag!!

NELLY KAN DET DÄR



Du KAN ALDRIG ha för mycket skor. True story!

OUTSIDE MY WINDOW

Grymt härligt med riktigt vårväder och flertal plusgrader. Tror att varenda kropp och själ mår bättre såhär års när vi går mot ljusare tider. Finns så mycket att se framemot:)



KVÄLLSFIKA

Just landat i soffan efter en låååång dag, blev tvungen att jobba över så därför blev det att åka direkt till träningen därifrån. Skulle egentligen vara ledig i måndags men då tog jag på mig ett extrapass så nu jobbar jag sju dagar i rad. Men i helgen är jag ÄNTLIGEN ledig, känns efterlängtat!

Nu ska jag smälla i mig detta.



PUSS 

ÖVERRASKNING

Pappa ringde mig när jag var på jobbet och sa att han skulle lämna en tidig födelsedagspresent (jag fyller inte förrän 22 april) utanför min dörr hemma. Hade förväntat mig att det kanske skulle hänga något på handtaget, en påse med något i eller så. Men vad möttes jag av när jag kom hem? 3 kartonger med ett barbord och två barstolar, som jag för ett ganska bra tag sen nämnde att jag ville ha. Byggde ihop det och det blev verkligen jättebra!! Bor ju i en etta så finns inte så gott om plats för ett köksbord så det tidigare har varit för trångt. Nu blev det galet bra :)




25 MARS

Förra veckan mådde jag sådär, både psykiskt och fysiskt, som jag skrev. Jag kämpade med pressen på nya jobbet att lära mig allt snabbt. Pressen från vem/vad? Jo, från mig själv. Att jag nu kan släppa det och tänka "jag gör mitt bästa och mer än så kan jag inte göra" känns underbart och att det nu går så bra och att jag får förtroende av mina härliga kollegor är guld. Så, i veckan mår jag betydligt bättre:)

Igår efter jobbet blev det träning med Pernilla och efter jobbet idag blev det träning med pappa. Äntligen tillbaka på banan även där! Imorgon lär jag ha träningsvärk om jag säger så. Efter dagens träning blev det våfflor till middag hos pappa & Carina, som för många andra. Våffeldagen i all ära men det lär dröja tills nästa gång jag smäller i mig så många. Hej våffelkoma!


VILJAN ATT VINNA. STÖRST IGEN.

Klev som sagt upp igår morse för att haffa biljetter till dagens match till mig och Pernilla. Matchen som visade sig vara avgörande, skönt med tanke på "failen" i fredags. Jääääklar vilket drag i arenan, vilken stämning. Helt underbart, man hade rysningar i hela kroppen, flera gånger om:) Klara för semifinal nu och hela vägen ska vi gå! Vill så gärna fira guld i år igen, få återuppleva förra året som var en av dom härligaste helgerna i livet. Helt otroligt vilken hockeystad det här är.



Efter matchen drog vi och köpte pizza och slappade sen framför en film. Nu är det dags att sova, jobb & träning väntar imorgon! Godnatt.

BRA KVÄLL IGÅR

Vi var ett gäng som minglade hos Boman ett ganska bra tag innan det var dags att dra på verandan. Var betydligt bättre drag på förfesten, om vi säger så. Men allt som allt, en mycket trevlig kväll:) Pernilla den krigaren började jobba 7 imorse, hon om någon är ju stålkvinnan!




FREDAG

Härlig fredag! Lagom lugnt på jobbet, sprang förbi KappAhl efter jag slutat och köpte en tröja jag sett i deras reklamblad, käkade middag med mina syskon från Dallas och slutligen drog jag & Pernilla till Kågevägen för att se kvällens match. Som tydligen aldrig ville ta slut. Men tillslut gjorde den ju det och på ett sjukt ovärdigt sätt också, vi var ett par stycken upprörda i soffan och vet att ungefär hela stan kände likadant. Men, det är bara att acceptera och blicka framåt. Ska kliva upp imorgon och försöka haffa biljetter till söndagens match :)


Posar med ny-tröjan.

PUSS

Imorgon får jag äntligen hänga med denna fina bönan! Vi ska se "våran" serie och bara ta det lugnt




KLÄDER TILL SALU

Har rensat garderoben. Nu har ni möjlighet att köpa lite kläder till riktigt billiga priser, vill bara bli av med allt
 
Storlekarna varierar från S-L, använde rätt mycket oversized för ett tag sen. Är du intresserad av något plagg, lämna en kommentar här eller skriv till mig på Facebook så löser vi resten!
 
___
 
1. Klarblå stickad tröja, från Zara. Väldigt sparsamt använd. Storlek M. 80 kr. SÅLD!
 
2. Röd kavaj, från H&M. Storlek 40 (men mer som en 38). 50 kr. SÅLD!
 
3. Långklänning med leomönster, från H&M. Använd en gång. Storlek 38. 80 kr. SÅLD!


4. Svart blus med skinndetaljer (ficka fram och hela ryggen) från MQ. Aldrig använd. Storlek 38 (36 kan också ha den), 100 kr.

