9 ÅR.

Idag är det 9 år sedan den där vidriga jävla cancern tog min mormor ifrån oss. Om man ändå kunde få höra ditt skratt en gång till. Om du ändå kunde vara kvar hos oss utan all din smärta. Fy så orättvist... Vi saknar dig oändligt! 




LILL-LÖRDAG




SÅ GÖRA VI NÄR VI KROSSAR LULEÅ

"Mot middag på Mc Well och sen arenan för att se Luleå slaktas" skrev jag på instagram tidigare idag. Och så rätt jag hade! AIK smiskade dom med 5-1 och det är sånna matcher som är så otroligt kul att se:) mycket trevlig afton med pappa & bror!




IKEA IGEN!

Idag blev det inte alls lika mycket shopping som sist vi var på IKEA (i onsdags) 

Men två hyllor fick iallafall följa med hem, har precis skruvat ihop den ena och det får räcka för ikväll. Min hand tyckte att det var nog med dom 32 jag skruvade in i denna!



Imorgon blir det träning innan kvällsjobb väntar, godnatt på er!

PUSS


KVÄLLSSMOOTHIE

ICAs "smoothieblandning" med frusna banan, ananas och mangobitar + yoghurt med vanilj och blåbärssmak + proviva med mangosmak. Där har ni den - kvällens smoothie



SÖNDAG

Jobbhelgen är äntligen över och imorgon är jag ledig, blir lite sjukt att åka till IKEA imorgon igen. Angelica och Veronica undrade om jag skulle med, kände varför inte?! Hittat lite mer som jag ska köpa, kan bli att göra om lite här hemma! 

Efter jobbet så hjälpte pappa mig att montera vitrinskåpet, så nu står det på plats iallafall!!


PUSS!

SUNDAY

Igår blev det lite av en impulsfest för oss två. Tanken var att vi skulle montera ihop Pernillas vitrinskåp och dricka någon öl. Inget vitrinskåp blev monterat men många öl vart uppdruckna. Sen även någon shott. Slutade med utgång på Verandan fastän båda två jobbade idag. Mina 4 timmar (12-16) kändes som hundra. 

Nu ska jag ta en dusch och den krypa ner i soffan och se Breaking bad! Puss



LÖRDAG

Igår blev det en lugn kväll med Ida, Matilda och Erica, vi käkade från max, tryckte godis och spelade spel!!


Nu är lunchrasten slut, så dags att återgå till arbetet!

TREVLIG HELG!

TORSDAG

Har varit en riktigt lugn dag idag, pillat på lite hemma och provat laga en ny maträtt. Tycker alltid att det är roligare att laga mat när man bjuder hem någon på middag. Så idag bjöd jag Sabrin eftersom hon liks skulle åka med mig till fotbollsträningen! 




Efter träningen drog jag till mamma och såg sista perioden av hockeyn, som äntligen slutade med 3 poäng!!

Nu väntar en lång helg med massa jobb, GODNATT PÅ ER!

TORSDAG

Trippen till ikea var mycket trevlig, skön musik, fulsång (talar för mig själv) och prat i bilen. Massa shopping, betydligt mer för Pernilla än för mig men är ändå nöjd över mina inköp! Blev bl.a en golvlampa, handdukar, blockljus, värmeljus och massa smått och gott.




Sen har jag jobbat på Skopunkten idag och tro det eller ej - det blev ett nytt par skor idag. Anmäler snart mig själv till Lyxfällan för nu har det gått överstyr. Funderar på att sälja lite skor, åtminstone rensa och sådär. Återkommer med det:) har varit rätt dött idag, årets fattigaste dag. Efter jul och dagen före löning! Hoppas det drar igång i helgen.





BARA JAG SOM LYCKAS

Nu när jag faktiskt tagit mig tid att blogga, så är det ju självklart att hela jävla inlägget försvinner.... Men jag är inte bitter!!

Ne men vi var ju som sagt på ikea idag, hittade det jag åkte dit för att köpa, så nu är jag fattig! 

Vi bjuder på lite bilder av shoppingen inom en snar framtid (kanske) 

Nu ska jag inviga min nya bäddmadrass som fick följa med hem idag. 


GODNATT

MOT IKEA

Igår frågade Pernilla om vi skulle åka till ikea idag, då vi båda är lediga. Först var jag lite "nja" men efter lite övertalning (är ju sjukt lättövertalad) och ha kollat på ikea-appen var det givet att vi skulle åka. Så, nu sitter vi i bilen påväg mot det blå-gula varuhuset. Blir nog en sväng över till Finland också:) 

Ha en fin dag!



