BILDER FRÅN HELGEN









Min doppresent till Ebba 💕

Varit på skyltsöndag idag, med Emelie och Daniel. Sen åt vi middag på tatung, sjukt gott! Nu blir det en film sen sova.

EN GOD GÄRNING

Idag har jag varit på scandic med Filippa, Sandra & Jennilla. Vi har gjort en god gärning mot den vidrigaste sjukdom som finns. Sjukdomen som tog min mormor ifrån oss och som tagit så många andra liv alldeles för tidigt. Om den bara kunde utrotas, typ helst NU!

#fuckcancer 🎀🎀🎀



BLACK FRIDAY

Detta "black friday" som tydligen ska vara en shoppingdag/readag blev en misärdag för mig. Huvudvärken av värsta sort är på besök och som om det inte vore nog så har jag mensvärk också. Och har exakt noll smärtstillande hemma. Vidrigt. 

Ska bita ihop och göra det bästa av situationen ändå, köpa med lite mat och se kvällens derbymatch med tjejerna. Sen blir det garanterat lite spel, massa prat och mys, välbehövligt ❤️


TORSDAGSMYS

Efter kvällsöppet på stan så har jag & Sandra landat i varsin soffa hos mig med varsin kopp té. Blev inget inhandlat för mig ikväll men har iallafall beställt en nyårsklänning, hoppas bara att den kommer vara lika fin som på bild!


IKEA

Har äntligen landat i soffan efter en heldag i Haparanda, grymt rolig dag och lite shopping på det. 


Nu ska jag avnjuta en kopp te ur mina nya koppar innan det är dags att sova!! Har en rolig helg att se framemot, tjejfest på lördag!!💕




JULFINT

Efter att se fler och fler julstjärnor och ljusstakar i fönstren så blev jag sugen på att dra fram lite jag också. Fick bli stjärna i fönstret, röda ljus i kandelabern och lite smågrejer ☺️ än så länge får det räcka!

Insåg även hur fruktansvärt mycket grejer jag har i förrådet, hemskt. Måste gå igenom, slänga och eventuellt sälja lite grejer.



BÄSTA KÄNSLAN

Ni vet känslan, man har tränat sig sjukt trött sen tar man en skön dusch MEN det bästa av allt, man har renbäddat i sängen MAGISKT! (Sen att sängkläderna är lite juliga, gör ju inte saken värre)


Godnatt 

BEBISGOS

Jag & Emelie var som sagt till Carro & lilla Colin idag för mys, prat och fika. Så himla trevligt 😊 han har blivit större (nähe?) och är hur fin som helst. Även denna gången blev jag bebissugen något fruktansvärt!



💙💙💙

TISDAG

Nu har jag två lediga dagar framför mig, känns grymt skönt! Dock blir det så mycket man ska hinna med när man är ledig. Imorgon ska jag i alla fall, tvätta, städa, julpynta lite sen tänkte jag hinna med att köpa någon julklapp! På torsdag åker jag på IKEA med Ida och Matilda, känns nice med en liten roadtrip.


Godnatt

REDO FÖR FÖRSTA ADVENT

Som råkar vara redan på söndag. Kan inte sluta nämna att tiden går så jäkla fort.. Julafton om en månad liksom?

Sandra sov hos mig inatt, sen väcktes vi av Emelie som är hemma på en snabbvisit, hon hade köpt med sig massa gott så vi dukade upp till en mysig brunch! Som jag saknat henne❤️ Senare drog vi på Solbacken en sväng för att inhandla lite julsaker och sen blev det ett kaffestopp på Espresso house.

I afton har jag varit hos farmor och farfar och ätit middag och nu har jag precis kommit hem och landat i soffan. BB & PH, sen blir det sömn. Imorgon blir det bebismys då jag & Emelie ska hälsa på Carro och lilla Colin. Myyyyys☺️


SÖNDAG

Denna helg börjar lida mot sitt slut, igår jobbade jag, gick på hockey med Anna och sen avslutades kvällen på bryggar.

Kokade en ny marmelad på jobbet.

Idag har jag typ sovit och ätit... Känns underbart att ladda upp batterierna lite, för imorgon väntar ännu en tidig morgon! Men hör på detta, nästa vecka är jag ledig hela TVÅ dagar, längtar redan!!