5. Svart klänning med dragkedja snett över bröstet. Använd en gång. (Lossnat en liten bit av själva grejen du drar i som du ser på högra bilden, inget som stör.) Från Bik bok, storlek S, 50 kr.
 
6. Svart/vit stickad tröja, från KappAhl. Storlek 40/42, 80 kr. SÅLD!
 
7. Adidaströja, från Stadium. Storlek L men mer som en S/M (iaf i längden), 80 kr. SÅLD!
 
8. Röd transparant ärmlös blus, från Bik bok. Storlek L, 50 kr. SÅLD!
 
9. Vitt linne, från Bik bok. Använd en gång, pga för stort. Storlek M, 80 kr. 


10. Silvrig kavaj, från H&M. Storlek 40 (mer som en 38 även på den), 50 kr.
 
11. Rut/randig t-shirt, från Monki. Storlek XS/S, 50 kr.


12. Hallonröd stickad tröja, från Gina tricot. Storlek S, 50 kr.


13. Rutig skjorta, från Carlings. Storlek M, 50 kr.


14. Mintgrön/vit stickad tröja, från Lindex. Storlek L (men mer som M). Öppning i ryggen som ni kan se lite av på högra bilden, 50 kr.


15. Grått linne med volanger, från H&M. Storlek S, 50 kr.

 
Kanske slänger in ett inlägg med skor (i storlek 38) också, om det finns något intresse av det?

EN SÄMRE-TORSDAG

Anledning till det? Har flera:

1. Från att ha varit sol, bar mark och vårkänslor igår så har vi idag fått någon slags snöstorm här uppe. Gillas inte alls så hoppas det försvinner fortast möjligt!

2. Har fortfarande ont i magen (nej, jag är aldrig 100% kry, det är alltid nånting).

3. Har varit värdelös med träningen senaste veckorna. Shame on me, måste få igång suget och motivationen igen. Typ NU.

4. Är hungrig men orkar inte laga någon mat och/för när jag äter får jag ännu ondare i magen (ond cirkel).

5. Less på att vissa människor inte vet hur "gott beteende" fungerar. Blä.

Meeen imorgon är det fredag och helg så då ska förhoppningsvis humöret vara på topp oavsett väder och magont. Puss på alla fina.


HUR GLAD BLIR MAN AV SOLEN?



"DET HÅLLER PÅ ATT HÄNDA IGEN"

På jobbet har vi nu årets slutspelstisha som vi ska ha på oss varje dag det är match (dvs 3 dagar av 5 denna vecka...). Fint med en vrålandes Jimmie på kaggen iallafall, absolut:) MOT GULD!



VÄRLDENS BÄSTA PERNILLA

Så himla, himla glad att jag har dig!!



SÖNDAG

Ännu en helg i lugnets tecken för mig. Hoppas innerligt att mitt ständiga partysug kommer tillbaka snarast:) 

Idag har jag varit hos farmor & farfar på födelsedagsfika och så har mamma färgat och klippt mitt hår. Försvann drygt 1,5 dm så det är stor skillnad! Är skeptisk men tror att det är för att jag är ovan.


Blir nog en tidig kväll ikväll för att orka med kommande arbetsvecka. Har även tänkt träna arslet av mig i veckan. Puss

HELG

Mitt stressade liv, i vanlig ordning.. Jobbat hela dagen, varit på hockey, drog till kåge på förfest sedan utgång. Nu ligger jag hemma och tänker somna till en film.


Igår var vi brudarna hos mig, lagade käk och åt ostbricka.




Godnatt på er!

IT'S JUST A BAD DAY, NOT A BAD LIFE

Senaste dagarna har jag haft en svacka både fysiskt och psykiskt. Dålig kost, dålig närvaro, dåligt humör, dåligt dåligt dåligt. Var väldigt längesen jag mådde såhär och kan säga att jag hoppas det är minst lika länge tills jag behöver må såhär nästa gång (helst aldrig igen såklart). Känner mig så liten och obetydlig. Hade det varit för några år sedan hade det varit "standard" då jag tyvärr var van att må dåligt men nu är det så olikt mig att känna så. 

Men, alla har vi våra svackor här i livet och nu vet jag ju att det här snart går över, att jag är på banan igen. Och då kommer jag förmodligen ångra att jag publicerade det här inlägget. Men här är anledningen till min frånvaro iallafall.


HOCKEY

Hockeytorsdag i Piteå 






TORSDAG

En bra start på dagen med Ida och Jennilla!





ONSDAG

Galet hur slut jag är efter detta jobbpass! Är så glad att jag tagit semester imorgon, gött att ha massa dagar kvar och snart kommer nya! Imorgon kommer jag och Erica åka till Piteå och på dagen hoppas jag det är bra väder för då blir det att ta en långprommis! 






SANDRA 23 ÅR

Tänkte bara slänga in de få bilder som togs i lördags, bättre sent än aldrig. Finns även en skön film då vi skulle ta gruppfotot och alla sitter och sjunger men vettetusan hur man skulle lägga in en sån här?

Hur som helst, det var en mycket trevlig och lyckad kväll, med lite misär på slutet för vissa:) tack Sandra & Alex för bra uppstyrt och alla andra för gött sällskap!!