LEO

Jag har en misstanke att ni, vid det här laget, vet min inställning till skor. Idag när jag jobbade på Skopunkten fick det bli ett till par. Ett par som kommer vara sköna att jobba i och som inte ens nästan liknar några jag redan har:) vi är 4 av 5 i personalstyrkan som haffat ett par så vi kommer göra ett schema på vem som får ha dom och när. Haha näerå, jag är nöjd för skorna är grymma!



SMOOTHIE

Har fått dille på smoothies nu igen. Helst ica-blandningen mango, banan och ananas. Men ikväll fick det bli banan och hallon, mjummie!



20 JANUARI

Vi rivstartade denna vecka med ett träningspass. Tajmade även in då pappa var där också, alltid roligare att vara flera och "hjälpas åt" och tagga varandra!

Kung vecka också då vi jobbar exakt samma dagar, vilket betyder att vi kan träna tillsammans utan att pussla med jobbtider och så:) och även umgås utanför gymmet såklart, haha. Jobbar 4 pass på Skopunkten i veckan, kom och köp skor där vetja:)




HEJ MITT VINTERLAND




MEDDELANDE TILL PERNILLA

Du får sparken från denna blogg pga hög frånvaro. Tack för din tid.

Med vänlig hälsning, blogg.se


DETALJER




14 JANUARI

Kickade igång denna tisdag med mysfrukost med Din Sko-tjejerna innan vi fortsatte röja på evighetslagret. Som jag skrivit tidigare går det inte beskriva hur mycket skräp det är, vi fyllde 2 stora containrar idag och har fortfarande kvar massor, kolla bilderna nedan. Man börjar vara nådigt less det där nu, känns som att det aaaaldrig tar slut.

Efter jobbet mötte jag Pernilla på stan och gjorde några "ärenden" innan vi drog hem till mamma för att laga middag och käka med Filippa. Tanken var att vi skulle gå och träna men orkade helt ärligt inte, är rätt utmattad av att ha sprungit upp och ner för en trapp otaliga gånger idag med sopsäckar och sen stå och trampa ner allt i containern för att rymma mer, haha.. Work hard, play hard!


NYA TRÄNINGSSKOR

Kunde ju inte vara sämre än Pernilla så det fick bli ett par nya för mig också. Är ju sååå mycket roligare att träna när man har nya, fina grejer:)


ÄLSKAR TULPANER!



Ps. Glöm inte "frågestunden" ❤️


FRÅGOR?

Det var någon som frågade om vi kunde ha frågestund (har man ens sånt nuförtiden?) och vi kände väl mest att varför inte?:) Om det är någon som funderar över något så passa på nu. Fråga vad ni vill så ska vi svara så gott vi kan:)
 
 

SOMMARLÄNGTAN











































LAUNDRY

 
Smart som jag är, hade jag bokat tvättid idag, kl 07-14, PÅ EN LÖRDAG!! Gjorde i ordning tvättpåsarna, ställde fram tvättmedlet osv igårkväll för att allt skulle vara klart. Klev jag upp när väckaren ringde? Nepp. Tur nog så hade ingen bokat efter mig så har hela dagen på mig att springa upp och ner för trapporna. Kul när tvättstugan är i källaren och man bor på översta våningen, verkligen:)
 
Har äntligen nytt soffbord också, det var på tiden, jag är helnöjd!
 

FREDAG

Ikväll efter jobbet blev det en lååång varm dusch och ett glas rött, det hade jag gjort mig förtjänt av!


TREVLIG HELG!
 

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG - LISTA FÖR 2013

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förut? Började jobba som säljare i skobutik. SLUTADE MED NÄSSPRAY(!!!) och var med om ett SM-guld. Helt fantastiskt:

 

Genomdrev du någon stor förändring? Nja, ont om den saken.. Nytt jobb, ny lägenhet. Enda "stora" förändringarna egentligen.

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej men ALLA (typ) har blivit gravida. Ingen av mina närmsta vänner dock, bara massa bekantingar:)

 

Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? 18 april. Och egentligen resten av helgen efter. SM-firandet alltså!

 

Vilka länder besökte du? Väääldigt ont om resor i år. Trist. Får bli bättring på det i år!

