I'M BACK

Haha, jag har totalt glömt bort den här bloggen och ser nu hur mycket pillan har kämpat i min frånvaro!

Det har hänt mycket sen sist. Fick veta att jag fått nytt jobb i början av april, har hunnit vara på utbildning en vecka i Umeå och en dag i Stockholm innan vi sen roddade i ordning i butiken innan förra fredagen då det var dags för öppning. Samma dag som min födelsedag också, så gulligaste kollegorna sjöng för mig och hade dukat upp med skumpa, tårta, jordgubbar osv! Och för er som inte vet så är det på Rituals som öppnat i CK.

På kvällen, efter en intensiv men otroligt rolig första dag, käkade jag med tjejerna på Allstar, blev överraskad med presenter osv 💗





TORSDAG

Idag efter jobbet kom Nina hit och vi gjorde en räksoppa till middag, blev sjukt gott.




Nu ska vi vila kaggarna innan ett fyspass står på schemat..

ONSDAG

Idag börjar jag 16, känns nästan som man är ledig. Fick sova ut till 9, äta frukost framför tvn. 

Har just stökat bort lunchen och nu ser jag mästarnas mästare. Efter det blir det en dusch, innan det är dags att hoppa i arbetskläderna.





TISDAG

Jag har gjort det igen, tagit på mig extrajobb. Vilket innebär att jag jobbar 11 dagar i rad. Men jag tycker det är värt det, då får jag vara ledig fredag, lördag och söndag nästa vecka.

Har ganska nyss stökat bort middagen och nu myst mig ner i soffan. Poppat popcorn har jag också gjort, lite vardagslyx. 


Blir en lugn kväll, ska nog koka lite te också för att hoppas att min förkylning lämnar min kropp.

MÅNDAG

Fullspäckad dag, efter jobbet åkte jag och tog blodprov. Åkte sedan och handlade lite. Dagens träning blev inställd, inte så konstigt kanske med tanke på dagens härliga väder.

När jag kom hem övervägde jag att ta en nap, men sket i det och drog igång en storstädning deluxe. Har skurat och torkat alla hörn och vrår. Så skönt nu när det är gjort, dock är jag helt slut nu. Hoppas på bli av med förkylningen som kom smygandes i slutet på förra veckan.

Snart sovdags igen. 

SÖNDAG

Kom hem med sista planet nu ikväll. Har lite panik över att jag snart börjar jobba typ. 

Haft en underbar helg, vi har inte gjort sådär supermycket egentligen. Men bara få umgås med min kärlek och vara ledig är ju 5+

I torsdags möttes vi på t-centralen, sen åkte vi hem och lagade tacos. Blev en ganska tidig kväll för Jocke skulle upp och jobba.

När Jocke slutade jobbet i fredags möttes vi på söder, för att sedan gå och ta några öl på lite olika ställen. Efter det blev det middag och kvällen avslutade vi på en vinbar. 


Igår käkade vi lunch med Jockes pappa och lillasyster, jättetrevligt. Sen hade vi tänkt gå på en spelning på kvällen men vi sket i det och hängde hemma bara. Käkade lite plockmat, drack vin, spelade kort och kollade på en massa roliga klipp haha.

Nu är det dags att sova väckarn ringer före 5..


NATHALIE 26 ÅR

Idag är det Nathalies dag (även om hon är sämst på blogga just nu) Men hon ska ändå hyllas, så otroligt glad att jag har dig i mitt liv. Och är så glad för din skull. Vad jag är så glad över tycker jag hon ska blogga om 😘

Jag är som sagt i Stockholm över helgen, så jag missar födelsedagsmiddagen. Men du ska firas senare👏🏼


Jocke är på jobbet och det är så tråkigt väder så jag har hållit mig inomhus hela dagen. Ikväll ska vi i alla fall ut och äta.




Ha en trevlig helg gott folk!

ONSDAG

Snart helg mina vänner, imorgon klockan 15 stämplar jag ut för en helg med min kärlek. 

Men imorgon blir en rolig dag på jobbet, vi har ett ostevent. Vi har fått hem två ostar som väger ca 40 kilo, helt sjukt haha. 


Så har ni vägen förbi Coop, kom in och smaka. Den bakre osten, grottlagrad gruyere är verkligen 5+

Nu måste jag packa!

SOMMARPLANER

Sjukt att jag är vaken fortfarande, tur jag har sovmorgon imorgon. Ikväll har jag sett hockeyn, fyfan säger jag bara. Vi lämnar det där och laddar om för onsdag.

För en timma sedan var jag redo för sängen men blev så sjukt hungrig att jag blev tvungen att kliva upp och slänga ihop lite mat. Nu ligger jag i alla fall i sängen och har funderat lite över vad man ska hitta på i sommar. Min första vecka kommer jag nog åka till Stockholm, Jocke jobbar den veckan men vi pratade igår om att åka till Köpenhamn dagen han går på semester. Sen åker vi kanske till Norrland, är sugen på stugfester, härliga middagar utomhus, festivaler, cykla, roadtrip, tjejfest, bada (dock badkruka) spela minigolf, strandhäng, ja och allt annat trevligt man kan göra på den underbara årstiden. Bara hoppas att man lyckas träffa rätt med sina kompisars ledighet❤️






TIDEN SPRINGER IVÄG

Det ekar mellan inläggen här, jag ber om ursäkt igen. Orkar inte dra allt som hänt sedan sist (som om jag ens kommer ihåg det)

Vi kan ta denna helg.
Hela fredagskvällen hängde jag med mitt lag på norrvalla och spelade domarcupen. Det gick sådär men vi hade kul i alla fall.
I lördags hade vi klassåterträff med 9an, helt sjukt att det är TIO år sedan vi gick ut. En sjukt trevligt kväll, så tack till alla inblandade.


Igår var jag och Angelica sådär lagomt slitna så vi började dagen med en lunch på Max. Sen åkte vi på en spontan roadtrip haha, vi besökte bland annat Glommerträsk och Norsjö 





Nu jobbar jag hela veckan förutom på onsdag och då har mamma tagit semester så då blir det en "mammadotter-dag" Vi ska åka till Umeå och mingla!

RSS 2.0