2013

2 dagar kvar av 2013. Detta år har varit bra på alla sätt och vis! Det började dock med att två av mina närmsta vänner var long gone då jag hade ena i aus och ena i götet men tillslut kom ju även båda dom hem. Höjdpunkter är helt klart SM-guldet i våras, sommaren med alla dess fester och då framförallt stadsfesten, nytt jobb, nytt boende, massa häng med världens härligaste tjejer och en hel del annat. Slutar med den finaste julhelgen jag kunnat tänka mig och skålar in det nya året med ett stort gäng på en 20talsfest. Är helt redo för 2014 fastän årsskiftet för mig betyder stängning av jobbet. Det kommer nog lösa sig ändå! Är sugen på äventyr (resa, börja plugga, flytta) men är låst med denna lägenhet till nästa höst så vi får se vart detta leder. LÅT 2014 KOMMA och låt det bli ett minst lika bra år som 2013! ★★★









BÄSTA BÄSTA NI










26 DECEMBER

Har haft en helt fantastisk julhelg med nära och kära Är så otroligt nöjd och glad för alla fina julklappar och alla verkade glada över julklapparna jag köpt också, vilket såklart också är viktigt:)

Igår var det utgång på folkparken som stod på schemat och eftersom jag bor närmast så tog jag på mig att ha förfest här. 12 st blev vi, så himla kul att nästan alla närmsta tjejerna var samlade! Riktigt trevlig kväll som resulterar i att jag inte vet hur jag idag ska lyckas tagga om inför fest även ikväll med utgång på verandan. Jobbar även imorgon så ska försöka att inte bli lika stökig som igår:) och att skippa efterfesten den här gången......

Har varit och käkat bakispizza med Pernilla och hennes lillebror, nu ska jag vila en stund och sen är det bara att börja göra sig i ordning och sen försöka hitta taggen!



GOD JUL






SNART JULAFTON

Ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande, men jag bor typ på jobbet för tillfället. Idag har varit helt crazy..många får lön och vi har haft lång kö hela dagen. Dom har till och med måsta köa till kundvagnarna!

Nu har jag två jobbdagar kvar sen är jag äntligen ledig i två dagar!!

Ikväll blir det mys och uppesittarkväll, hoppas nu alla får en riktigt god jul!!! 




PUSS PÅ ER!!

HELGEN

Kalas för hela slanten. 3/3 är nu avklarade, för Filippa i fredags, direkt från jobbet till farmors 75årskalas i lördags och sen ännu ett för Filippa med släkt idag. Sen en massa mys på det! Har även haft en vit helg och laddar inför annandagen och nyårsafton. Hela familjen är typ sjuk och med min otur ska väl jag åka på det också, käkar c-vitamin allt som bara går för jag vägrar bli sjuk igen:) dels har jag jobbet och sen vill jag absolut inte missa alla festligheter!






20/12

Fredag och ännu en galen jobbdag är över. Men inte tar jag helg för det, jobbar imorgon också. Fåtal dagar kvar innan stängningsdag och fåtal par skor kvar också för den delen.

Efter jobbet var det bara att gå hem till mammafamiljen för att fira nyblivna tonåringen. Så, god mat och en överlycklig 13-åring, minst sagt! Som jag skrev, helgen är fylld med kalas och firande. Efter helgen är det då jobb måndag och sen ledighet i 3 dagar under julhelgen, längtarrrr!!!!



FREDAG

Har nu jobbat fyra av mina nio dagar irad och värre lär det bli, alla ska väl börja handla deligrejer nu till helgen!!

Gud vad vi ha hektiska jobb för tillfället, haha!!

Ikväll blir det en lugn kväll eftersom jag ska befinna mig på jobbet 07.00 imorgon!



Trevlig helg på er!

GRATTIS PÅ 13-ÅRSDAGEN!

Min lilla stjärna blir tonåring idag. Vilket känns ganska sjukt med tanke på att hon är max 8 år i mina ögon och kommer alltid vara min lilltjej! Hon fick övernatta hos mig och som den snälla storasyster som jag är så klev jag upp 07.15 för att göra mysfrukost till födelsedagsbarnet:)

& förutom det så fyller även farmor 75 idag så helgen består av en massa kalas. Sen ska vi såklart hinna med en hel del jobb också. Har varit sjukaste jobbdagen någonsin idag då ryktet om halva reapriset hade gått. Om folk har varit som galna tidigare så är det egentligen ingenting mot för vad dom var idag. Vissa kunde typ slita skor ur händerna på varandra, haha!!