MY NEW TECHNICAL LOVE

Inom loppet av 1,5(?) år så har två laptops kraschat för mig. Inget jag varit särskilt glad över och har inte prioriterat att köpa en ny, så har senaste månaderna bara använt mig av iphone & ipad och suttit vid föräldrarnas datorer när det varit något viktigt. Tills nu, saknaden av en dator blev för stor. Jag har saknat att ha en dator att knappa på.

Hade helst köpt en macbook men eftersom den ekonomin inte finns så fick det bli en annan. Och hittills så är jag supernöjd:)

Säg hej till min nya kompis!


MOCKINGJAY

Idag var äntligen min tur att se Hunger Games 3, soooom jag har väntat och längtat! Och som P skrev så såg flera ur vårat "gäng" filmen igår men som någon slags tradition så skulle jag ju se den med mamma & syskonen (då vi sett dom andra filmerna tillsammans), så jag fick helt enkelt hålla ut en dag till. Den var bra, lite spännande och jag förstår inte hur man ska orka hålla ut ett år till andra delen..... Och alltså, Katniss måste vara min girlcrush. Så jäkla snygg och så jäkla bra!!
 
Sen är det ju alltid extra kul att gå på bio när det är fullsatt i salongen, lite extra stämning sådär:)
 
 

TREVLIG HELG

Igår blev det bio efter jobbet med ett helt gäng vänner, tror vi var 10 personer. Riktigt trevligt, vi såg hunger games!

Idag var äntligen dagen då jag fick fixa min rygg!!! Det var fel från nacken till fötterna, så det var påtiden!!

Ikväll blir det en lugn kväll eftersom jag börjar sju imorgonbitti, så det blir häng med Emelie och Daniel, ha en trevlig helg gott folk!




LONDON BABY

Bokade en resa förra veckan


I mars åker jag, mamma, Linus och Hampus till London 💕

KOPPAR ÄR DET NYA SVARTA

Ikväll har jag varit på kalas hos min kusin som fyllt 18 (hur hände det? Jag var ju nyss det. Börjar verkligen bli gammal...) så det bjöds på smörgåstårta & gofika. Annars har jag spenderat kvällen med ballongfotboll med Joline. Vad gör man inte för att roa dom små?

Sen så har jag en mamma som vet precis vad jag tycker om, så hon har överraskat mig med dessa fina ljusstakar & korg/skål i koppar. Tusen tack igen! ❤️


HELGEN

Ännu en helg har passerat, vad bjöd den på då???

Jo, jag jobbade kväll i fredags och sen var jag så trött så jag gjorde ingenting. Mer spännande var det i lördags då jag blev gudmor till världens finaste Ebba 


Nu har jag inte världsmånga bilder eftersom vi stog längst fram i kyrkan!

Såg även hockeyn hos den fina familjen innan jag och Nina begav oss till julgalan, sjukt trevligt!!


Har gått och dragit på mig ryggont, vilket suger... Ska ändå prova träna ikväll, får väl se hur det går! På fredag ska den fixas.

Nu hade jag inte så mycket mer att bjuda på, på återseende!


KYCKLING & MANGO

Julia från Big Brother är superduktig på matlagning och på hennes blogg så läste jag ett recept på en kyckling & mangogryta som såg så jäkla god ut, så idag bestämde sig jag & mamma för att testa göra den. 

Och den blev huuuur god som helst! Lite sjukt så skriver jag nu - vill någon ha recept så säg till, rekommenderar den:) god och inte alls svår att laga.



DJURVÄN

Som sagt så drog vi till Umeå för valpmys och innan vi fick komma dit så var vi en sväng på ett tropikhus där det fanns massa vidriga djur som spindlar, ödlor, kackerlackor, äckliga kryp och framförallt ormar i mängder. Plus gigantiska kaniner, miniapor (mindre äckliga djur) m.m. Spännande för en femåring men jag kan säga att när jag hade ormen runt halsen så var jag inte speciellt kaxig. Men ska som alltid prova på saker ändå, living on the edge...

Och valparna då? Blev kär i alla fem, det gick inte slita sig därifrån. Nästan 5 veckor "gamla" små godingar. Som tur är flyttar en av dom in hos bror och hans tjej i början av december, så då blir det mera mys😍






TRÖTT

Rubriken says it all. Har blivit alldeles för lite sömn senaste nätterna pga diverse anledningar. 
Sen att bada på Edda med syskonen, brorsans flickvän och hennes dotter gjorde mig ju inte mycket piggare denna kväll direkt:) 4 timmars bad med en femåring som vill vara överallt och helst i alla olika pooler på samma gång.. men det var supermysigt!