 

Din största framgång på det privata planet? Att jag börjat tänka mer positivt om det mesta än jag gjort tidigare. Att jag oroar mig betydligt mindre för saker och ting.

 

Vad spenderade du mest pengar på? Förutom standardsaker som mat och hyra så måste jag väl svara SKOR. Eller kläder. Dom ligger nog ganska lika ändå.

 

Största misstaget? Jag kan typ inte tänka på något missag. Betyder väl något bra?

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla mina nära och kära som lyfter mig till skyarna! Stadsfesten gör alltid livet lättare också. Sommaren med alla dess fester gjorde mig också glad. Har varit rätt glad i år faktiskt!:)

 

Saknar du något från år 2013 som du vill ha år 2014? RESOR. Och kärlek kanske. Vore ju inte fel att ha någon att krypa ner hos på kvällarna. Sen saknade jag att jobba med småknoddarna på förskolorna.

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Haft ångest över saker som jag ändå inte kan påverka.

 

Bästa boken du läste i år? Har inte läst en endaste liten bok. Har dock påbörjat 2-3 st.

 

Vad var din största framgång på jobbet 2013? Från att vara den nyaste på stället så blev jag vips lustigt den som varit där längst pga tjänstledigheter, sjukdomar m.m. Fick nya, helt underbara, arbetskompisar som jag fick lära upp. Fick ta stort ansvar för det mesta i butiken, delvis inköpsansvarig m.m. Hur kul och givande som helst! Har utvecklats galet mycket under kort tid. Förut kunde jag tycka det var jobbigt att ringa okända människor om saker, nu kan jag ringa vem som helst - när som helst. Utan problem:)


Något du önskade dig och fick? Ja, allt jag fick i julklapp hade jag önskat mig!

 

Något du önskade dig och inte fick? Då var vi väl där igen, kärlek kanske?

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Var på LO-kurs med bästa Pillan. Sen åkte vi två hem till Emelie och dom bjöd mig på grillat, mys!

 

Vad fick dig att må bra? Mådde grymt bra när allt gick åt rätt håll, hade just flyttat till ny lägenhet och fick veta att jag hade fortsatt jobb på Din Sko. Annars får vänner och familj mig att må bra dygnet runt, året runt.

 

Vem saknade du? Min mormor. Speciellt i juletiderna.

 

De bästa nya människorna du träffade? Mina fantastiska kollegor, både på Din Sko & Skopunkten! LOVE.

 

Mest stolt över? Att jag har vågat testa nya grejer och vågat tro på mig själv.

 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Resa mer och kanske bosätta mig någonstans där jag VET att jag vill fortsätta bo. Inte så att jag inte trivs i lägenheten jag bor i nu, men jag är sugen på Umeå där flertalet av mina vänner numera bor och pluggar.


00.23

Varit ledig i två dagar nu, igår blev jag less på mitt hår så jag gick och klippte mig, så nu är det fräscht igen! Idag har jag städat lite, ätit lunch på stan med sabbe, tränat fotboll och sen blev det kvällsfika med några i laget! Imorgon blir det träning innan jobbet, slutar 22.10 så lär väl inte hända så mycket efter jobbet! 

Köpte även nya skor idag som skall invigas imorgon!

GODNATT

9 JANUARI

Snacka om att det tar på krafterna att röja undan hela dagarna på jobbet som vi gör. Våran jobbtrio är inte hel då Emma är out of town så jag och Cissi krigar på som aldrig förr! Backarna på bilden nedan ska skickas till 11 olika butiker runtom i Sverige och vi packar dom alla 315 st på pallar som vi sen står och plastar in. I snöovädret och kylan som såklart skulle komma just idag, haha. Sen rensar vi allt skräp från vårat gigantiska lager och det går inte ens beskriva hur mycket det är..

Sen att jag både igår och i förrgår tränade direkt efter jobbet gjorde ju inte saken bättre, är helt slut. Kroppen säger snart stopp:) därför fick det bli träningsfritt idag. Var sugen på att träna men måste tänka på att jag precis har börjat och att jag inte ska slita sönder kroppen, vore ju onödigt.

Gick istället hem till pappa & Carina efter jobbet för middag och hockey. Imorgon blir det dock besök på gymmet igen hehe:)



Fredag och kortdag på jobbet imorgon, underbart!