Grattis igen hjärtegull 



18 DECEMBER

Nu är det halva reapriset och eftersom skorna kostar max 299 (endel kostar t.ex 49, 79, 99 osv) kan ni ju tänka er vilka löjliga summor det blir! Och att kunderna som varit galna - blir ännu galnare:)

På lunchen fick jag möjlighet att kramas med min bästis som har kommit hem och vi bestämde oss för att gå och luncha på waynes. Sagt och gjort, oj så behövligt att träffa henne och få prata av sig litegrann:) skönt att jag får ha henne hemma några veckor nu!




TISDAG

Idag efter jobbet drog jag en sväng på stan och köpte lite mer julklappar, jag som egentligen var klar haha!! Sen drog jag till moröbacke och hälsade på fina familjen Hedlund/Stiglund, där jag fortfarande befinner mig!!


BYE!

KAOS

Mitt liv går för tillfället sammanfatta med ordet K-A-O-S. Har ju flertal gånger nämnt hur galet det är på jobbet nu och det verkar ju inte lugna sig om vi säger så! Vi ska köra igång med HALVA REAPRISET (säger till) och det är fortfarande lite för mycket skor kvar på lagret som vi behöver få upp i butiken. Utöver det så packar och skickar vi skor till andra butiker samtidigt som vi ska hålla i ordning i våran egen butik där folk är som gamar och sliter och slänger!

Imorgon har jag egentligen veckans enda lediga dag men då har jag tagit på mig att jobba ändå för att vi ska hinna ikapp så gott det går. Och då i sin tur missar jag tredje tvättiden på några veckor så nu snackar vi att det börjar vara kris i garderoben, haha.

Annars då? Jo igår hade min frys stängts av så det bara forsade ut vatten när jag öppnade den. Var bara att slänga allt där i. Kul jul!

Ja, ni hör ju. Man blir ju lite smått less. Nu är min lunchrast slut så det är bara att dra på sig ett härligt humör och köra så det ryker. Hoppas ni andra mår bra och har en härlig måndag:)


21.55

Har inte lika mycket roligt att bjuda på som Pernilla har. Kickade igång lördagen med några timmars jobb och förutom det så tar jag "hand om" familjens 12-åring medan P roar sig i Göteborg. När jag hade jobbat klart såg vi utematchen fast på tv istället för live som vissa andra (inte alls avis)

Nu ligger vi i soffan och kollar på "Monsters university" men jag är så trött att jag snart somnar (före 22 en lördag liksom? Snacka om att förkylningen, som aldrig ger sig, tar alla krafter). Roligare än så blir det inte, rätt skönt med lugn helg ändå!



GÖTEBORG

Lördag idag och det innebär, utomhusmatchen!!!

Igår var vi på gamla Ullevi och kikade lite när dom tränade.


Sen på kvällen gick vi och kikade på musikhjälpen och efter det gick vi och åt  lite mat!! 





Vi avslutade kvällen i baren på hotellet!!


Dags att göra sig redo för denna dag! PUSS PÅ ER!!!

DAGENS INKÖP

Blev en svart långklänning till nyårs, en kortare klänning under och en transparant längre klänning med slitsar på båda sidorna. Annars blev det ett vitt mobilskal med gulddetaljer, rödglittrigt nagellack och en vit kabelstickad tröja. För att inte glömma vad jag tror är årets sista julklapp. Mycket nöjd!!!



LEDIG FREDAG

Medan andra lägger in fina luciabilder så njuter jag fullt ut av att vara ledig och inte göra så mycket av värde annat än att dricka kaffe. När filippa har slutat skolan tänkte jag att vi skulle gå och fika på waynes och kanske köpa dom sista julklapparna! Resten av helgen blir det mys för oss då päronen är away from town. Som vanligt tänkte jag vinna pris som världens bästa storasyster när det är jag som har ansvaret.




FREDAG DEN 13:E

Sitter på Arlanda nu och väntar på planet som ska ta oss till Göteborg. Känner på mig att det kommer bli en magisk helg, puss på er!