Imorgon rullar samma gäng mot Umeå på morgonkvisten för vi ska och kika på deras valp som dom får hem i december. 4 veckor gamla är valpkullen nu så gissa om jag ska mysa 😍


TORSDAG

Just kommit hem från jobbet och ska strax till mamma och käka middag och även se hockeyn. Igår på min lediga dag hann jag mysa med en liten liten bebis 


Hittade även kläder som jag ska ha på dopet på lördag, vilket känns skönt!

Till middag gjorde jag och Angelica sjukt goda pizzor 


Fick även mina nya skor!!


Tack och hej!!

TISDAG

Idag efter jobbet blev det återigen en middag med några jobbarkompisar, men denna gång blev det inte bio utan hockey. Vi hade fått biljetter av jobbet till matchen, jag kunde bara se två perioder för 20.30 hade vi löpträning i kombihallen (nära och bra) vi hann även med att se straffarna som slutade med vinst! Sen behöver jag ju inte nämna vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon..





CHOKLADBOLLAR

Jag var sugen på chokladbollar tidigare idag så jag & Sandra tog tag i saken och gjorde det. Göööött!


MÅNDAG

Är så fruktansvärt trött hela tiden och är inne på min 8e arbetsdag så det kanske förklarar lite. Men på onsdag är jag ledig, då ska jag hälsa på mitt kusinbarn   som kom till världen den 2/11. Sen börjar ÄNTLIGEN fotbollen om, har allvarligt inte rört på mig sen säsongen slutade!

Idag efter jobbet blev det en "nap" på dryga 3 timmar... Och nu myser jag bara framför tvn.




LUGN HELG

I fredags blev det myskväll med idol och i lördags familjekväll med plankstek, vin, roliga spel & annat kul!


ANNABELLE

Igår åt jag och några från jobbet middag tillsammans sen gick vi på bio och såg Annabelle, den var inte så läskig men "skvätträdd" som man är så blev man rädd ändå! 




 

ONSDAG

Fortfarande sjukligt mör i kroppen efter gårdagens behandling. Att några "knäckningar" kan påverka så mycket. Så idag har jag sovit länge och käkat en väldigt sen frukost. Senare kommer Sandra hit och tar hand om mig lite, vi ska käka middag tillsammans och sen var planen att vi ska hjälpas åt att rensa min klädkammare, vilket verkligen behövs!


4 NOVEMBER

Imorse var jag & mammsen till Bureå för att fixa våra trasiga kroppar hos den bästa kiropraktikern i världen. Var längesen jag var dit så gruvade mig redan innan och mycket sant, det blev värsta behandlingen hittills för mig. Har haft en hel del huvudvärk senaste veckorna och det hör ju ihop med nacken, där var det inte många kotor som låg rätt. Stel och eländig. Samma sak resten av ryggen, så nu är jag tejpad för att stabilisera och jag känner mig överkörd, som vanligt efter man varit där.

Därför ska jag & mamma bara vila och ta det piano resten av dagen, se film och mysa. Sen att veta att morgondagen brukar vara ännu värre, blir man ju inte så peppad av:)


GRATTIS BÄSTA PILLAN❤️❤️❤️


TACK TILL MINA FINA VÄNNER

Som Nathalie skrev så blev det en mycket lyckad kväll igår, längesen jag skrattade så mycket.




Och ja imorgon blir jag äldre..

2 NOVEMBER

Alltså november? Hur hände det? 

Igår blev det en blandning mellan halloweenfest och födelsedagsfest. Min partner in crime Pernilla fyller nämligen år imorgon (måndag) så det firades vill jag lova! Det var väl mer eller mindre "all in" för vissa av oss. Sjukt kul med så många på verandan som var utklädda:) sen trodde vi som vanligt att vi är yngre än vad vi är och slutade upp med beerpong på efterfest (dummaste jag hört) Haha.
Jag har iaf kämpat mig genom ett annat födelsedagskalas idag då min pappa fyller år! Kändes sådär att sitta där och vara trevlig med släkt när man egentligen var sjukt sliten och bara ville sova, men vad gör man inte:))) det gick ändå bra och sen jag kom hem så har jag inte rört mig en millimeter från soffan förutom nyss då jag flyttade mig till sängen. Och nu ska jag ta igen förlorad sömn!

Grattis igen pappa❤️

HAPPY HALLOWEEN





RSS 2.0