MÄSTERKOCKARNA

Direkt efter jobbet mötte jag upp Pernilla och efter vårat hurtiga träningspass köpte vi med lite mat och åkte hem till mig för att laga middag. Blev rotgrönsaker i ugn och kycklingfiléer med vitlökssås, mums!! Vi kan om vi vill:)


TISDAG

Dagen har bestått av jobb och hockey! Vi barn gav mormor och morfar hockeybiljetter i julklapp och vi följde dom dit, supermysigt!! 

Imorgon är jag ledig så ska försöka göra lite nytta och sen ska jag och Nathalie träna! 


GODNATT!

WORK HARD, PLAY HARD

När man trodde att det mesta på jobbet började vara slut, man började se ljuset i tunneln så fick det bli ytterligare några dagar i den stängda butiken. Det räckte inte med att packa de kvarvarande skorna och skicka utan nu skulle vi även tömma lagrets 315 backar på skräp, stapla, plasta in och skicka iväg. Vi ska även fylla en container med skräp och sen slutligen skicka iväg en hel del till saker till andra butiker. Känns för tillfället som att det aldrig kommer ta slut men SNART SÅ! Snart får vi lägga detta bakom oss. Vi får se det positiva i det hela, nu har vi tid att gå iväg och luncha alla tillsammans på dagarna när man i vanliga fall är van att sitta själv i fikarummet. Idag gick jag, Cicci och bossen till Kanel och åt lunch, vardagslyx när den är som bäst:)



Imorgon blir det jobb och sen träning med min vapendragare 

SKELLEFTEÅ BY NIGHT



Även söndagen har passerat i lugnets tecken, det blev myskväll med mamma & Janne. Ost, kex och en bra film - perfa! Nu har jag precis lyckats slita mig från breaking bad och ska sova. 

Imorgon blir det träning igen och jag har idag blivit påmind om hur träningsvärk känns. Holy moly, inte att leka med! Och mer ska det bli:)

HUNDRAÅRINGEN

Just like she said, blev bio ikväll och vi såg Hundraåringen. Hade inga som helst förhoppningar inför den för visste inte ens vad sen skulle handla om men den var faktiskt riktigt kul och händelserik! Och håller även med P om att det är mycket skönt med en lugn helg. Kan behövas då och då:)

Nu ligger jag i sängen och kollar på Breaking bad som jag för inte så längesen fastnade för, trots att det egentligen inte är "my cup of tea".


Ska strax sova för jag ska också på cupen imorgon och se min kära vän spela. GODNATTPUSS

LÖRDAG

Kvällen har spenderats på bion med Nathalie och Nina, sjukt härligt med en lugn helg!!

Imorgon väntar Sunnanåcupen på eddahallen, alltid en höjdpunkt! Det roligaste är ju dock att se andras matcher men vi måste ju spela våra egna också hehe!! 

Idag åt vi ostron på jobbet, har för övrigt världens skönaste arbetskamrater!!!


HÖRES!!

PLÖTSLIGT HÄNDER DET!




TILLBAKA!

Mycket har hänt sedan sist jag skrev (min kära vän tycker att det är dags för ett inlägg nu)
 
Julen var underbar och jag måste verkligen varit snäll i år och så underbart att umgås med sin fina familj och släktingar! På juldagen gick vi tjejer ut på folkparken och på annandagen var vi typ 25 personer hemma hos mig och avslutade då kvällen på Verandan.
 
Nyårs har ju Nathalie redan skrivit om så fint så orkar ej dra allt igen!
Bjuder på lite bilder från senaste tiden istället.
 
Idag gjorde jag min första arbetsdag detta år sedan drog jag direkt och tränade fotboll och imorgon kommer jag och Nathalie gå och köpa ett gymkort haha!! Kan redan nu säga att vi inte kommer att lägga våra liv åt träningen utan mer träna för att må bra!
 
Nu ska jag avnjuta min smoothie, se någon film sen sova
 
 
PUSS!
 
 
 

NEW YEARS EVE

Våran nyårsafton med great gatsby-tema blev ju väldigt lyckad! Kickade igång kvällen med middag hos Jennilla med några härliga brudar och minglade där ett tag innan vi sen drog vidare till lokalen där vi spenderade resten av kvällen och då även tolvslaget. Mycket trevligt! Tack alla för en lyckad kväll:) Var inte jätteduktig på att fota men här kommer några bilder iaf!





VÅRAN PERFEKTA START PÅ NYA ÅRET




RSS 2.0