JOBB, JOBB & JOBB

Efter långa dagar måndag till torsdag spetsade vi till det med inventering ikväll. Så jag har sammanlagt jobbat 14 timmar idag, men är tack och lov den lyckliga att vara ledig imorgon, guld! 




20:36

Fortfarande sjuk så jsg gör inte mycket roligt om dagarna!! Mamma och pappa kommer förbi och lagar mat åt mig och umgås lite! 

Idag har jag fått mig utanför lägenheten, middag och hockey med pappa! Dock ses matchen från soffan, något annat skulle jag ej orka. Och jag vill verkligen vara frisk på fredag när vi drar till Göteborg!!!!!

Saknar denna lilla tjej och hennes föräldrar❤️

KRAM

TISDAG

Var tvungen att fundera en sekund eller två vad det är för dag idag innan jag skrev rubriken. Dagarna på jobbet är långa men går ändå fort eftersom det händer saker precis hela tiden och man står aldrig stilla. Vi fortsätter fylla butiken med skor från lagret och det rullar på fint med folk. 

Till och med så mycket folk att vi inte får ut alla vid stängning så idag låste vi entrédörrarna cirka en kvart efter ordinarie stängningstid. Raka vägen till pappa och Carina för middag och hockey, precis vad jag behövde denna tisdag!



Och så en bild som inte har något som helst med inlägget att göra. Massa kärlek till min stora, lilla tjej 


BÄSTIS



SJUKLING

Riktigt dålig uppdatering av mig känner jag men jag har gått och blivit sjuk!! Och vi kom fram till att det är ca 6år sedan jag hade feber sist så jag mår allt annat än bra! 

Bild från våran julfest med jobbet!

Hörs när jag blivit lite piggare!

SÖNDAG

Har varit på solbacken idag med mamma, janne & filippa. Första stoppet var skopunkten för att hälsa på några av kollegorna som jag hängde med igår och då råkade det bli ännu ett till par skor. Som om jag behövde fler? Ja, faktiskt, dessa var fodrade och jag har inga varma. Så det var behövligt:) blev även en vas som jag tänkte ha min ljusslinga i.



Godnatt!

JULFEST

Lagom sliten dagen efter jobb/julfesten. Blev en mycket lyckad sådan med julbord, julklappsleken, musiktävling, massa prat, god dricka, julklappsutdelning (där vi fick chefen rörd till tårar) och härliga kollegor! Vi avslutade kvällen på verandan där det blev något glas för mycket och spenderade halva tiden på dansgolvet och det händer ju inte allt för ofta nu för tiden så det var faktiskt rätt kul:)


MYCKET TREVLIG KVÄLL!



TGIF

Thank god it's friday! Stressar på jobbet men sitter just nu still en stund på min rast. Sprang iväg och köpte det sista till julfesten imorgon - strumpbyxor, ett halsband och framförallt öl!

Ikväll är vi ett gäng som ska käka och se hockeyn (derby!!) på Allstar så det blir ju megatrevligt. Sen jobb imorgon igen och sen julfest med jobbet som sagt. Vilken strålande helg jag har framför mig!!!!

Kaos på jobbet, såhär ser det ut i fikarummet då kan ni bara tänka er hur det ser ut på resten av lagret!


TORSDAG

Shit vad det tar på krafterna med tempot som är på jobbet nu. Slutar aldrig förvånas över hur många par skor en och samma kund kan köpa. Men då kom jag att tänka på att jag typ är värre för det kan eventuellt vara så att det blev ytterligare ett par skor för mig idag, trots att jag hade gett mig själv köpstopp när det gäller just skor. MEN det var ett par sommarskor den här gången och dom vart mina för endast 99 kr!


SNART HELG!!

00:01

Jobbat idag, sen efter jobbet drog jag och Ida till Kopparhallen för att se hockey. Efter den så blev det kvällsfika och paradise hotel.
 
Imorgon väntar kvällsjobb, så innan det ska jag och mamma på stan och kika på julklappar!!
 
