LEDIG

Har varit ledig idag, min tanke var att tvätta med då det ej fanns någon tvättid så fick jag underhålla mig med annat. 

Har inte gjort så mycket alls om jag ska vara ärlig, vilket har varit riktigt skönt. Tog mig en promenad i det härliga vädret, gick även in på bibo där jag hittade lite smågrejer

Har just ätit middag, blev tacopaj idag. Sen ikväll väntar fyspass med laget.

I helgen väntar cup och födelsedagsfest för Matilda 




TISDAG

Idag har jag varit på egna äventyr här i Stockholm, eftersom Joacim jobbat. Blev en sväng till Barkarby, fick med mig ett par nya skor hem.

Nu väntar jag på att Jocke ska komma hem med middag, sen måste jag börja packa ihop mina saker. För ikväll går planet hem till Skellefteå och imorgon väntar jobb igen.

Verkligen haft en underbar semester och så skönt med lite värme såhär mitt i vintern. Tiden går så snabbt nu, snart är våren här och jag längtar.




SISTA DAGEN










Idag har vi varit på oasis park och hängt med massa djur och ikväll ska vi ut och äta lite tapas💕
Imorgon går planet hem igen, tiden går för snabbt!



SEMESTER

Sitter just nu på Arlanda express och min semester har just börjat.

Ikväll blir det lugnt, vi hade tänkt gå på bio bara. Vi måste lägga oss i tid med tanke på att planet går så pass tidigt imorgon!!

Puss


ONSDAG

Varit så trött hela veckan, började med att flyget hem från Stockholm var försenat i söndags. Var hemma ca 00.30 och skulle upp och jobba 06.00 i måndags. Igår började jag också tidigt, sen hade vi ett rejält fyspass med fotbollen.

Men idag jobbar jag kväll, ganska härligt ibland. Man får sovmorgon, äta frukost i lugn och ro. Har städat lite och just ätit lunch. Ska snart göra mig klar för jobbet.

Känner lite stress över att jag inte börjat packa ännu, på söndag åker jag till Stockholm igen och på måndag åker jag och Jocke till Kanarieöarna. Sa jag att jag jobbar alla dagar denna vecka? 

Men det brukar lösa sig, dock har jag haft en massa drömmar om att jag glömt packa en massa saker, det gör mig inte mindre stressad.




GOTT NYTT ÅR

Haha riktigt riktigt dålig uppdatering från vår sida!!! Jag skyller på att min mobil blev stulen och har nu i några månader levt med en iPhone 4. Men nu har jag äntligen köpt en ny, fin och SNABB framförallt. Var inte det lättaste att gå från en 6a till en 4a vill jag lova, tålamod är bara förnamnet.

Nu vilar denna skönhet i mina händer.

Så jag hoppas på bättre uppdatering framöver, visst Nathalie 😘

RSS 2.0