TISDAG

Fullspäckad dag som började med jobb sedan drog jag till mamma och käkade middag, tog en liten nap innan jag och Ida drog och tränade! Efter träningen köpte vi med oss lite kvällsfika och åkte till Jennilla och myste!

Imorgon jobbar jag kväll så kan hända att det blir lite träning innan det. 




HEJ ÄLSKADE SOL JAG HOPPAS DU ALDRIG FÖRSVINNER!

 

LEDIG

Igårkväll var det min tur att få njuta av helgen, då jag är ledig idag.


Blev massa gott och en film! 

Ska göra lite ärenden idag innan det blir träning x2, ha en fin dag i detta underbara väder!

STUGMYS

Oj, som jag längtat till årets första stugmys, grillning och bad. Har blåst lite för mycket men annars var det hur skönt som helst:)

Nu är jag hemma, ska hoppa in i duschen och göra mig klar för Sandras 23årsfest! Nalkas bl.a beerpong, lekar och lite nytt folk, blir nog megatrevligt! Ha en trevlig lördagkväll, för det tänker jag. PUSS





JOBBJOBBJOBB

Såhär kul känns det att jobba hela helgen


Hoppas ni andra får en trevlig helg iallafall!!

ORDNING OCH REDA

Både och att ha så pass mycket utrymme att ha kläder i. På ena sidan i klädkammaren har jag en stång till galgar och på andra sidan är hela väggen garderober. Allt brukar ligga kors och tvärs och hänga lite överallt. Nu när jag har hängt i färgordning ser det både bättre ut och är betydligt lättare att hitta det man letar, guld!

Får bara se hur länge det håller sig såhär välstädat;)



LITE NYTT I HEMMET





Köpte ett olivträd idag så nu måste jag bara hitta en fin korg att stoppa det i, tips någon?



UMEÅ

Idag har jag varit i Umeå (igen) men denna gång hälsade vi på min storebror! Känns som vi ätit hela dagen och jag har aldrig varit så mätt som efter middagen, på väldigt länge!

Blev såklart lite shopping också men inte alls lika mycket som jag hade tänkt, ni vet när man går in med inställningen att man ska köpa hur mycket som helst, men inte alls hittar så mycket som man vill ha.







PUSS

4 MARS

Är det bara jag som är hurtigast och får mest gjort på kvällskvisten?

Efter att 1. Jobbat 2. Lunchat på Allstar med pappa 3. Jobbat vidare 4. Gått på stan 5. Ätit middag med Sandra på Waynes 6. Hängt med Pernilla så slog mitt "kvälls-il" till. Själva anledningen till att hon drog hem från mig tidigt (efter 21 någon gång) var för att vi båda är trötta och slitna och tänkt göra en tidig kväll, jag skulle bara duscha och sen gå och lägga mig. Nä, då känner jag för att skura golv, skura toan, rensa toaskåpen, plocka undan, diska lite, göra i ordning tvättpåsarna (då jag äntligen fått tvättid imorgon efter jobbet, sjukt att jag säger "äntligen" i den meningen men tvättkorgen svämmar verkligen över) och sist men inte minst rensa klädkammaren och hänga alla "galgkläder" i FÄRGORDNING???? Nu har jag iaf duschat som jag skulle göra från början och ska gå och sova. Det behövs för hjärnan går på högvarv!


3 MARS

Första dagen har gått bra. Jag är helt galet slut i lillskallen min efter allt nytt. Käkade lunch på Valentino med min "handledare" så där satt vi på tu man hand och åt när vi drygt 4 timmar tidigare träffat varandra för första gången, haha. Man är ju inte den som är den:)

Nu ska jag hoppa i säng efter en kväll i soffan. Har inte rört mig många meter annat än då jag sprang ner och kollade om tvättstugan var ledig. Det var den inte så hoppsan, stackars mig fick ligga kvar i soffan. 

Lite smått nybörjarnervös imorse.

LET'S DO THIS!

Ruggigt avis på alla som var på Aviciis konsert i helgen. Hela instagram fylldes med grymma bilder därifrån och avundsjukan bara ökade för varje bild..

_

Imorgon börjar jag på mitt nya jobb och jag ljuger om jag säger att jag inte är nervös. Där har ni en av mina svaga punkter, jagar nästan alltid upp mig inför sånna här nya saker och förändringar. Fastän jag vet att det kommer gå bra. Vill gärna kunna allt innan jag kommer till ett nytt ställe men självklart är meningen att jag ska lära mig allt då jag kommer dit. Första dagarna nu blir ju som en slags inskolning och då får jag se hur allt fungerar. Har absolut inget att oroa mig för men gör det ändå. Väldigt typiskt mig. Blir nervös men när jag väl kommer på plats så släpper det.

För er som missat så börjar jag jobba på Nordea, i kassa/kundtjänst för privatkunder. Mycket nytt och mycket spännande! :)


MASKERAD

Sjukt rolig kväll igår!!!







PUSS

FOTAT MED LILLASYSTER






Och behind the scenes:

RSS 2.0