NATHALIE!!♡
 
 
PUSS PÅ ER

ONSDAG

En dag efter ledighet och sjukdom och jag är redan helt slutkörd. Så länge det finns kvar skor så finns folket där och rotar för folk är (inte helt otippat) så otroligt rea-kåta. Och det är det som gör det så himla roligt:) men utöver det så skulle man kunna kalla det kaos. Skorna står överallt och de skor som hör ihop står på helt skilda ställen. Men för det mesta får vi det att gå ihop!

Dags att se dagens paradise-avsnitt och sen sova, godnatt!


SKOR I SINNE, LYCKLIG INNE

Att komma tillbaka till jobbet och se att dom sänkt skorna ännu mer gjorde att jag idag köpte ett till par. Men nu får det vara nog! Vet inte hur många skor jag har köpt bara sen vi startade utförsäljningen. För att inte tala om alla jag köpt sen jag började jobba här i slutet av april. Meeeen som jag har sagt, man kan aldrig ha för många skor! 😍


HAR JAG SAGT ATT JAG TRIVS MED MINA KOLLEGOR?



Har som sagt varit borta från jobbet ett par dagar och ett sånt här sms kan genast få en på bättre humör 


TREDJE DECEMBER

Ännu en ledig dag. Har inte varit på jobbet på en vecka, först var jag ju sjuk (magen som inte ville ge sig) och sen hade jag några lediga dagar och sen fixade jag ryggen och idag hade jag också ledig dag. Men imorgon är det dags att jobba igen och sen resten av veckan. Var förbi på jobbet idag när jag var på stan och det är verkligen kaos. Och ryggen är allt annat än bra så hoppas det ska gå någorlunda bra att jobba..

Anledningen till att skulle på stan var egentligen att köpa lite julklappar och även köpa biljetter till annandagen till mig och Pernilla. Sen KAN jag ju inte vara ensam om att köpa saker till mig själv när jag är ute och handlar julisar? Nu blev det ju mest nödvändiga saker som ni ser men även örhängen, läppbalsam från bodyshop (snacka om kyssvänliga läppar som luktar melon höhö) och en fin blus från h&m!


GRATTIS IDA!

GODNATT!

TRASIG RYGG

Imorse var det dags att fixa ryggen igen och som vanligt var det lite för många kotor som låg fel och fick "fixas". Han konstaterade även att jag hade inflammerade muskelfästen nere i ländryggen och att det inte är speciellt konstigt att jag nästan ständigt har ont. Han tejpade även för att stabilisera alltihopa så kan knappt röra mig.

Och som alltid efter jag varit och lagt allt till rätta så är jag helt mör i hela kroppen och idag mer än vanligt. Kan inte beskriva hur ont allt gör, känns som jag blivit överkörd tre gånger om.


MÅNDAG

Igår påbörjade jag målningen av väggen


Dagen består av lite städning sen ikväll ska vi brudar till Ida på födelsedagsfika, hon fyller nämligen år imorgon :)

Ha en fin dag!

FÖRSTA DECEMBER

Startade december med mysig adventsfrukost med mammafamiljen innan jag och syskonen gick till stan för att handla lite julklappar. Har ändå kommit en bit på vägen nu så det känns ju bra!

Skyltsöndag är det också idag så extra mysigt på stan och lite mer julkänsla då det kommit snö inatt, wonderful:) nu håller vi 3 tjejer i familjen på att färga håret (utväxten för mig och mamma och mörkare för första gången för lillan) och killarna gör lite julgodis under tiden. Finns ingen mysigare tid än jul!



FÖRSTA ADVENT

Första advent idag, helt sjukt tycker det nyss var sommar!! Dagen har bestått av jobb, sen åkte jag och pappa på Solbacken där han köpte färg till mig. Så om det finns ork ska jag måla ikväll efter jag varit på middag hos mamma!


Är så glad att denna jobbarhelg är över, nästa helg är jag ledig och då har vi firmafest och helgen efter det åker jag till Göteborg, kommer bli så king!

PUSS PÅ ER!!!



HOCKEY & ÖL ÄR BRA GREJER

Min lördag. Som jag nämnde så blev det hockeyn med pappa & bror, vi besökte sportbaren så ofta vi bara kunde och saik ökade serieledningen med en vinst på 6-2, skönt. Imorgon är det redan första advent och då blir det ett besök på skyltsöndag med familjen, eventuellt även några julklappsköp nu då jag kommit fram till vad jag ska köpa till alla nära och kära:)



RSS 2.0