SÖNDAG

Idag är min första lediga dag på 9dagar, den har spenderats med att spela fotboll i Nysätra (vinst 2-0) sen mys hos familjen Stiglund/Hedlund. 

Annars i helgen har jag varit på matfesten med kågegrabbarna, blev två middagar eftersom vi inte blev mätt efter första. Igår efter jobbet blev det stugmys med badtunna och fint sällskap. 

Imorgon går jag på en jobbvecka på 7dagar och nej jag har inget liv..




LITE KVÄLLSTANKAR

Önskar att jag kunde säga nu att allt är frid och fröjd och att livet leker. Men nja. Åkte in på akuten igår efter att ha haft enorma magsmärtor och lite annat ovälkommet i mer än en vecka. Fortfarande magsåret som spökar, "det tar lång tid för ett magsår att läka. Medicinen tar bort bakterierna men inte själva såret". Jahapp, det kan ta tid om man inte är försiktig och tar hand om magen. Vilket jag, ärligt talat, inte har gjort. Varenda gång jag druckit alkohol efter antibiotikakuren så har jag spytt hela natten och halva dagen efter, OBEROENDE på vilken mängd alkohol jag druckit. Så, nu blir det ofrivilligt nyktert för mig ett bra tag framöver. Utöver detta, så har jag inte fått en krona av försäkringskassan än. Sjukpenning som jag ska få som täcker drygt 3 månaders sjukskrivning. Vet inte hur många gånger jag ringt och hur många olika jag pratat med. Ååååååååååååå, hur svårt kan det vara? Ge mig mina pengar..
 
Vet inte vart jag ville komma med detta, bara att det är mycket motgångar nu och att det "bara kan bli bättre". Kom på att för precis ett år sedan mådde jag hur bra som helst. Hade just flyttat in i ny lägenhet och fått förlängt på jobbet jag jobbade på. Såg ut lite annars än vad det gör nu. Men en dag kommer jag dit igen. Då jag är överlycklig och ingenting kan stoppa mig.
 


TIPS - TVÅ FILMER

Har sett två mycket bra filmer idag och känner mig tvungen att rekommendera dom för alla bör se dessa!

The fault in our stars (Förr eller senare exploderar jag, som nyss gått på bio, om den inte fortfarande går?) och Divergent (med samma huvudroll som första filmen plus att min nya celebritycrush är med i den). Tänker knappt ens säga något om dom annat än att ni bör seeee!!!!!! Och var beredd med snyt/gråtpapper till film nummer ett.



TISDAG

Fullt ös hela dagen, jobbade 7-14 sedan tvättade jag, hälsade på Emelie, Daniel och barnen. Blev sedan bjuden på middag av pappa, drog hem och städade hela lägenheten och nu har jag satt mig med en kopp kaffe i soffan för att titta på idol. 

Lite käk jag lagade på jobbet idag!


FREDAG

Höstkänslan fortsätter och det känns faktiskt bara mer och mer mysigt! När både idol & ph dragit igång och man kryper upp i soffan med filtar, en kopp té och massa tända ljus. Alla årstider har sin charm, så enkelt är det bara.

Ikväll ska mamma & Janne komma till mig och käka middag och ha lite fredagsmys. Det händer inte ofta ska jag säga, eftersom det alltid är jag som är hos dom och snyltar mat:)



TORSDAG

Jag har världens bästa vänner❤️










BABYSHOWER

Vår fina vän Carro är höggravid och väntar en liten pojke och vi tyckte att hon var värd en mysig babyshower. Vi hade planerat och pratat med hennes pojkvän Pontus i smyg så att när dom kom hem igår afton så stod vi 7 tjejer i vardagsrummet med blöjtårta, massa fika, bubbel, ballonger och överraskade henne. Gissa om hon blev chockad, överraskad och framförallt glad?! Blev så himla lyckat! 

💙💙💙



LEDIG

Älskar lediga dagar mitt i veckan, ingen stress man kan ligga kvar lite längre i sängen (som idag) och bara njuta av en köpp svart!

Hade match igår och jag kan säga att det känns, shit.. Är det åldern eller? Isåfall hur kommer det kännas om några år, när jag känner mig som 90år idag?!

Sjukt trist inlägg men när till och med Nathalie inte är här inne och skriver så måste jag ju dra mitt strå till stacken❤️


Ha en trevlig dag, själv ska jag försöka mig på att bygga ihop lite möbler. Återkommer om hur det gick, puss

FREDAG-PÅ JOBBET

Nu har vi på jobbet skaffat oss en instagram


Följ gärna!


DAMN RIGHT




RELATIONSPODDEN

Har aldrig fattat det här med poddar men när Bingo & Katrin drog igång sin och jag läste allt bra läsarna skrivit om deras relationspodd så tänkte jag ge det en chans. Den är så jäkla bra! Dom är roliga, bjuder massor på sig själva och framförallt pratar dom om relationsproblem utifrån manligt och kvinnligt perspektiv, vilket gör det ännu mer intressant! Så, har ni tid över, ska gå ut och gå, ligga och sola eller vad som helst, så lyssna på denna podd, tips tips!



KOPPAR

Har tidigare sett lite överallt att många sprayat grejer i kopparfärg, men aldrig "fallit för det". Förrän mamma köpte några sprayburkar och gick lös på massa grejer, då föll jag också dit. Så nu är var och varannan grej hemma hos mig kopparsprayad och jag älskar det! Trodde inte det skulle passa hos mig då jag, utöver svart och vitt, mestadels har silverfärgade grejer. Men det funkade ju hur bra som helst:))


THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING

Dessa fräschingar fick följa mig hem från Sundsvall! Det var alldeles för längesen jag kände glädjen över ett nytt par skor, nu kom jag plötsligt ihåg varför jag har så många par😍😍


ONSDAG







Varit ledig idag så jag och mamma lunchade på stan, blev lite shopping sen ett besök hos mormor och morfar. Kvällen spenderas med dessa busfrön ^

KRÄFTSKIVA I SJÖBOTTEN

Precis som förra året så styrde Elin en kräftskiva hemma hos sina föräldrar i Sjöbotten. Sjukt gott och trevligt!!



8/8

Sundsvall har levererat utlandsvärme alla dagar, utom idag då vi ändå ska åka bil hemåt. Vi sitter i en fullproppad bil, kan säga att det inte gått nöd på oss gällande shoppingen. För min del har det blivit ett par skor, en hel del kläder och massa småprylar från ikea. Vette om det finns intresse att se sånt när jag kommer hem? Isåfall skulle jag kanske till och med orkar fota och lägga in:) vi får se!

Annars så tycker jag att Sundsvall är en jättemysig stad:)


RIX FM FESTIVAL

Strålande sol, massor med publik och bra uppträdanden. Fem stjärnor går helt klart till Kevin Walker för att han är snyggast i hela Sundsvall och Robin Stjernberg för att han är bäst på sjunga!


GOOD AS HELL

Hoppsan, här ekar det. Har hänt en hel del sen sist jag/vi uppdaterade. Det har varit beachparty, massor med underbara sommarkvällar (blir aldrig less på solnedgångar vid vattnet), spontanutgångar, myskvällar i stugan, kvällshäng på vitbergsbadet och inflyttningsfest hos Sarah. Tänkte smacka in massa bilder som får stå för resten. Enjoy:)



















RSS 2.0