❤️

Pappa 50 år





DALARNA

Här är lite bilder från helgen i Dalarna, hade så sjukt kul!















Vi avslutade lördagen med lite tjuvbad efter krogen!



PITEÅ

Lillasyster har varit hos en kompis vars stuga ligger utanför Piteå. När hon skulle hem idag så drog jag och mamma och hämtade henne och tog i samma veva en sväng på stan där. Mysig dag trots att det egentligen var alldeles för varmt för att gå på stan. 2 linnen & en tröja rikare och allt på rea, well done! Sen tjafs på dollar store såklart, som vanligt:)




LÖRDAG

Medan vännerna inne i stan festar och och lever loppan och Pernilla roar sig i södra Sverige så är jag fortfarande kvar på "rehab" i stugan. Visst, det är sååå härligt att vara här ute i lugnet och speciellt nu när det varit så fint väder, men jag har grov ångest över allt kul jag missar. Käkar 4 tabletter mot magsåret nu, 3 st av dessa är antibiotika. Mår dåligt utan medicin och mår dåligt med medicin (den gör mig sjukt illamående osv). Men när den här dunderkuren (läkarens egna ordval) är över så ska jag må SÅ BRA och roa mig och ha kul som "vanliga jag". Kom igen magen, en gång för alla, nu krigar vi! Är så less att må dåligt att ni inte ens nästan kan förstå. Gnäll, gnäll, gnäll.

Trots läget så har jag det så bra som det går iallafall, med min kära familj.




10 JULI

Ännu en underbar solig dag, dock ganska mycket kallare och blåsigare än gårdagens nästan 30 grader. Vi har varit ute en sväng med båten, hunnit med ett dopp i havet och köpt glass när glassbilen passerade. Annars har vi som vanligt kört 482 volleybollmatcher i poolen och bara njutit.





SUMMERLOVIN'







TISDAG

Hälsat på denna stjärna idag, två dagar gammal ❤️




7 JULI

Skellefteå levererar fortfarande toppenväder och det går inte nöd på oss, om jag säger så. Igår stekte jag & Sandra i stugan och på kvällen lirade vi volleyboll i drygt 3 timmar med härligt folk och idag har vi legat ett gäng och pressat i falkan! Köpte med oss sallader till lunch och sen räddade kiosken oss när det visade sig att dom sålde kaffe:) lär inte åka nånstans utan termosar med kaffe hädanefter (vuxenpoäng?)

Klagar inte heller på att vädret också ska fortsätta såhär i flera dagar! 


MÅNDAG

Är inne på min sista semestervecka, snacka om ångest. Men jag ska njuta extra mycket av den istället!! Vädret är ju helt underbart, idag har vi varit i falkan hela dagen och imorgon lär det väl bli någon annan strand. 

Ikväll gick vi ut på Olles och tog en öl, sen åkte jag och Sandra till mig, fika kvällsfika och såg en film!

Bygde ihop mitt lilla växthus efter maten också!

SÖNDAG

Äntligen är värmen här, idag har jag varit i stugan och minglat. Sen nu ikväll har jag och Nina varit i Kåge och fiskat, dock livrädda för att få fisk för ingen av oss ville ta bort dom från kroken ;)





Har även spelat fotboll i boviken i helgen, så det känns i kroppen idag vill jag lova! Klara för Öland nästa helg men då kan jag inte spela för då ska jag och Nina till Falun!

Lagfest igår

I torsdags var vi brudar på IKEA

Mitt motto är att hinna göra så mycket som möjligt varje dag nu på semestern och jag lyckas ganska bra med det!

SUNSHINE





MVH, TJEJEN SOM ALDRIG ÄR FRISK

När ska det vända? Nytt provsvar om magen, visade positivt på en bakterie som ska behandlas med en antibiotikakur. Utöver det har jag ju då denna förjävliga förkylning med feber, vidrig hosta, tungt att andas och för att inte tala om noll ork. Den lilla ork jag hade idag försvann efter att jag diskade undan 4-5 grejer och slängde in mat i ugnen, det säger väl endel.. Liggandes i snart 5 dagar, nöter serier och älskar inte livet för tillfället. Hur mycket ska man stå ut med? Verkar aldrig gå åt rätt håll. Fan, hoppas på en bättre dag imorgon. Godnatt alla hjärtegull.


REHAB & SOMMARVÄRME

Efter den hårda helgen då jag även drog på mig en vidrig förkylning så kör jag på "rehab" i stugan. Tre dagar med riktigt fint väder och idag är överlägset varmast! Vem hade trott det under stadsfesten när man höll på frysa ihjäl i endast 5 plusgrader?

När jag & lillan låg och solade tidigare idag så blev vi lite bortskämda med att Janne kom tillbaka till stugan med varsin Ben & jerry's till oss. Inte alls fel:) nu inväntar vi mamma och sen ska vi dra till Lanternan i Byske och käka middag. Bra dag trots att jag inte har någon ork alls!



ÅRETS BÄSTA HELG - STADSFESTEN 14

Som Pernilla skrev så känns det alltid lika tråkigt när årets bästa helg är över. Även i år var den nämligen kung!!!!!! Helt underbart med sånt liv i staden, det går dock aaalldeles för fort, vi körde 4 kvällar och med en förkylning som heter duga fick jag kriga mig dit sista kvällen. Så man kan ju kalla mig warrior när jag tillslut minglade runt nästan helt utan röst med krupphosta och pep fram ord i slutet av lördagskvällen! Tackar alla som gjort denna helg så bra som den blev. Älskar att jag har världens bästa och härligaste vänner som jag spenderat denna helg med:)

Pernilla hade även rätt i att jag sitter med åtminstone ett par bilder. Så, här har ni!












RSS 2.0