SJUKT

 
 
Imorgon är det alltså OKTOBER, hur snabbt går inte tiden nu när man börjar bli äldre?!
Vet inte om jag är redo för kyla ännu.
 
Imorgon är det inte bara första Oktober utan jag är också ledig, den ska spenderas med att tvätta och städa typ. Dags att göra lägenheten lite höstig och fixa fram mina inköp från IKEA. Var ju på IKEA i lördags och jag hade ingenting jag skulle ha, följde bara för skojs skull. MEEEN såklart följer det med massa hem ändå, tror typ det är omöjligt att gå igenom detta varuhus utan att köpa något.
 
Nu är min hjärna för trött för detta, vi har haft inventering hela dagen på jobbet. VI ska bli bättre på blogga, puss
 

BRYGGARGATAN

En riktigt trevlig after work igår på Bryggar med mina kära arbetskompisar.





Nu sitter jag i bilen påväg till Haparanda!

SÅ SANT.



UMEÅ

Igår efter jobbet körde jag direkt till Umeå för att hälsa på Nina. Är ledig idag så det passade perfekt, vi var på bio igår och idag blir det nog en sväng på stan och sedan hockey!

Har bytt jobbdag i helgen så på lördag ska jag på IKEA, ska inte köpa något speciellt men alltid lika trevligt att besöka stället.



Lite fisk jag och Susanne gjorde på jobbet igår, västerbottensröra mums!



OOPS




TORSDAG

Ännu en vecka har sprungit iväg, minns knappt vad jag gjort men har sett idol, bb och ph med brudarna. Igår var jag ledig och då blev det en sväng på stan med Angelica sen åt vi middag i Kusmark. Idag jobbade jag 10-19 sen drog jag till kungsmåsarna och såg hockeyn, är fortfarande kvar här och ser bb. Är sååå sjukt trött så ska snart hem och sova!




ÄNNU EN LUGN HELG

Blandade känslor kring dessa ständigt lugna och nyktra helger. Skönt att ta det lugnt och ännu skönare att slippa vara bakis men samtidigt är jag så partysugen... Vill bara att magen ska bli helt bra nu så jag kan göra vad jag vill utan att må skit.

I fredags gick jag & Sandra på bio och såg Let's be cops, den var rolig, lite spännande och superbra! Så rekommenderar alla att gå och se den:) 
Igår hade jag & lillasyster en myskväll då mamma & Janne var borta. Senare anlände Sandra också för spel och mys! Helt ok helg ändå:)



SÖNDAG

Så sjukt trött efter denna fullspäckade helg. Var på hockeyn igår sen blev det utgång med lite kågefolk, riktigt trevligt!

Idag har vi spelat säsongens sista hemmamatch, gick sådär 1-1 blev det. Men målet lyckades jag peta in i alla fall.




FREDAG

Äntligen ren och fin




SNART HELG

Tiden bara springer iväg, helt sjukt att det redan är fredag imorgon. Men denna ledighelg känns såå efterlängtad!

Just kommit hem efter att ha stängt Coop, innan jobbet köpte jag mig en fin kudde


Imorgon efter jobbet ska jag försöka hinna tvätta bilen som just nu är den skitigaste i stan, sen blir det bio med fina vänner.

På lördag är det hockey som gäller, äntligen är den säsongen igång igen.


Godnatt 

NIKE

Äntligen har mina nya favvosar kommit! Hade egentligen tänkt mig ett par helvita air max 90 men är så många i stan som har sånna nu så jag körde på air force 1 låga istället. And i'm in loooove😍



LYSSNA BA



UMEÅ

Idag hakade jag på Sandra tilll Umeå. Redan 07.50 hoppade vi på bussen och första stopp var sjukhuset då hon skulle få dropp. Efter det hade vi planerat lunchdejt på universitetet med bästa Emelie:) Kul att hinna ses en liten stund innan hon skulle på föreläsning! Då drog vi vidare till stan för lite shopping. 

Blev inte mycket alls, dagens bästa inköp var denna korg jag hade spanat in tidigare från Lagerhaus.


FREDAGSMYS

Middag på Calles med fina vänner och sen hem till Matilda för spelkväll. En perfekt fredag!



NYKLIPPT

Mörkare, kortare och fräschare. Tyckte det blev lite för kort men även den här gången lär jag ju vänja mig! Sen växer det ju faktiskt ut.



ONSDAG

En bra kväll hos mig med brudar, idol, bb och ph, precis vad jag behövde. Har just duschat och det är dags att sova, väckaren ringer om 6,5h. 

Veckan har gått sjukt snabbt och det gillas, snart är mardrömsveckan över!! 

Nästa helg är jag LEDIG!!




GODNATT

Just landat i sängen efter ännu en stängning på jobbet, sjukt trött! Imorgon börjar jag 7, så efter det ska jag ÄNTLIGEN få umgås med mina tjejer. 


GODNATT!

SYSKONKÄRLEK❤️❤️❤️



1 SEPTEMBER

Den första officiella höstdagen och vet ni vad? Jag älskar det! 1 september betyder även bröllopsdag för pappa och Carina, grattis till dom❤️ Det enda dåliga nu är väl förkylningen jag dragit på mig. Såklart, svampen Eriksson, suger åt mig allt som går att få.....

Idag har jag fikat med Ida och Sandra på Espresso house i drygt 2 timmar och sen ikväll kom Ida och Sarah hem till mig för att se idol, bb & ph. Tv-hösten är räddad, minst sagt:)

Nu har jag precis duschat och krupit ner i sängen. Imorgon ska jag och mamma till solbacken en sväng sen ska hon även klippa och färga mitt hår, hade jag tänkt. För att göra det lite höstfräscht typ! Sen funderar jag på att köpa träningskort nu när jag äntligen(!!!!!!!) fått min sjukpenning. Värt att fira! Mot ett nyttigare liv? Vi försöker väl.


MÅNDAG

Min tanke var att ta en lång och härlig sovmorgon imorse, men så blev det ej. Klockan 8 var jag klarvaken, så det blev en kopp kaffe framför morgon-tv istället.

Annars har jag hunnit med att laga lite mat så nu har jag massor med matlådor. Har dock lite fobi för matlådor, fråga mig ej varför haha..

Nu är min rast strax slut, så bara ner och jobba igen, sjukt tråkiga inlägg från min sida men det blir så när man jobbar jämt, det händer alltså inte så mycket annat.




PUSS

RSS 2.0