22 APRIL - MIN FÖDELSEDAG

Ja, då var dagen här. 25 år gammal. Har åldersnoja så det räcker och blir över MEN har haft världens bästa födelsedag och kunde inte vara mer nöjd och glad. Återigen får jag bevisat att jag har precis rätt människor runt omkring mig, världens bästa vänner och familj! Varit rörd till tårar flera gånger under dagen❤️

Startade dagen med ett möte, en sväng med pappa där vi hann med fika, lunch och besök på möbelaffärer. Sen skulle jag möta upp Sandra, Stina & Cissi på stan men då överraskade dom mig med världens fikakalas, blev så glad! Avslutade födelsedagen med att familjen kom hit på fika och firade mig med massa fina presenter. Tack än en gång till alla som bidragit till denna underbara dag!






EN BÄTTRE ONSDAG

Vilken underbar dag detta blev, trots att klockan inte ens slagit tolv.

Min fina vän Nathalie fyller 25 år idag, det skall firas i helgen! ❤️

Fått veta att jag är ledig fredag, lördag och söndag under stadsfesten. 

Även fått veta att jag ska till Bryssel i juni!




KOM IGEN

Vi vill fira guld i år igen!!!!! Dagens match var jobbig, våran stad är för bortskämda med vinst efter vinst så vi är inte alls vana att förlora. Men skam den som ger sig, än är det inte över:)




LÅNGMÅNDAG

Att vara ledig en måndag är så sjukt nice, speciellt efter att man jobbat hela helgen. Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon, efter den började jag städa direkt så jag inte skulle bli förslappad. 

Sen drog jag, Nathalie och Sandra till stan och drack kaffe.


Vi var även förbi på moröbacke och hälsade på Felicia och Ebba. 

Sen åt jag middag med Nina, det blev en god kycklingsallad. Har även tränat fotboll och nu har jag just kommit hem från en kvällspromenad. Känns som världens längsta dag och jag har hunnit med sjukt mycket.

Nu ska jag sova, imorgon är det en viktig dag i Skellefteå, puss på er!

YOU BETTER SHAPE UP

Applåder till min partner in crime som lyckades slänga ihop ett blogginlägg tidigare idag och försöka återuppliva denna stackars blogg. Var flera veckor sen någon av oss uppdaterade men det finns egentligen inte så mycket att skriva om, därav frånvaron. 

Status just nu: Lite tufft allmänt i livet och jag fightas med ett par hjärnspöken som förhoppningsvis snart är puts väck, för jag hatar att inte vara mitt vanliga jag. Annars har jag varit på ett par arbetsintervjuer senaste veckorna som jag håller tummarna för och slutligen så har jag världens bästa vänner och familj som stöttar mig i ALLT.

Idag är det precis en vecka kvar tills jag blir gammal, åldersnojan börjar söka sig fram men samtidigt älskar jag ju att fylla år så nog ska det bli bra:)) hoppas bara orken finns till att fira det fullt ut!


HEJ DÄR UTE

HEJ!

Här kommer lite bilder från senaste tiden..

Vi har haft lagfest med fotbollen 

Både mamma och lillebror har fyllt år

Har bowlat med Nina 

Ätit tapas hemma hos mig



Spelat spel hos pappa

Idag är jag ledig så, jag och Ida steg upp tidigt för att äta hotellfrukost, sen tog vi en promenad runt broarna, riktigt trevligt!



Jag hann även med lite shopping till hemmet! 

Nu hoppas jag att vi ska bli lite bättre på blogga igen, visst Nathalie❤️

RSS 2.0